Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20-26/01/2022)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20-26/01/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο της τεχνολογίας και της κοινωνικής σας δικτύωσης στις 20/1 ξεκινά η εποχή του Υδροχόου και μέχρι τις 18/2 θα έχετε πολλές επαφές με φίλους και άτομα με τα οποία θα ενώσετε τις δυνάμεις σας για την υλοποίηση μιας ιδέας. Στις 23/1, που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ερμή, είναι εξαιρετική μέρα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αρκεί να έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Από τις 24/1, που εισέρχεται ο Άρης στον Αιγόκερω, και τις 26/1, που επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον Αιγόκερω, όλη σας η ενέργεια θα πέσει σε θέματα καριέρας. Με τον πλανητικό συνωστισμό που θα επικρατεί θα γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα που θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας και θα σας προτείνουν μια συνεργασία που θα σας βάλει σε δίλημμα. Αποφύγετε τις δεσμεύσεις μέχρι τις 3/2.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο στις 20/1 θα εστιάσετε σε μακροπρόθεσμους στόχους και μέχρι τις 18/2 θα σας δοθούν ευκαιρίες για να δοκιμάσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις. Αν κάνετε κάποιες συζητήσεις με εργοδότες ή δυνάμει συνεργάτες, στις 23/1 η σύνοδος Ήλιου - Ερμή, που είναι μία από τις καλύτερες όψεις για επικοινωνία, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις, μην ξεχνάτε όμως ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις συμφωνίες. Στις 24/1 εισέρχεται ο Άρης στον Αιγόκερω και στις 26/1 τον ακολουθεί και ο ανάδρομος Ερμής για να συμπληρώσει την πολυαστρία που έχει συγκεντρωθεί στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Είναι σημαντική εποχή για όσους ασχολείστε με τις σπουδές, τις εκδόσεις και τη συγγραφή, καθώς οι προοπτικές είναι πολύ καλές και η πρόοδός σας θα είναι σίγουρη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εποχή του Υδροχόου ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στις 20/1 και οι προοπτικές για πνευματική ανάπτυξη και επέκταση των επιχειρήσεών σας είναι πολύ καλές. Η ενέργειά σας και η φυσική σας κατάσταση θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Πολύ καλή στιγμή για θέματα σπουδών, νομικές υποθέσεις και επίλυση διαδικαστικών ζητημάτων είναι στις 23/1, οπότε πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ερμή. Οι μαθησιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες και η απόδοσή σας θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας, ενώ θα είστε πολύ δυνατοί στην επικοινωνία. Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω στις 24/1 ο τομέας των κοινών σας πόρων παίρνει ιδιαίτερη ώθηση, κάτι που έρχεται να συμπληρώσει ο ανάδρομος Ερμής με την επιστροφή του επίσης στον Αιγόκερω στις 26/1. Ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές διαπραγματεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις 20/1, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Υδροχόο, και μέχρι τις 18/2 θα ασχοληθείτε με θέματα Δημοσίου και οφειλές, οπότε θα είναι μια καλή εποχή για να βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας. Επίσης, μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας που θα φέρει αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε ένα διακανονισμό ή να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, περιμένετε μέχρι τις 23/1 που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ερμή. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, θα πρέπει να τσεκάρετε πολύ προσεχτικά τους όρους μιας συμφωνίας. Στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων θα γίνουν πολλές επαφές με άτομα που θα σας προτείνουν συνεργασία, καθώς στις 24/1 εισέρχεται ο Άρης στον Αιγόκερω, κάνοντάς σας πολύ δυνατούς στις διαπραγματεύσεις, ενώ στις 26/1 τον ακολουθεί και ο Ερμής.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η εποχή που μπορείτε να αναμένετε αίσιες εξελίξεις αναφορικά με μια συνεργασία και θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, καθώς στις 20/1 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος στον Υδροχόο και θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον κάποιων σημαντικών προσώπων. Μέχρι τις 18/2 θα είναι μια καλή εποχή για να αναζητήσετε νέες κατευθύνσεις και στις 23/1, με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή, θα είναι εξαιρετική μέρα για να κλείσετε μια συμφωνία. Στις 24/1 εισέρχεται ο Άρης στον Αιγόκερω και εντείνει την ανταγωνιστική σας διάθεση, που μπορεί να δημιουργήσει εχθρικό κλίμα στη δουλειά σας. Επίσης, επειδή το άγχος θα είναι αυξημένο, πρέπει να βρείτε τρόπους για να το διαχειρίζεστε. Στις 26/1 επιστρέφει στον Αιγόκερω ο ανάδρομος Ερμής και δεν θα λείψουν κάποιες παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εποχή του Υδροχόου ξεκινά στις 20/1 με την είσοδο του Ήλιου στον τομέα της εργασίας και της υγείας και μέχρι τις 18/2 θα ασχοληθείτε εντατικά με τα επαγγελματικά σας. Ιδανική εποχή για να στείλετε βιογραφικά, να δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας και για να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποθέσεις. Ξεκινήστε διατροφή και άσκηση και κόψτε βλαβερές συνήθειες. Πολύ καλή στιγμή για υπογραφές συμβολαίων είναι στις 23/1 με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή, που θα φέρει τύχη και νέες ευκαιρίες. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη. Στις 24/1 εισέρχεται ο Άρης στον Αιγόκερω, αυξάνοντας τη γοητεία σας, ενώ στις 26/1 τον ακολουθεί και ο Ερμής. Επιστρατεύστε την ευγένεια και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι ελεύθεροι θα έχετε τον απαραίτητο δυναμισμό και δεν θα περνάτε απαρατήρητοι.

ΖΥΓΟΣ

Από τις 20/1, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Υδροχόο, η προσοχή σας στρέφεται στη δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς σας και μέχρι τις 18/2, που θα παραμείνει στον τομέα του έρωτα και των επιτυχιών, θα είστε πολύ παραγωγικοί και τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά ικανοποιητικά. Ξεκινήστε ένα νέο έργο στις 23/1 με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή ή δοκιμάστε την τύχη σας μέσω νέων επιχειρηματικών προσπαθειών. Επίσης, θα είναι ιδανική μέρα για φλερτ και απόκτηση παιδιού. Στις 24/1 ο Άρης, με την είσοδό του στον Αιγόκερω, σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με το σπίτι και τις ανάγκες της οικογένειας, ενώ παράλληλα θα είστε και πολύ καλοί σε διαπραγματεύσεις που θα αφορούν αγοραπωλησίες ακινήτων. Στις 26/1 τον ακολουθεί και ο ανάδρομος Ερμής και καλό θα είναι να τρενάρετε, αν μπορείτε, τις υπογραφές συμβολαίων μέχρι τις 3/2.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οικογένεια και θέματα ακίνητης περιουσίας θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής σας από τις 20/1 που μπαίνουμε στην εποχή του Υδροχόου και θα είναι μια καλή εποχή για να κάνετε μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας. Μια έρευνα αγοράς είναι απαραίτητη ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα. Ημέρα ευκαιριών θα είναι στις 23/1 με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη ώστε να μη μετανιώσετε αργότερα για τις επιλογές σας. Από τις 24/1, που εισέρχεται ο Άρης στον Αιγόκερω, θα ευνοηθούν οι εμπορικές συναλλαγές, η προώθηση υπηρεσιών και οι μετακινήσεις, ενώ θα είστε και πολύ καλοί στη μεταλαμπάδευση γνώσεων. Στις 26/1 τον ακολουθεί και Ερμής και μέχρι τις 3/2 πρέπει να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές επαφές και μετακινήσεις θα έχετε από τις 20/1 που εισέρχεται ο Ήλιος στον Υδροχόο και θα είστε πολύ καλοί στην προώθηση των υπηρεσιών ή των δεξιοτήτων σας. Μέχρι τις 18/2 εμπορικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα ευνοηθούν, καθώς και ό,τι έχει να κάνει με θέματα εκπαίδευσης. Ημέρα κατάλληλη για κλείσιμο μιας συμφωνίας είναι στις 23/1, που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Ερμή. Βάλτε τα δυνατά σας και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αν δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας. Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω στις 24/1 ξεκινάει μια περίοδος πολλών συζητήσεων για οικονομικά θέματα και στις 26/1, που τον ακολουθεί και ο ανάδρομος Ερμής, ενδεχομένως να δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα με συνεργάτες λόγω οικονομικών διαφορών. Ωστόσο, επειδή είστε η ήρεμη δύναμη και καταφέρνετε να πείθετε δίχως να δημιουργείτε κόντρες, θα φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας με θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εποχή του Υδροχόου ξεκινάει στης 20/1, που εισέρχεται ο Ήλιος στον τομέα των οικονομικών σας, και μέχρι τις 3/2 θα ασχοληθείτε με επενδύσεις και τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων που σας προκαλούν άγχος. Πολλοί θα αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων, ενώ παράλληλα θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των πόρων σας και θα αλλάξετε ορισμένες συνήθειες που σας ωθούσαν σε άσκοπη σπατάλη χρημάτων. Ιδανική μέρα για να κλείσετε μια συμφωνία ή για να κάνετε μια σημαντική αγορά είναι στις 23/1 με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή. Όμως, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος, πρέπει είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τους όρους ενός συμβολαίου. Στις 24/1 εισέρχεται ο Άρης στο ζώδιό σας και σας δίνει την απαραίτητη αποφασιστικότητα για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, αλλά επειδή τον ακολουθεί και ο Ερμής στις 26/1 ενδεχομένως να μην είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 20/1 εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ξεκινά η εποχή των γενεθλίων σας. Μέχρι τις 18/2 εστιάστε τους προσωπικούς σας στόχους και επιθυμίες, ξεκαθαρίστε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και οργανώστε ένα συγκεκριμένο πλάνο σχετικά με τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή. Στις 23/1, με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή, θα είναι εξαιρετική μέρα για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα έχει ομαλή πορεία και μεγάλη διάρκεια. Από τις 24/1, που εισέρχεται ο Άρης στον Αιγόκερω, θα είστε πιο εσωστρεφείς και θα κάνετε κάποιες μυστικές επαφές που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας ανάπτυξη, προσέξτε όμως γιατί στις 26/1 τον ακολουθεί και ο ανάδρομος Ερμής και θα δημιουργηθεί έντονο παρασκήνιο. Κρατήστε επαφές με άτομα για τα οποία είστε σίγουροι πως δεν θα σας προδώσουν.

ΙΧΘΥΣ

Διανύετε μια φάση που αμφιταλαντεύεστε σχετικά με τις αποφάσεις και τα σχέδιά σας και δεν έχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε. Ωστόσο, από τις 20/1, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Υδροχόο, καλό θα είναι να ρίξετε τους ρυθμούς προκειμένου να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας και κυρίως για να ξεκουράσετε το πνεύμα σας, μέχρι τις 18/2 που θα ξεκινήσει η εποχή των γενεθλίων σας. Ο τομέας της κοινωνικής σας ζωής ενεργοποιείται από τις 24/1 που εισέρχεται ο Άρης στον Αιγόκερω και, εκτός του ότι θα είστε πολύ καλοί στην προώθηση των ιδεών σας, θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, οπότε τα οφέλη θα είναι πολλά. Μια δημιουργική ενασχόληση, ένα χόμπι ή ένα συλλογικό έργο θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας και ακόμα κι εσείς που έχετε γίνει πολύ επιλεκτικοί δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενθουσιαστείτε με μια καινούργια γνωριμία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάμεσά μας, στο κέντρο της Αθήνας, κυκλοφορεί πλέον ένα flower boy

Living / Ανάμεσά μας, στο κέντρο της Αθήνας, κυκλοφορεί πλέον ένα flower boy

Οδηγώντας ένα παλιό τρίκυκλο, φορώντας χρωματιστές στολές εργασίας και τζόκεϊ καπέλα που κάνουν έντονη αντίθεση, ο Στέφανος Κονιδάρης κάνει διανομές λουλουδιών που μελέτες αποδεικνύουν ότι είναι ένας φυσικός τρόπος να βελτιώσουμε τη συναισθηματική μας υγεία.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Βλέπει, τελικά, κανένας μας ηθικό και φεμινιστικό πορνό;

Living / Βλέπει, τελικά, κανένας μας ηθικό και φεμινιστικό πορνό;

Γιατί, ακόμη κι αν νιώθουμε ή, έστω, δηλώνουμε φεμινιστές, δεν στρεφόμαστε προς μια πιο ηθική και φεμινιστική πορνογραφία; Υπάρχει, τελικά, κάποια ρεαλιστική εναλλακτική στον βόθρο του mainstream πορνό, κι αν ναι, ποια είναι;
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ
Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος: Το στάδιο στην καρδιά της πόλης με φόντο την Ακρόπολη

Living / Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος: Το στάδιο στην καρδιά της πόλης με φόντο την Ακρόπολη

Στην περιοχή του Καλλιμάρμαρου, του ιστορικού Παναθηναϊκού Σταδίου των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων (1896), υπάρχει ένα ακόμα στάδιο που έχει τη δική του πολύχρονη ιστορία.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ
Το μεγάλο ταμπού: Μαγαζιά που απαγορεύουν την είσοδο μικρών παιδιών

Διεθνή / Το μεγάλο ταμπού: Μαγαζιά που απαγορεύουν την είσοδο μικρών παιδιών

Ο Guardian αγγίζει ένα θέμα το οποίο όπου και όποτε συζητηθεί -ακόμα και στην Ελλάδα- είναι αφορμή για σκληρές κόντρες ανάμεσα σε αυτούς που επέλεξαν να γίνουν γονείς και σε εκείνους που δεν το αποφάσισαν ακόμη – ή δεν πρόκειται να το αποφασίσουν και ποτέ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ