Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23-29/9/2021)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23-29/9/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα σάς βρίσκει λίγο αποδυναμωμένους τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Καθώς έχουμε περάσει πλέον στην εποχή του Ζυγού και ο Ήλιος βρίσκεται απέναντί σας, θα χρειαστείτε επιπλέον στήριξη από τους συνεργάτες σας. Ωστόσο, στις 25/9 το τρίγωνο Άρη - Κρόνου σάς δίνει δύναμη και επιμονή και θα αντεπεξέλθετε στα καθήκοντά σας, ενώ θα σας δοθεί και η ευκαιρία να κάνετε μια δυνατή συμμαχία που θα συμβάλει στην υλοποίηση ενός σχεδίου. Αν είναι να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο, κάντε το μέχρι τις 27/9, οπότε γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε τη διαχείριση των πόρων σας και αποφύγετε τα ρίσκα. Η αντίθεση Αφροδίτης - Ουρανού, εκτός του ότι φέρνει ανατροπές στον οικονομικό τομέα, εντείνει την ανάγκη σας για αγορές. Εσείς του 3ου δεκαημέρου θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Διανύετε μια φάση κατά την οποία βλέπετε τους κόπους σας να ανταμείβονται μέσω της επαγγελματικής καταξίωσης, της αύξησης της φήμης και των οικονομικών σας. Ο μήνας κλείνει με θετικό πρόσημο για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Ιδανική μέρα για επαφές με πρόσωπα εξουσίας είναι στις 25/9, που το τρίγωνο Άρη - Κρόνου σας γεμίζει με αποφασιστικότητα και θα εκτιμηθούν πολύ οι δεξιότητές σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι, οργανώστε το μέχρι τις 27/9, οπότε γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και μπορεί να προκαλέσει εμπόδια και ανατροπή στα σχέδιά σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου με την αντίθεση Αφροδίτης - Ουρανού αναζητάτε το πάθος στην ερωτική σας ζωή και δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μόνιμη σχέση. Αποφύγετε τις υποσχέσεις μέχρι τις 28/9. Από τις 29/9 νέες συνεργασίες, ταξίδια και κοινωνική ζωή φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης σ’ εσάς του 3ου δεκαημέρου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα σάς βρίσκει με πολλή όρεξη να ασχοληθείτε με τις σπουδές και μπορείτε να πετύχετε πολλά οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, αρκεί να παραμείνετε πειθαρχημένοι. Στις 25/9 πραγματοποιείται το τρίγωνο Άρη - Κρόνου. Επαφές με το εξωτερικό και μακρινούς συνεργάτες θα αποδώσουν καρπούς ή μπορεί να κάνετε μια επένδυση που θα αυξήσει το εισόδημά σας. Στον ερωτικό τομέα οι προοπτικές είναι ευοίωνες. Από τις 27/9, που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος, ένας πρώην έρωτας θα κάνει προσπάθεια για επανασύνδεση και θα βρεθείτε σε δίλημμα. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θέλετε να βρείτε μια νέα απασχόληση λόγω της αστάθειας που επικρατεί στα επαγγελματικά σας, όμως δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Μια σημαντική πρόταση συνεργασίας μπορεί να προκύψει στις 29/9 για εσάς του 3ου δεκαημέρου και θα κάνετε ένα σύντομο ταξίδι στο εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα βρίσκουν επικεντρωμένους σε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και καθώς προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας μέσω κοινών πόρων ή επιστροφής χρημάτων, θα διευθετήσετε κάποιες οφειλές που σας αγχώνουν. Στις 25/9 με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου μπορείτε να διαπραγματευτείτε με επιτυχία την αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Αν πρόκειται να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, κάντε το μέχρι τις 27/9, που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας προς ένα φιλικό σας πρόσωπο και μην κάνετε κάτι που θα δοκιμάσει τη σχέση σας. Η αντίθεση Αφροδίτης - Ουρανού προκαλεί συναισθηματική αστάθεια και μπορεί να είναι παροδικό αυτό που αισθάνεστε. Εσείς του 3ου δεκαημέρου έχετε πολλές προοπτικές για μια καινούρια συνεργασία με το εξωτερικό ή για μια ερωτική σχέση.

ΛΕΩΝ

Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι άριστες με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου και στις 25/9 θα είναι εξαιρετική μέρα για να προωθήσετε τις ιδέες σας ή να ξεκινήσετε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Επίσης, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν σε επαγγελματικό η προσωπικό επίπεδο. Εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες καλύτερα να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 27/9, που γυρίζει ο Ερμής και δεν θα λείψουν καθυστερήσεις και επικοινωνιακά εμπόδια. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, αν δεν μετριάσετε την επαναστατικότητα που σας διακρίνει αυτή την εποχή, θα έχετε προβλήματα και εντάσεις. Πολύ καλή εποχή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο και ένα διάστημα που θα επικρατεί αρμονία στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και θα αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα. Με το τρίγωνο Άρη - Κρόνου θα έχετε τον απαραίτητο δυναμισμό να διαπραγματευτείτε μια επαγγελματική συμφωνία με θετικούς όρους και καλό είναι να το κάνετε μέχρι τις 27/9, που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος. Από τότε και μέχρι τις 19/10 μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις ή να γίνουν εσφαλμένες εκτιμήσεις και δεν θα ευνοηθούν οι δεσμεύσεις. Κάποιες αναποδιές θα προκαλέσουν κούραση στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, που είστε υπό τη δυσμενή επιρροή της αντίθεσης Αφροδίτης - Ουρανού. Ενδεχομένως να αλλάξουν σχέδιά σας που αφορούν τη σταδιοδρομία σας, αλλά θα συναντήσετε και αντιστάσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο είναι πολύ καλή εποχή για ρίσκα, επενδύσεις και ερωτικές περιπέτειες.

ΖΥΓΟΣ

Δημιουργική διάθεση και όρεξη να ακολουθήσετε αυτό που σας ενδιαφέρει δίνει το τρίγωνο Άρη - Κρόνου στις 25/9 στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις αν προωθήσετε το έργο σας κατάλληλα. Μέσω διαδικτύου σάς δίνεται η ευκαιρία να προβληθείτε στην παγκόσμια αγορά, οπότε επικεντρωθείτε στα ταλέντα σας και αφοσιωθείτε στην τέχνη σας. Από τις 27/9 και μέχρι τις 19/10, που θα είναι ο Ερμής στο ζώδιό σας σε ανάδρομη πορεία, θα επικρατεί κάποια σύγχυση στις σκέψεις σας και θα επιβραδυνθούν οι ρυθμοί σας, γι’ αυτό, αν είναι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, κάντε το τώρα, που οι συνθήκες σάς ευνοούν. Όσοι είστε γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο αποφύγετε τα ανοίγματα στον οικονομικό τομέα. Η αστάθεια που επικρατεί σε αυτόν με την αντίθεση Αφροδίτης - Ουρανού απαιτεί προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπό άκρα μυστικότητα οι συνεννοήσεις και οι επαφές των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο αυτή την εποχή και σοφά πράττετε, εφόσον υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της ακίνητης περιουσίας ή της επιστροφής χρημάτων και είναι μια καλή εποχή για μια επένδυση, αρκεί να γίνει πριν από τις 27/9, που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος. Ο Κρόνος στον τομέα της οικογένειας φέρνει αύξηση ευθυνών και είναι σημαντικό να αφιερώνετε χρόνο στην ανάπαυλα. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο δεν είστε ικανοποιημένοι με την εξέλιξη μιας συνεργασίας ή με τη σχέση σας και αν υπάρχουν σαθρά θεμέλια, θα λήξει άδοξα. Μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις όσο είστε σε ένταση. Εσείς του 3ου δεκαημέρου, αν αξιοποιήσετε τις άριστες επικοινωνιακές σας δεξιότητες, θα κλείσετε μια εμπορική συμφωνία ή θα κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αυξημένες ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα έχουν εξαντλήσει σωματικά τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, ωστόσο παίρνετε ηθική ικανοποίηση επειδή εκτιμούνται οι προσπάθειές σας και θα έχετε κάποια θετικά νέα μέχρι το τέλος του μήνα. Το τρίγωνο Άρη - Κρόνου σάς κάνει πολύ ανταγωνιστικούς και θα έχουν αίσια αποτελέσματα εμπορικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο αμφιταλαντεύεστε σχετικά με τα επαγγελματικά σας, καθώς αλλάζουν συνεχώς οι συνθήκες εργασίας εξαιτίας της αντίθεσης Αφροδίτης - Ουρανού. Στείλτε βιογραφικά και μην παραμένετε αδρανείς, εφόσον αναζητάτε κάτι καλύτερο. Τα οικονομικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο σταθεροποιούνται και είναι ιδανική εποχή για αλλαγή κατοικίας ή για αγορά ακινήτου. Η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά καλή και με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία από τις 27/9 θα βρεθείτε και πάλι με φίλους από τα παλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καριέρα και η φήμη σας σάς απασχολούν αυτή την εποχή και καθώς είστε αποφασισμένοι να βγείτε νικητές, δεν σας πτοούν ορισμένες προκλήσεις. Το τρίγωνο Άρη - Κρόνου σάς δίνει θάρρος και δυναμισμό και, σε συνδυασμό με τη βελτίωση των οικονομικών σας, έχετε τη δυνατότητα να βάλετε σε εφαρμογή ένα σημαντικό σας εγχείρημα οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Ωστόσο, καλό είναι να το κάνετε πριν από τις 27/9, που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, υπό τη δυσμενή επιρροή της αντίθεσης Αφροδίτης - Ουρανού, αλλάζετε συνεχώς αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Επίσης, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με ίντριγκες που θα σας κάνουν να αναζητήσετε νέες παρέες. Οι του 3ου δεκαημέρου απολαμβάνετε τις επαφές με φίλους και επειδή έχετε έντονη κοινωνική ζωή, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση στις σπουδές και σε ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, τώρα που το τρίγωνο Άρη - Κρόνου σάς γεμίζει με αποφασιστικότητα και μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε απαιτητικές καταστάσεις. Επίσης, μπορείτε να διευθετήσετε διαδικαστικά ζητήματα, να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία με το εξωτερικό, αρκεί να το κάνετε πριν από τις 27/9, που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος. Η αντίθεση Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο κάποιες αλλαγές στον τομέα του σπιτιού που δεν είναι απαραίτητα κακές. Σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά και στην καριέρα των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο, ενώ θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάποια επιθυμία σας που μπορεί να αφορά την υλοποίηση ενός εγχειρήματος ή την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Ο έρωτας και τα χρήματα θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο. Το τρίγωνο Άρη - Κρόνου αυξάνει τη γοητεία και τον δυναμισμό σας, που σημαίνει πως θα κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός ατόμου που έχει προσελκύσει την προσοχή σας, ενώ θα βγείτε και κερδισμένοι μέσω οικονομικών διαπραγματεύσεων. Ωστόσο, αν είναι να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο ή να κλείσετε μια συμφωνία, κάντε το μέχρι τις 27/9, που γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος. Στην παρούσα φάση, θα κρατήσετε μυστικές τις επαφές σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, με την αντίθεση Αφροδίτης - Ουρανού θα αλλάξετε τα σχέδιά σας εξαιτίας της αστάθειας στον οικονομικό τομέα και ενδεχομένως να αναβάλετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Τα έξοδά σας είναι αυξημένα και πρέπει να κρατήσετε άμυνες. Πολύ κοινωνική περίοδος για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και θα διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM