Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (26/5-1/6/2022)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (26/5-1/6/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα είναι αρκετά αποδοτικές, ενώ θα προκύπτουν και νέες ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας από τις 28/5 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο. Μέχρι τις 23/6 θα υπάρχει περισσότερη αφθονία, θα συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα, ενώ μπορεί να προκύψει και μια καλή επαγγελματική πρόταση. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με τα χρήματα. Στις 29/5 η σύνοδος του Δία με τον Άρη στο ζώδιό σας θα σας ενθαρρύνει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Σκεφτείτε σε ποιον τομέα θέλετε να κάνετε βελτιώσεις. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 σας παρακινεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα αφορά τις σπουδές ή ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς, για να διευρύνετε τις γνώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας σάς αποχαιρετά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 28/5 και καθώς είναι κυβερνήτης σας, θα σας γεμίσει με γοητεία, ενώ οι ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη θα είναι πολλές. Μέχρι τις 23/6 θα κυνηγάτε τις απολαύσεις, οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε και θα έχετε επιτυχίες, ενώ οι δεσμευμένοι θα περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Ιδανική εποχή για να δοκιμάσετε ένα νέο στυλ στα μαλλιά σας και να κάνετε βελτιώσεις στην εμφάνισή σας. Αγορές ρούχων και αξεσουάρ θα πρέπει να γίνουν με μέτρο. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 πραγματοποιείται στον τομέα των εσόδων σας, που σημαίνει πως μπορεί να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω μιας νέας απασχόλησης ή της δουλειάς σας, αν πάρετε κάποια προαγωγή. Κατάλληλη εποχή για να επενδύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή την εποχή θα προτιμήσετε να δουλέψετε παρασκηνιακά, ωστόσο θα γίνουν πολλές επαφές που θα κρατήσετε μυστικές. Στις 28/5 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο και μαζί με τον Ουρανό και τον Ερμή συμπληρώνεται το πλανητικό σύμπλεγμα στον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής. Σχέσεις και συνεργασίες θα προτιμήσετε να τις κρατήσετε κρυφές, ενδεχομένως μέχρι να είστε σίγουροι για την εξέλιξη της πορείας τους. Μια πολύ δυνατή μέρα για να βρείτε υποστηρικτές σε μια συλλογική προσπάθεια είναι στις 29/5, που πραγματοποιείται η σύνοδος του Δία με τον Άρη στον Κριό. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 30/5 σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας ή την προσωπική σας ζωή. Κυνηγήστε τα όνειρά σας και ξεκινήστε να οργανώνετε τα σχέδιά σας. Εξαιρετική στιγμή για να δείτε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα καταστάσεις που πάσχουν και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πιο επικοινωνιακή φάση ξεκινάει για εσάς και μπορούμε να πούμε ότι ο μήνας κλείνει με αισιοδοξία και νέο όραμα, καθώς στις 28/5 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Κριό, δίνοντας έμφαση στον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης. Μέχρι τις 23/6 θα μπορέσετε να προωθήσετε με επιτυχία τις ιδέες σας ή να βρείτε υποστηρικτές για την εφαρμογή ενός εγχειρήματος. Μέσω συλλογικών δράσεων θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και οι ελεύθεροι θα βρείτε τον έρωτα. Κάποιο άτομο που θα έχει κοινά ενδιαφέροντα με εσάς θα σας γοητεύσει. Στις 29/5 η σύνοδος Δία - Άρη στον Κριό θα στηρίξει τις προσπάθειές σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση σε μια πρόταση συνεργασίας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 τονίζει τον τομέα της ιδιωτικής ζωής και σας καλεί να κάνετε ένα βήμα πίσω για να σκεφτείτε πού ήσασταν και πού θέλετε να πάτε και να ξεκουραστείτε.

ΛΕΩΝ

Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας και θα έχετε την ευχέρεια να ακολουθήσετε μια επαγγελματική κατεύθυνση που θα αυξήσει τα έσοδά σας. Στις 28/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο για να δώσει έμφαση στον τομέα της καριέρας και της φήμης. Ορισμένοι από εσάς μπορεί να πάρετε προαγωγή, ενώ κάποιοι άλλοι θα αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας μέσω της προώθησης των υπηρεσιών σας. Μέχρι τις 23/6 βελτιώστε το επαγγελματικό σας προφίλ και επιδιώξτε επαφές με άτομα που μπορεί να σας προτείνουν κάποια συνεργασία. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 φωτίζει τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης και σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Αν κάποιοι νιώθετε πως πρέπει να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, ξεκινήστε μια συλλογική δραστηριότητα κι έτσι θα έρθετε σε επαφή με κόσμο με έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα σάς βρίσκουν με έντονη διάθεση για νέες εμπειρίες και από τις 28/5, που εισέρχεται κι η Αφροδίτη στον Ταύρο και μέχρι τις 23/6 που θα παραμείνει στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, θα είναι ιδανική εποχή για ταξίδια και ενασχόληση με θέματα σπουδών. Γενικά, η διάθεσή σας θα είναι καλή και οι αποδόσεις σας θα είναι αντάξιες των προσδοκιών σας. Στις 29/5 η σύνοδος του Δία με τον Άρη δίνει ευκαιρίες για επίλυση οικονομικών ζητημάτων και θα ευνοήσει τη χορήγηση ενός δανείου ή μιας επιδότησης. Ωστόσο, η πιο δυνατή μέρα του μήνα θα είναι στις 30/5, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας. Μπορεί να φέρει μια προαγωγή, ή μια νέα δουλειά, ή να προκύψει μια καινούρια σύμβαση. Εξαιρετική στιγμή για οποιοδήποτε επαγγελματικό ξεκίνημα.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας κλείνει με θετικό πρόσημο, καθώς στις 28/5 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο και μέχρι τις 23/6 θα φέρνει ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας και επίλυση οικονομικών ζητημάτων. Ορισμένοι από εσάς θα βρείτε μια παράλληλα απασχόληση που θα αυξήσει τα κέρδη σας, ενώ κάποιο άλλοι θα ρυθμίσετε τις οφειλές σας. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί και μέσω του φλερτ θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Μια πολύ δυνατή μέρα για συνεργασίες είναι στις 29/5, που πραγματοποιείται η σύνοδος του Δία με τον Άρη. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 έχει επεκτατικό χαρακτήρα και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας στις σπουδές, να ξεκινήσετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς και να έχετε επιτυχίες, αν ασχολείστε με τα μέσα ενημέρωσης. Εξαιρετική στιγμή να μετοικήσετε σε μακρινό προορισμό, όσοι το επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας είναι σε αρμονία και νιώθετε έτοιμοι να δοκιμάσετε την τύχη σας σε μια καινούργια συνεργασία. Από τις 28/5, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, και μέχρι τις 23/6 θα είναι μια καλή εποχή για διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβολαίων, αρκεί να εξετάζετε με προσοχή τα ψιλά γράμματα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε πως μέχρι τις 4/6 θα είναι ο Ερμής ανάδρομος. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να παντρευτείτε. Συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτό το διάστημα θα έχουν διάρκεια και ομαλή πορεία. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 φωτίζει τον τομέα των κοινών σας πόρων και θα σας βοηθήσει να πάρετε ένα δάνειο ή μια υποτροφία. Επίσης θα φέρει έναν νέο έρωτα στη ζωή σας που θα σας ενθουσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα σάς βρίσκουν απασχολημένους με τα επαγγελματικά σας και από τις 28/5, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βρείτε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές. Μέχρι τις 23/6 θα προκαλείτε θετικές εντυπώσεις. Επειδή οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες, θα πρέπει να αφιερώνετε χρόνο στην ανάπαυλα και στη σωματική άσκηση, ώστε να καθαρίζει ο νους, να ανακτάτε την αισιοδοξία σας και να διατηρείτε τη φυσική σας κατάσταση. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής σε σχέσεις και συνεργασίες. Εξαιρετική στιγμή για να υπογράψετε μια νέα συμφωνία, να παντρευτείτε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εποχή απολαύσεων και αυξημένης δημιουργικής διάθεσης θα είναι από τις 28/5, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, και μέχρι τις 23/6 θα είναι ιδανική περίοδος για εκδρομές και ψυχαγωγία. Η λίμπιντό σας θα είναι στα ύψη και θα αναθερμάνετε τη σχέση σας, ενώ οι ελεύθεροι, καθώς θα είστε πολύ γοητευτικοί, θα προσελκύετε την προσοχή και θα έχετε αρκετές ερωτικές περιπέτειες. Η απόκτηση παιδιού είναι πολύ πιθανή. Μια πολύ δυνατή μέρα για αγοραπωλησίες ακινήτων είναι στις 29/5, που πραγματοποιείται η σύνοδος του Δία με τον Άρη. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 φωτίζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας. Όσοι ξεκινάτε ένα καινούργιο επάγγελμα θα προοδεύσετε και θα έχετε μακροπρόθεσμα οφέλη. Εξαιρετική μέρα για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση προκειμένου να βρείτε τη φόρμα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα συνεχίσουν να σας απασχολούν τις επόμενες μέρες οικογενειακά θέματα, καθώς στις 28/5 εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Ταύρο για να συντροφεύσει τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή. Μέχρι τις 23/6 πολύς κόσμος θα μπαινοβγαίνει στο σπίτι σας, είτε για επισκέψεις είτε επειδή σκοπεύετε να το παραχωρήσετε προς πώληση ή ενοικίαση. Ωστόσο θα πρέπει να εξοικονομείτε στιγμές για τον εαυτό σας, ώστε να αποφύγετε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις. Μια καλή μέρα για τα επαγγελματικά είναι στις 29/5, με τη σύνοδο του Δία με τον Άρη. Μπορείτε να πετύχετε ευνοϊκούς όρους και να βγείτε κερδισμένοι. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αποτελεί εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή και για απόκτηση παιδιού. Επίσης, όσοι βάλετε σε εφαρμογή μια νέα ιδέα και την προωθήσετε στο κοινό θα έχετε πολύ θετική ανταπόκριση.

ΙΧΘΥΣ

Ο μήνας σάς αποχαιρετά με έντονη επικοινωνιακή διάθεση και από τις 28/5, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, θα δώσετε έμφαση στις σχέσεις με οικείους και στην προώθηση των δεξιοτήτων ή των υπηρεσιών σας. Μέχρι τις 23/6 μπορείτε να κλείσετε μια εμπορική συμφωνία που θα αυξήσει τα κέρδη σας, αλλά δεν πρέπει να αγνοείτε το γεγονός ότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 4/6, γι’ αυτό μη βιάζεστε. Εξαιρετική μέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις είναι στις 29/5 με τη σύνοδο του Δία με τον Άρη. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5 σηματοδοτείται η έναρξη μια νέας εποχής στον τομέα της οικιακής σας ζωής. Ορισμένοι από εσάς θα υποδεχτείτε ένα νέο μέλλος στην οικογένεια, ενώ κάποιοι άλλοι θα δείτε τα παιδιά σας να ανοίγουν τα φτερά τους προς νέους ορίζοντες για σπουδές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM