Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27/1-2/2/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27/1-02/2/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Μια ευνοϊκή εποχή ξεκινάει για τα επαγγελματικά σας από τις 29/1 με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία και πλέον μπορείτε να δρομολογήσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία. Κάποιες αναποδιές ή καθυστερήσει αρχίζουν να υποχωρούν και είναι ιδανική εποχή για την υλοποίηση ενός εγχειρήματος. Επαφές με σημαντικά πρόσωπα θα ανοίξουν νέες προοπτικές, ενώ κάποιοι από εσάς θα επιβραβευτείτε μέσω μιας καλύτερης θέσης εργασίας ή μέσω της αύξησης των αποδοχών σας. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα ενδυναμώνει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα μπορέσετε να πείσετε για τις δεξιότητες ή τις υπηρεσίες, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο αποφύγετε τα ρίσκα. Το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού στις 30/1 φέρνει έκτακτα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την επιστροφή του κυβερνήτης, της Αφροδίτης, σε ορθόδρομη πορεία στις 29/1 ξεκινάει ένας νέος κύκλος για την πνευματική σας ανάπτυξη και μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας τώρα που είναι πιο ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι. Ταξίδια που είχαν αναβληθεί θα πραγματοποιηθούν, νομικές υποθέσεις θα δρομολογηθούν και μάλιστα με επιτυχή αποτελέσματα, ενώ όσοι σπουδάζετε θα πάρετε το πτυχίο σας. Την ίδια μέρα, η σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα θα είναι ιδανική στιγμή για την επίλυση ενός διαδικαστικού θέματος ή για ακαδημαϊκές εξετάσεις. Στις 30/1 το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού μπορεί να προκαλέσει στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο κάποιες ανατροπές ή να μην έχουν θετική εξέλιξη οι επαφές με εργοδότες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Γενικά είναι μια εποχή που αναζητάτε νέες ευκαιρίες, αλλά πρέπει να προσέξετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα άγχη για οικονομικά θέματα αρχίζουν να υποχωρούν από τις 29/1 που επιστρέφει η Αφροδίτη σε ορθόδρομη πορεία και θα βάλετε σε μια τάξη τον προϋπολογισμό σας. Η αύξηση των εσόδων σας μέσω κοινών πόρων θα σας δώσει την ευκαιρία να καλύψετε τις ανάγκες σας και πλέον θα είστε πιο προσεχτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. Η ερωτική σας ζωή θα ευνοηθεί και πρέπει να αξιοποιήσετε αυτό το ευνοϊκό διάστημα. Την ίδια μέρα με τη σύνοδο Ερμή - Πλούτωνα θα μπορέσετε να ασκήσετε ιδιαίτερη επιρροή στους άλλους και θα είναι εξαιρετική στιγμή για φλερτ. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο διανύετε μια φάση αβεβαιότητας, κάτι που θα ενταθεί στις 30/1 με το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού, γι’ αυτό αποφύγετε τα ρίσκα. Ενδεχομένως να προκύψει και ένα διαδικαστικό θέμα που θα απαιτήσει όλη σας την προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας είναι εξαιρετικά και από τις 29/1 που επιστρέφει η Αφροδίτη σε ορθόδρομη πορεία οι προτάσεις για νέες συνεργασίες θα είναι πολλές, καθώς έχετε κατοχυρώσει την παρουσία σας στην αγορά. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα θα ευνοήσει τις διαπραγματεύσεις και τις υπογραφές συμβολαίων και θα ξεκινήσει μια νέα εποχή για τα επαγγελματικά σας. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα απογοητευτείτε από ένα φιλικό σας πρόσωπο αν έχετε οικονομικές συναλλαγές μαζί του ή μπορεί να μην ανταποκριθεί στο ερωτικό σας κάλεσμα κάποιο άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο. Αυτός δεν είναι λόγος για να μείνετε κλεισμένοι στο καβούκι σας, καθώς νέες γνωριμίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ευχάριστη με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία στις 29/1, ενώ προκύπτουν και νέες ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε. Οι δεξιότητες και οι υπηρεσίες σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και είναι ιδανική εποχή για να στείλετε βιογραφικά ή να δώσετε συνεντεύξεις όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε μια νέα κατεύθυνση, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις αποδοχές σας. Πολύ καλή στιγμή για να συζητήσετε τους όρους μιας συνεργασίας είναι επίσης στις 29/1, που πραγματοποιείται η σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε την αύξηση των ευθυνών σας και τις απαιτήσεις υψηλά ιστάμενων προσώπων. Μην αντιδράτε σπασμωδικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας, χρήματα και απολαύσεις θα είναι στα φόρτε τους το προσεχές διάστημα με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία στις 29/1, οπότε θα είστε γεμάτοι θετική ενέργεια. Επιχειρηματικές προσπάθειες και επενδύσεις θα αυξήσουν το εισόδημά σας και θα σταθεροποιηθεί η ροή των εσόδων σας. Ιδανική εποχή για να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον, για ενίσχυση της σχέσης σας και για απόκτηση παιδιού. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα θα φέρει θετικά νέα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής για την προσωπική σας ζωή. Δυσκολίες και απρόοπτα φέρνει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού στις 30/1, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Επίσης, μπορεί να αναβληθεί ένα δικαστήριο ή να μπλοκάρει ένα διαδικαστικό σας θέμα.

ΖΥΓΟΣ

Με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία στις 29/1 αρχίζουν να υποχωρούν τα προβλήματα στον οικογενειακό τομέα και βελτιώνονται οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, κάποια θέματα που αφορούσαν την ακίνητη περιουσία πλέον δρομολογούνται ομαλά και θα είναι μια καλή εποχή για να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας ή για να κάνετε μια μετακόμιση. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα θα ευνοήσει την αγορά κατοικίας και τις υπογραφές συμβολαίων. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο που σας ταλαιπωρεί το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού μην περιμένετε άμεσα αίσιες εξελίξεις σε επενδύσεις και ρίσκα. Επίσης, η ερωτική σας ζωή περνάει πολλά σκαμπανεβάσματα και μπορεί να δώσετε τέλος στη σχέση σας αν δεν σας ικανοποιεί συναισθηματικά. Έτσι, όμως, θα έχετε την ευχέρεια να αναζητήσετε το ιδανικό ταίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία στις 29/1 η επικοινωνία θα είναι πιο ευχάριστη, οι μετακινήσεις σας θα γίνονται με περισσότερη ευκολία και θα ευνοηθούν οι επαφές και η προώθηση των υπηρεσιών σας. Πολλοί θα εκτιμήσουν τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, δίνοντάς ηγετική θέση. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα φέρνει νέες ευκαιρίες για επιτυχία σε θέματα εκπαίδευσης και ευνοεί τις συνεργασίες. Επίσης, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να αναθερμάνετε τις σχέσεις και να επιλύσετε παρεξηγήσεις με αδέλφια και οικείους. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο έχετε κάποια προβλήματα στην οικογένεια που δεν σας αφήνουν να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και σκέφτεστε σοβαρά να εγκαταλείψετε την πατρική σας στέγη. Οι σχέσεις σας είναι σε συνεχή ένταση και πρέπει να σκεφτείτε πώς θα κινηθείτε από δω και στο εξής, ώστε να μην βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα εποχή ξεκινάει για τα οικονομικά σας καθώς στις 29/1 επιστρέφει η Αφροδίτη σε ορθόδρομη πορεία και θα είναι σημαντικές οι εξελίξεις στον τομέα των πόρων σας. Πλέον θα μπορείτε να ανταποκρίνεστε εγκαίρως στις υποχρεώσεις σας και θα έχετε την ευχέρεια να ικανοποιείτε προσωπικές σας επιθυμίες. Ωστόσο, επειδή θα έχετε μια τάση για άσκοπες αγορές, βάλτε ένα μέτρο. Την ίδια μέρα θα ευνοηθούν οι επενδύσεις και η αγορά ενός οχήματος. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο έρχεστε αντιμέτωποι με άσχημες συμπεριφορές στον χώρο της εργασίας και έχει γίνει η καθημερινότητά σας ανυπόφορη, με αποτέλεσμα να σας πιάνει άρνηση και να πέφτει η απόδοσή σας. Ενδεχομένως να πρέπει να αναζητήσετε μια νέα απασχόληση σε ένα περιβάλλον που θα είναι πιο καλό για την ψυχολογία σας και συνεπώς για την πρόοδό σας. Μην υπομένετε καταστάσεις που σας στενοχωρούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας επιστρέφει στις 29/1 σε ορθόδρομη πορεία και θα λάμπετε για αρκετό διάστημα. Η ενασχόληση με τη βελτίωση της εμφάνισής σας θα συμβάλει στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησής σας και θα είναι μια καλή εποχή για να δώσετε έμφαση στην ερωτική σας ζωή. Αγορές ρούχων και αξεσουάρ θα αυξήσουν τα έξοδά σας και πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Κυνηγήστε ευκαιρίες και κάντε έξυπνες αγορές. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε την όρεξή σας, που θα είναι αυξημένη. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο δεν θα μείνετε ικανοποιημένοι με την εξέλιξη των οικονομικών σας και θα αναζητήσετε την τύχη σας παίρνοντας ρίσκα που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού προμηνύει απώλεια χρημάτων και καλό θα είναι να διαφυλάξετε τους πόρους σας μέχρι νεωτέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η σκέψη σας και ξεπερνάτε με γοργούς ρυθμούς μια κατάσταση που άφησε ανοιχτές πληγές, οπότε μπορούμε να πούμε πως θα αναγεννηθείτε με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία στις 29/1. Επειδή όμως ο συναισθηματισμός σας θα είναι έντονος, πρέπει να προσέξετε ώστε να μη φορτωθείτε τις στενοχώριες τρίτων που θα προσπαθήσετε να βοηθήσετε. Κρατήστε άμυνες, ειδικά τώρα που βελτιώνεται ο ψυχισμός σας. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα θα σας δώσει ώθηση και θα αφήσετε πίσω ένα γεγονός που σας είχε καταρρακώσει. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο με το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού θα αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας απογοητεύσουν και θα αποστασιοποιηθείτε για κάποιο διάστημα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδεχομένως στην παρούσα φάση να είναι και η καλύτερη λύση, προκειμένου να διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία.

ΙΧΘΥΣ

Από τις 29/1, που επιστρέφει η Αφροδίτη σε ορθόδρομη πορεία, θα είστε η ψυχή της παρέας και θα βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή ικανοποιητικά. Επαφές με φίλους θα αποτελέσουν προτεραιότητα, ενώ θα κάνετε και κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή - Πλούτωνα θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα είναι ιδανική στιγμή για να προωθήσετε μια ιδέα σας σε πρόσωπα που θα στηρίξουν την υλοποίησή της. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα περάσετε μια φάση κατά την οποία θα δοκιμαστούν οι σχέσεις με οικείους, καθώς το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά και θα χωρίσουν για κάποιο διάστημα οι δρόμοι σας. Προσέξτε ώστε οι πληροφορίες που παίρνετε να είναι μέσω αξιόπιστων ατόμων, καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες κάποιοι να διαδίδουν ψέματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM