Οι αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (04-10/5/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (04-10/5/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου φέρνει μια έντονη Πανσέληνο στον Σκορπιό, κατά τη διάρκεια της οποίας μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σας βάλουν σε διαδικασία αναθεώρησης μιας σχέσης. Ωστόσο, τα καλά νέα σχετικά με την καριέρα σας και το εισόδημά σας θα έρθουν προς το τέλος της εβδομάδας, όταν θα πραγματοποιηθεί το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία και τον Πλούτωνα. Ιδανική εποχή για επενδύσεις και για την προώθηση των δεξιοτήτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ρομαντικό ξεκίνημα τον Μάιο έρχεται με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, καθώς πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων και είναι ιδανική εποχή για να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή το ταίρι σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία και τον Πλούτωνα προς το τέλος της εβδομάδας σάς ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τους μελλοντικούς σας στόχους (σπουδές, συνεργασίες με το εξωτερικό, ταξίδια κ.λπ.) και είναι από τις πιο τυχερές διελεύσεις, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαΐου στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και της υγείας και καθώς είναι σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον τομέα της καριέρας σάς υπενθυμίζει πως πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες στο φορτωμένο σας πρόγραμμα και να δώσετε έμφαση στη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Την Κυριακή το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία και τον Πλούτωνα προμηνύει κάποιες θετικές εξελίξεις που θα αφορούν κοινούς πόρους ή μια μυστική ερωτική σχέση. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί και θα ανέβει το ηθικό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, δηλαδή στον τομέα των απολαύσεων και του έρωτα, θα εντείνει την ανάγκη σας για ψυχαγωγία και μπορεί να απογοητευτείτε αν νιώσετε πως έχετε κολλήσει στις υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνετε όσα θα θέλατε. Εξοικονομήστε χρόνο για διασκέδαση και δημιουργικότητα αλλά και για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Μέσα στο Σ/Κ το τρίγωνο Ερμή, Δία και Πλούτωνα θα ευνοήσει την επικοινωνία με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό και μπορεί να προκύψει μια καινούργια πρόταση συνεργασίας.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του Μαΐου στον Σκορπιό πραγματοποιείται στον άξονα οικογένεια - καριέρα και αποτελεί εξαιρετική στιγμή για να διαμορφώσετε το πρόγραμμά σας έτσι ώστε να μοιράσετε τον χρόνο σας μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Ενδεχομένως να έχει μείνει πίσω η καριέρα σας στην προσπάθειά σας να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις τρίτων, τώρα όμως είναι η εποχή που πρέπει να δώσετε έμφαση στις φιλοδοξίες σας. Προς το τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο Ερμή, Δία και Πλούτωνα φέρνει ευκαιρίες στον τομέα της εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τομέας της επικοινωνίας ενεργοποιείται με την Πανσέληνο του Μαΐου στον Σκορπιό και μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι λόγω υποχρεώσεων. Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα έχει μια θετική επιρροή που σας κάνει να οραματίζεστε ένα λαμπρότερο μέλλον. Μέσα στο Σ/Κ το τρίγωνο Ερμή, Δία και Πλούτωνα φέρνει αισιοδοξία, γενναιοδωρία, καλή τύχη και θετικά νέα. Νέες ιδέες που προκύπτουν μπορεί να αφορούν ένα χόμπι, μια δημιουργική ενασχόληση ή την ερωτική σας ζωή. Εξαιρετική στιγμή για κοινωνικοποίηση και οργάνωση σχεδίων.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά - κοινοί πόροι είναι ο άξονας που ενεργοποιείται με την Πανσέληνο του Μαΐου στον Σκορπιό και, καθώς εντείνει την ανάγκη σας για σταθερότητα και οικονομική ασφάλεια, θα χρειαστεί λεπτός χειρισμός, αν διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν. Η ακίνητη περιουσία σας θα αποτελέσει μια νέα πηγή εσόδων με το τρίγωνο Ερμή, Δία και Πλούτωνα και κάποια θετικά νέα προβλέπονται μέσα στο Σ/Κ, που θα αφορούν τα οικονομικά σας ή μια οικογενειακή σας υπόθεση. Αναζητήστε ευκαιρίες όσοι ενδιαφέρεστε για αγορά κατοικίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ταραχώδης θα είναι ο μήνας για την ερωτική σας ζωή, ξεκινώντας με τη συναισθηματική Πανσέληνο στο ζώδιό σας, που δίνει έμφαση στα μελανά σημεία της σχέσης σας. Προσέξτε, καθώς οποιαδήποτε εγωιστική συμπεριφορά μπορεί να σημάνει τη λήξη. Ωστόσο, η καλή επικοινωνία μπορεί να συμβάλει στην επίλυση αυτού του προβλήματος με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία και τον Πλούτωνα μέσα στο Σ/Κ και είναι μια καλή εποχή για να εκφράσετε τις ανάγκες σας, ώστε να επανέλθουν οι ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του Μαΐου στον Σκορπιό έχει να κάνει κυρίως με την ψυχολογία σας και ήρθε η εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του ψυχισμού σας, καθώς αποτελεί σημαντικό παράγοντα για καλή ποιότητα ζωής. Τα θετικά νέα, που θα αφορούν τα οικονομικά σας, έρχονται μέσα στο Σ/Κ με το τρίγωνο Ερμή, Δία και Πλούτωνα που δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες και έτσι θα ανέβει κάπως το ηθικό σας. Πολύ καλή εποχή και για τα ερωτικά σας, καθώς και για απόκτηση παιδιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια συλλογική προσπάθεια ή ένα έργο ολοκληρώνεται με την Πανσέληνο του Μαΐου στον Σκορπιό κι έτσι θα έχετε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε και να οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Γενικά, είναι μια εποχή κατά την οποία μπορείτε να ρίξετε τους ρυθμούς και να ασχοληθείτε με τα ταλέντα και την ερωτική σας ζωή. Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Δία και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας φέρνει τύχη και ευκολίες και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, αν πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η εποχή που επανεξετάζετε τους στόχους σας, καθώς η Πανσέληνος του Μαΐου στον Σκορπιό βγάζει στην επιφάνεια τις ανάγκες σας και ενδεχομένως να μη νιώσετε ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας. Ωστόσο, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες αν αναζητάτε μια καινούργια απασχόληση. Οι επιχειρηματίες προσαρμοστείτε στις ανάγκες της αγοράς και κάντε τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να ανταποκριθείτε στις επιταγές της εποχής. Αν έχετε καινοτόμες ιδέες, μη διστάσετε να τις προωθήσετε.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος του Μαΐου στον Σκορπιό πραγματοποιείται στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και, καθώς είναι σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, ο καταιγισμός ιδεών θα σας οδηγήσει σε νέες κατευθύνσεις. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με άτομα που μπορούν να συμβάλουν στην εφαρμογή τους και προωθήστε τις υπηρεσίες σας, μια και οι πιθανότητες για επιτυχία είναι πολλές. Μέσα στο Σ/Κ το τρίγωνο Ερμή, Δία και Πλούτωνα δίνει ευκαιρίες για βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής και των φιλικών σας σχέσεων.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM