Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/02/2022)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9/02/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Στον τομέα της καριέρας και της φήμης προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία και από τις 4/2 μπορείτε να υπογράψετε συμβόλαια, να βάλετε σε εφαρμογή ένα σημαντικό σας έργο και να προωθήσετε τις δεξιότητές σας με επιτυχία οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου μπορεί να προκαλέσει κάποια επικοινωνιακά θέματα με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς στόχους ή μπορεί να προκύψει μια έκτακτη οικονομική ανάγκη που θα βγάλει εκτός προγράμματος εσάς του 2ου δεκαημέρου που έχετε ταλαιπωρηθεί για πολλούς μήνες με το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού. Ωστόσο, από τις 5/2 η συγκεκριμένη όψη φεύγει και θα δείτε αξιοσημείωτη βελτίωση στα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε επίσης κάποιες αίσιες εξελίξεις στον τομέα των πόρων στις 7/2, μία από τις θετικότερες μέρες του μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να προκάλεσε αστάθεια σε ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας και ίσως να μη νιώθατε σίγουροι σχετικά με τις επιλογές σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, όμως από τις 4/2, που επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα είναι πιο ξεκάθαρη η σκέψη σας και θα επικεντρωθείτε στην επίτευξη των στόχων σας. Η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου την ίδια μέρα θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2 δεκαήμερο, που επειδή θα νιώσετε πιεσμένοι από τις απαιτήσεις του εργοδότη σας, ίσως κάνετε σπασμωδικές ενέργειες. Ωστόσο, από τις 5/2 το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού δεν θα υπάρχει πλέον, οπότε θα κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών σας. Στις 7/2, που δεν θα πραγματοποιηθεί καμία δυσαρμονική όψη, ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα έχει θετικά αποτελέσματα για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, που θα ξεκινήσουν μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έχετε κάνει πολλή υπομονή με τις καθυστερήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, όμως από τις 4/2 που επιστρέφει ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ορθόδρομη πορεία θα σταθεροποιηθεί η ροή των εσόδων σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα λάβετε χρηματοδότηση που θα είναι σημαντική. Την ίδια μέρα, η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου θα παίξει με τα νεύρα των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο επειδή μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα σε ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, όμως από τις 5/2, που βγαίνει από τον χάρτη το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού, θα αρχίσουν να δρομολογούνται τα σχέδιά σας. Ιδανική εποχή για να ολοκληρώσετε έναν κύκλο μαθημάτων ή για να πάρετε το πτυχίο σας. Εσείς του 1ου δεκαημέρου αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας δοθούν για την επαγγελματική σας εξέλιξη στις 7/2.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έπειτα από ένα διάστημα τριών εβδομάδων που επικρατούσε στασιμότητα σε υπογραφές συμβολαίων, ξεκινάει μια ευνοϊκή εποχή για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο με την επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία. Επίσης, η επικοινωνία με το ταίρι σας θα είναι καλύτερη και θα μπορέσετε να λύσετε τα προβλήματά σας. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου θα προκαλέσει άγχος για οικονομικά θέματα στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, όμως από τις 5/2, που βγαίνει από τον χάρτη το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού, θα έχετε αίσιες εξελίξεις. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν μέσω κοινών πόρων ή μιας χρηματοδότησης. Εξαιρετική μέρα για ταξίδια και σύναψη συμμαχιών είναι στις 7/2, που δεν πραγματοποιείται καμία δυσαρμονική όψη, και θα ευνοηθείτε πολύ οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Το δίκτυο των συνεργατών σας θα διευρυνθεί και θα αυξήσετε τα κέρδη σας.

ΛΕΩΝ

Μια νέα εποχή ξεκινάει για τα επαγγελματικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο, καθώς από τις 4/2, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, θα υπάρχει θετική ανταπόκριση στις επαφές που θα κάνετε και θα βρείτε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές. Μπορεί για 3 εβδομάδες να μην είχατε κάποιο νέο και να είχατε απογοητευτεί, πλέον όμως οι συνθήκες θα είναι με το μέρος σας. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και διαπραγματευτείτε με σθένος μια συμφωνία. Την ίδια μέρα, η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου θα δοκιμάσει τις σχέσεις με εργοδότες και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη αλλαγής κατεύθυνσης εσείς του 2ου δεκαημέρου. Επί μήνες το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού σάς ταλαιπωρούσε, από τις 5/2 όμως, που βγαίνει από τον χάρτη, θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε θετικά νέα στις 7/2.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι δεν κάνατε σωστά και απομακρυνθήκατε από το ταίρι σας, μπορεί να μην είχατε διάθεση για φλερτ και επικοινωνία οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο ή να μην είχατε έμπνευση. Από τις 4/2 όμως, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, θα αλλάξουν σημαντικά οι καταστάσεις και θα βελτιώσετε τη σχέση σας, οι ιδέες σας θα είναι πολλές και οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες θα φέρουν οφέλη. Η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου την ίδια μέρα θα αυξήσει τις ευθύνες των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο και πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα. Έχετε κάνει μήνες υπομονή, από τις 5/2 όμως, που δεν υπάρχει πλέον στον χάρτη το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού, αρκετοί από εσάς θα βρείτε μια θέση εργασίας στο εξωτερικό με καλύτερες αποδοχές. Έναν νέο έρωτα στις 7/2 φέρνει ένα ταξίδι σε εσάς του 1ου δεκαημέρου.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή σκοπεύατε να κάνετε μια μετακόμιση, αλλά δεν ήσασταν σίγουροι για τις επιλογές σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και το τρενάρατε συνεχώς, από τις 4/2 όμως, που επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα καταλήξετε κάπου. Ιδανική εποχή για να λύσετε μια παρεξήγηση και να επανέλθουν οι ισορροπίες στην οικογένεια. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου θα φέρει μια αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή, αλλά δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις πάνω στα νεύρα σας. Από τις 5/2, που δεν θα υπάρχει πλέον στον χάρτη το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού, θα αρχίσει να βελτιώνεται η κατάσταση στα αισθηματικά σας, ενώ θα σας δοθούν και ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας. Εσείς του 1ου δεκαημέρου στις 7/2 θα έχετε θετικά νέα για τα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τέλος η ασυνεννοησία και τα εμπόδια σε μετακινήσεις και επαφές για εμπορικούς σκοπούς για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Στις 4/2 επιστρέφει ο Ερμής σε οθρόδρομη πορεία και καθώς διανύει τον τομέα της επικοινωνίας, ξεκινάει ένα ευνοϊκό διάστημα για όσους ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις, την εκπαίδευση και εμπορικές συναλλαγές. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου θα επηρεάσει τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, προκαλώντας προβλήματα στην οικογένεια. Μπορεί να υπήρχαν προβλήματα επί μήνες και να ξεσπάσετε τώρα με έντονο τρόπο. Από τις 5/2, που παύει να υπάρχει στον χάρτη σας το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού, θα είναι μια καλή εποχή για να επανέλθει η αρμονία στη σχέση σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο εκφράστε το ενδιαφέρον σας στο άτομο που σας έχει γοητεύσει στις 7/2.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί οι οικονομικές σας διαπραγματεύσεις να μην είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και να είχατε απογοητευτεί οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, από τις 4/2 όμως, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, να περιμένετε θετικά νέα και να είστε προετοιμασμένοι να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Αρκετοί από εσάς θα βρείτε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές και θα βελτιώσετε τη ζωή σας. Μια δύσκολη μέρα όσον αφορά την επικοινωνία θα είναι για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο στις 4/2 με τη σύνοδο Ήλιου - Κρόνου, κάτι που μπορεί να έχει επιπτώσεις στη δουλειά σας. Ωστόσο, από τις 5/2, που δεν θα υπάρχει πλέον στον χάρτη σας το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού, θα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για αναζήτηση νέας απασχόλησης. Θετικά νέα για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα θα έχετε εσείς του 1ου δεκαημέρου στις 7/2.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικοινωνιακά μπορεί να μην ήσασταν στα φόρτε σας τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, από τις 4/2 όμως, που επιστρέφει ο Ερμής στο ζώδιό σας σε ορθόδρομη πορεία, θα έχετε περισσότερη διάθεση για επαφές που θα ωφελήσουν την επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή. Ενισχύστε τις σχέσεις με οικείους και προωθήστε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου θα επηρεάσει εσάς του 2ου δεκαημέρου. Ωστόσο, από τις 5/2, που δεν θα υπάρχει πλέον στον χάρτη σας το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού που προκαλούσε ανατροπές στα οικονομικά, θα είναι καλή εποχή για να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια. Στις 7/2, που είναι μία από τις θετικότερες μέρες του μήνα, μπορείτε οι του 1ου δεκαημέρου να κερδίσετε το ενδιαφέρον του ατόμου που σας έχει γοητεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί για ένα διάστημα να είχατε κλειστεί στον εαυτό σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, από τις 4/2 όμως, που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, θα απελευθερωθείτε από αρνητικές σκέψεις και θα αναζητήσετε την παρέα ατόμων με κοινές πεποιθήσεις. Την ίδια μέρα, εσωτερικές συγκρούσεις θα προκαλέσει η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, που θα δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις στο περιβάλλον σας. Οικογενειακές υποθέσεις που φρέναραν τα σχέδιά σας επί μήνες με το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού αρχίζουν να επιλύονται από τις 5/2 και θα επικρατήσει αρμονία στις σχέσεις σας. Εξαιρετική μέρα για αγοραπωλησίες ακινήτων είναι στις 7/2, καθώς δεν πραγματοποιείται καμία δυσαρμονική όψη, και μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας εσείς του 1ου δεκαημέρου.

ΙΧΘΥΣ

Οι απανωτές ανατροπές στα σχέδιά σας και η έλλειψη κοινωνικών επαφών προκάλεσαν απογοήτευση στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, από τις 4/2 όμως, που επιστρέφει ο Ερμής ορθόδρομος, θα δρομολογήσετε τα πλάνα σας, ενώ θα έχετε περισσότερη διάθεση για εξόδους. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου θα επηρεάσει εσάς του 2ου δεκαημέρου, που θα θελήσετε να αποστασιοποιηθείτε από το περιβάλλον σας. Απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια και δυσάρεστες σκέψεις θα σας κρατήσουν μακριά από συνεργάτες και οικείους. Από τις 5/2, που παύει να υπάρχει στον χάρτη σας το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού, εμπορικές υποθέσεις και θέματα εκπαίδευσης θα έχουν ομαλή πορεία. Επίσης, θα έχετε ανταπόκριση όσοι προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας. Εξαιρετική μέρα για σύναψη συμμαχίας είναι για εσάς του 1ου δεκαημέρου στις 7/2, οπότε όλες οι όψεις θα είναι αρμονικές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM