Όλα όσα αλλάζουν στην online διασκέδαση με το 5G

Όλα όσα αλλάζουν στην online διασκέδαση με το 5G Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η τεχνολογία προχωράει με γρήγορους ρυθμούς κι εμείς βρισκόμαστε ήδη σε μία νέα εποχή για την επικοινωνία - και ειδικότερα για τις τηλεπικοινωνίες. Ξέρουμε πως μέσα από το smartphone μας μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε πολλές περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητες απ' ότι είχαμε φανταστεί μερικά χρόνια, ενώ ταυτόχρονα ανοίγονται μπροστά μας συνεχώς νέοι «κόσμοι».

Πριν μερικούς μήνες, η WIND μας καλωσόρισε στον κόσμο του 5G, το δίκτυο πέμπτης γενιάς, το οποίο μας προσφέρει πλέον ακόμα περισσότερες τεχνολογικές δυνατότητες, αλλά και εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες. Έτσι, όσοι είναι συνδρομητές WIND, σε περιοχή κάλυψης του δικτύου και έχουν πιστοποιημένη 5G συσκευή, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν διαφορετικό κόσμο τεχνολογίας.

Οι live streaming συναυλίες

Το live streaming αλλάζει ποιότητα και αποτελεί πλέον μία ξεχωριστή εμπειρία θέασης, μέσα από τις γρήγορες ταχύτητες του 5G -που μπορούν να ξεπεράσουν το 1Gbps. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να παρακολουθήσουμε μία συναυλία σε live streaming από διαφορετικές συσκευές, χωρίς να χρειάζεται να συμβιβαστούμε με την ποιότητα του βίντεο - άρα λιγότερα pixels και λιγότερες ενδείξεις «loading». Ταυτόχρονα, η ποιότητα του ήχου είναι τόσο καλή, που η εμπειρία θα μοιάζει σχεδόν αληθινή.

Το gaming με φίλους

Η εμπειρία του gaming παίρνει κι εκείνη διαφορετική, πιο εξελιγμένη μορφή, καθώς οι ταχύτητες του WIND 5G δίνουν την ευκαιρία στους gamers να στριμάρουν και ταυτόχρονα να μιλούν σε βιντεοκλήση με την παρέα τους, χωρίς να επηρεάζεται η σύνδεση. Έτσι, το gaming δεν θα περιλαμβάνει ούτε διακοπές, ούτε να χάνεται η συνομιλία στα πιο «κρίσιμα» σημεία του παιχνιδιού, αλλά ούτε και το ίντερνετ να «κολλάει» στους άλλους που το χρησιμοποιούν.

Οι βραδιές ταινίας σε online streaming

Αφού τους τελευταίους μήνες δεν μπορούμε να απολαύσουμε το  σινεμά, θέλουμε οι ταινίες που παρακολουθούμε να είναι σε άριστη ποιότητα. Καθώς, λοιπόν, έχουμε γίνει σχεδόν experts στο online streaming, η εμπειρία αυτή λαμβάνει εξίσου upgrade, καθώς το 5G της WIND μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας σειρές και ταινίες μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα που χρειάζεται για να κατέβουν και μάλιστα, σε ανάλυση 8Κ, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Το 5G της WIND ήρθε για να μας καλωσορίσει στη νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών με τον καλύτερο τρόπο. Ζήστε κι εσείς τις ασύλληπτες ταχύτητες του 5G με απεριόριστα data και δώρο ένα 5G smartphone στα προγράμματα Wind One.


Μπορείτε να το αποκτήσετε εδώ, σε ένα κατάστημα WIND ή καλώντας το 13800.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Gohar World: H Laila και Nadia Gohar μας καλούν να στρώσουμε σουρεαλιστικά τραπέζια

Living / Gohar World: Ένας λογαριασμός στο Instagram μας καλεί να στρώσουμε σουρεαλιστικά τραπέζια

Η Laila Gohar είναι καλλιτέχνις και το φαγητό, το εκφραστικό της μέσο. Αυτήν τη φορά συνεργάστηκε με τη ζωγράφο και γλύπτρια αδελφή της Nadia προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σύμπαν με πρωτότυπα σκεύη, πιστεύοντας ότι πρέπει να προσεγγίζουμε το στρώσιμο του τραπεζιού με την ίδια προσοχή που δίνουμε στο ντύσιμό μας. Τη ρωτήσαμε πώς εμπνεύστηκε τον σχεδιασμό των αντικειμένων τους και μας περιέγραψε ένα σκηνικό που αντίκρισε στη μέση ενός σούπερ μάρκετ στην Κρήτη.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ