ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (6-12/5/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (6-12/5/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Μια πολύ επικοινωνιακή περίοδος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 9/5 και μέχρι τις 2/6 θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με αίσια αποτελέσματα και να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με οικείους. Μια πλατωνική σχέση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ερωτική και να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον η προσωπική σας ζωή. Στις 11/5 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον τομέα των χρημάτων σας και δίνει κυρίως στους γεννημένους το 3 δεκαήμερο ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να υλοποιηθεί το επόμενο εξάμηνο. Μια προσοδοφόρα ιδέα θα αποδώσει οφέλη και μέχρι τις 19/11, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος/Σεληνιακή Έκλειψη, θα συμβούν σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σας, είτε μέσω επενδύσεων είτε μέσω της διαχείρισης των πόρων σας. Κοντρολάρετε την τάση σας για άσκοπες δαπάνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας για απόκτηση αγαθών και απολαύσεις θα είναι έντονη από τις 9/5 που εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στους Διδύμους και θα πρέπει να προσέξετε. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν σημαντικά και θα έχετε την ευχέρεια είτε να υλοποιήσετε ένα σημαντικό εγχείρημα είτε να ικανοποιήσετε προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Στις 11/5 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά και θα πρέπει να ασχοληθείτε με τους στόχους σας, καθώς το επόμενο εξάμηνο θα έχετε την ευχέρεια να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Πάρτε πρωτοβουλίες, ανανεώστε το προφίλ σας στο Διαδίκτυο, βελτιώστε την εμφάνισή σας. Η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στις 19/11 θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο προσέγγισης του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σέξι ανοιξιάτικη αφύπνισή σας ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 9/5 και θα δώσετε έμφαση στη βελτίωση της εμφάνισής σας και του επαγγελματικού σας προφίλ. Ωστόσο, επειδή θα υπερισχύει η διάθεσή σας για ελευθερία, θα αποφύγετε τις δεσμεύσεις και οτιδήποτε μπορεί να στερήσει την αυτονομία σας. Εξαιρετική εποχή για να κάνετε ένα καινούργιο κούρεμα, να αγοράσετε ρούχα και αξεσουάρ και να επενδύσετε κάποια χρήματα στην προώθηση των υπηρεσιών σας. Προσέξτε τη διατροφή σας, προτιμήστε πιο υγιεινά προϊόντα. Στις 11/5 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός κύκλου που θα ολοκληρωθεί με την Πανσέληνο-Σεληνιακή Έκλειψη στις 19/11. Μέσα σε αυτό το εξάμηνο θα ξεκαθαρίσετε από ποιες καταστάσεις θέλετε να απαγκιστρωθείτε, κλείνοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 9/5 σάς υπενθυμίζει πως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε, αφήνοντας πίσω καταστάσεις που προκαλούσαν στασιμότητα στη ζωή σας, είτε πρόκειται για ερωτική σχέση είτε για μια επαγγελματική απασχόληση. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 δίνει έμφαση στον τομέα της κοινωνική σας ζωής και την ευκαιρία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε έναν κοινό στόχο. Μέχρι τις 19/11, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη, οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς και θα ολοκληρώσετε ένα σημαντικό εγχείρημα με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Καινούργια πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και είναι απίθανο να μην προσελκύσει κάποιο από αυτά το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές και θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ

Έπειτα από πολλούς μήνες μοναχικότητας, η Αφροδίτη, με την είσοδό της στους Διδύμους στις 9/5, ξυπνά την ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές και η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Μέχρι τις 2/6 θα είναι εξαιρετική εποχή για να ασχοληθείτε με ένα σημαντικό εγχείρημα και να κάνετε έξυπνες συμμαχίες που θα συμβάλουν στην υλοποίησή του, ενώ παράλληλα θα βελτιώσετε και τις σχέσεις με φιλικά πρόσωπα. Αν έχετε ερωτικές βλέψεις για έναν φίλο ή μια φίλη, μη διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Επίσης, μπορεί να κάνετε μια καινούργια γνωριμία που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 αποτελεί μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τη φήμη και την καριέρα σας και μέχρι τις 19/11, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη, τα αποτελέσματα θα είναι πέραν των προσδοκιών σας. Δώστε έμφαση στην προώθηση των δεξιοτήτων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μακροπρόθεσμοι στόχοι έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 9/5 και μέχρι τις 2/6 θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην προώθηση των δεξιοτήτων και των υπηρεσιών σας. Επενδύστε κάποια χρήματα στη διαφήμιση των προϊόντων σας, ώστε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού και να αυξήσετε τη φήμη σας. Ενδεχομένως να νιώσετε ερωτική έλξη για ένα άτομο με εξουσία, αλλά, αν είναι από τον χώρο της εργασίας, θα πρέπει να προσέξετε, ώστε να μην μπείτε σε περιπέτειες. Στις 11/5 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο πραγματοποιείται στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τις σπουδές ή για να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Η κατάκτηση του στόχου σας θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Πανσέληνο-Σεληνιακή Έκλειψη στις 19/11, αφήνοντας περιθώριο για νέα γεγονότα στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σας για ταξίδια και περιπέτεια θα είναι αυξημένη με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 9/5, ενώ οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα είναι εξαιρετική περίοδος για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Οι πιθανότητες να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο που θα γνωρίσετε σε κάποια από τις εξορμήσεις σας ή από το χώρο των σπουδών είναι πολλές, ωστόσο θα αποφύγετε τις δεσμεύσεις και θα προτιμήσετε εφήμερες σχέσεις που δεν θα σας στερήσουν την ελευθερία. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 σας δίνεται η ευκαιρία να αναζητήσετε μια πηγή εσόδων που θα αυξήσει τα κέρδη σας ή να κάνετε μια καινούρια αρχή στην ερωτική σας ζωή. Μέσα στο επόμενο εξάμηνο και μέχρι την Πανσέληνο-Σεληνιακή Έκλειψη στις 19/11 θα έχετε την ευχέρεια να βάλετε μια τάξη στις οφειλές σας και να πάρετε αποδοτικά ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 9/5 ενεργοποιείται ο τομέας των χρημάτων και του έρωτα και μέχρι τις 2/6 θα σας δοθούν ευκαιρίες να αυξήσετε τα κέρδη σας και να ενδυναμώσετε τη σχέση σας. Μέσω κοινών πόρων ή μιας νέας πηγής εσόδων θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας, αλλά επειδή θα έχετε μια τάση για περιττές δαπάνες, μπορεί να ξεφύγετε από το όριο των δυνατοτήτων σας. Επίσης, η ανάγκη σας για επιβεβαίωση θα σας κάνει επιρρεπείς στην απιστία, κάτι που θα χρειαστεί να κοντρολάρετε. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 αποτελεί μια πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Μέχρι την Πανσέληνο-Σεληνιακή Έκλειψη στις 19/11 θα έχετε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα και θα διαπιστώσετε κατά πόσο ορθές ήταν οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων ενεργοποιείται με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 9/5, οπότε θα επικρατεί πολύ ευχάριστο κλίμα γύρω σας. Η θετική ενέργεια, σε συνδυασμό με τις δεξιότητές σας, θα σας κάνουν πολύ αγαπητούς και θα προκύψουν προτάσεις για συνεργασίες που θα σας βάλουν σε δίλημμα. Ζυγίστε προσεχτικά τις παραμέτρους και αποφύγετε τη λήψη βιαστικών αποφάσεων. Στις 11/5 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου πολλών ευκαιριών για επαγγελματική καταξίωση και βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Μέχρι τις 19/11 τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα είναι εμφανή, βελτιώνοντας σημαντικά τη ζωή και την εμφάνισή σας. Ξεκινήστε διατροφή και άσκηση και βγάλτε από την καθημερινότητά σας βλαβερές συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη με την είσοδό της στους Διδύμους στις 9/5 φωτίζει τον τομέα της δημιουργικότητας και της ερωτικής σας ζωής και ξεκινά ένα διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, κατά τις οποίες θα επιδοθείτε σε απολαύσεις και θα ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να πάρετε ρίσκα και να επενδύσετε ένα μέρος των χρημάτων σας αναμένοντας θετικά αποτελέσματα. Επίσης, πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας και θα δημιουργήσετε οικογένεια. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 σας δίνεται η ευκαιρία μέσα στο επόμενο εξάμηνο να βελτιώσετε το σπίτι και τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Μέχρι τις 19/11, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη, θα αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω της ακίνητης περιουσίας ή μπορεί να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσοχή σας στρέφεται στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 9/5, ενώ θα γίνουν και πολλές επαφές, αν πρόκειται να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα περιουσιακό σας στοιχείο. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν και θα κάνετε κάποιες βελτιώσεις στον χώρο σας που θα σας ανανεώσουν. Επίσης, μπορείτε να επιδιορθώσετε διάφορες βλάβες που σας κάνουν τη ζωή δύσκολη και να ασχοληθείτε με τον κήπο σας. Στις 11/5 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δίνει έμφαση στην επικοινωνία και μέσα στο επόμενο εξάμηνο οι μετακινήσεις σας για την προώθηση των υπηρεσιών ή των δεξιοτήτων σας θα είναι πολλές. Εκπαίδευση, εμπορικές υποθέσεις και η αναγνώριση των προσόντων σας θα έχουν αίσια αποτελέσματα, τα οποία θα αποδώσουν καρπούς μέχρι την Πανσέληνο-Σεληνιακή Έκλειψη στις 19/11. Βάλτε τα δυνατά σας και θα διαπρέψετε.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στις 9/5 στους Διδύμους και καθώς θα διανύει μέχρι τις 2/6 τον τομέα της επικοινωνίας, μπορείτε να πετύχετε μια καλή εμπορική συμφωνία ή να κατακτήσετε εκπαιδευτικούς στόχους. Επίσης, θα είναι μια καλή εποχή για σύσφιξη σχέσεων με οικείους. Δώστε έμφαση στην προώθηση των υπηρεσιών σας και αξιοποιήστε τις παροχές του Διαδικτύου. Με οικονομικές λύσεις μπορείτε να αυξήσετε τη φήμη σας. Μια νέα εποχή ξεκινά για τα οικονομικά σας με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 και αν αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν τα κέρδη σας θα εκτοξευθούν. Το επόμενο εξάμηνο θα καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω επενδύσεων ή μιας νέας πηγής εσόδων και μέχρι την Πανσέληνο-Σεληνιακή Έκλειψη στις 19/11 θα έχουν αποδώσει καρπούς οι προσπάθειές σας. Αποφύγετε τις υπερβολές με τα χρήματα.

0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM
Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ