Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2-8/12/2021)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2-8/12/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας τελειώνει στις 29/11 με ένα Καζίμι Ερμή στον Τοξότη. Είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, μια ευνοϊκή προστατευτική σύνοδος Ήλιου - Ερμή και για το δικό σας ζώδιο δίνει έμφαση στη φιλοσοφία και στην εξερεύνηση της ζωής σας. Με τόσες προκλητικές διελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αυτή είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα. Ο Τοξότης, καθώς κυβερνάται από τον Δία, φέρνει μια αίσθηση ελπίδας που είναι πολύ απαραίτητη αυτή την εποχή. Αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει ταξίδια και ανταλλαγή ιδεών με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Αυτή η διέλευση έρχεται να ανοίξει τα μάτια σας σε διαφορετικές επιλογές και ευκαιρίες. Γενικά, είστε σε μια φάση που σας δίνονται ευκαιρίες για πρόοδο και δεν θα αργήσουν να φανούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με ένταση στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας κλείνει με μια πολύ ευνοϊκή και σπάνια όψη στις 29/11 στον Τοξότη, το Καζίμι. Είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή, που πραγματοποιείται στον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής και των κοινών πόρων και επιτρέπει μια ευρύτερη προοπτική. Ακόμα κι αν εξακολουθείτε να αντιστέκεστε στην αλλαγή, με αυτήν τη διέλευση θα έχετε τουλάχιστον μια ιδέα από τον τρόπο που θα εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις ώστε να δράσετε εγκαίρως. Η συμμετοχή το Κρόνου σε εξάγωνο δίνει σημαντικές ευκαιρίες για την υλοποίηση ενός σημαντικού εγχειρήματος, ενώ αυξάνει και τη δημοτικότητά σας. Αν καταφέρετε να κοντρολάρετε την ανάγκη σας για απόκτηση αγαθών και κάνετε τις αγορές σας με μέτρο, θα εξοικονομήσετε κάποια χρήματα για ένα ταξίδι ή για προσωπικές σας ανάγκες. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με κάποιες προκλήσεις σχετικές με παιχνίδια εξουσίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Νοέμβριος σάς αποχαιρετά με θετικό πρόσημο και με ένα Καζίμι του κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη στις 29/11. Μια σπάνια και ευεργετική όψη στον τομέα των σχέσεων σας φέρνει αμοιβαία κατανόηση και συνολική διαύγεια. Εάν είστε σε σχέση, σηματοδοτείται η έναρξη ενός νέου κύκλου ένωσης και ειλικρίνειας, ενώ σας δίνει τη δύναμη να βελτιώσετε οποιαδήποτε ένταση και σύγχυση που δημιουργήθηκε στο παρελθόν. Ιδανική εποχή για επισημοποίηση της σχέσης σας. Η συμμετοχή του Κρόνου σε εξάγωνο ανοίγει νέες προοπτικές για συνεργασίες με το εξωτερικό και ταξίδια που θα ευνοήσουν την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων και καθώς έχετε βάλει γερά θεμέλια στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, η πορεία σας θα είναι ομαλή και θα αυξηθούν τα κέρδη σας. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με κάποια προβλήματα τεχνικής φύσεως, αλλά θα είναι παροδικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας κλείνει με μια πολύ ελπιδοφόρα διέλευση, το Καζίμι, και είναι η σύνοδος Ήλιου - Ερμή στον Τοξότη στις 29/11. Μετά από έναν μήνα με αρκετά χτυπήματα, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για τον τελευταίο μήνα του χρόνου. Ο Ερμής, που φωτίζεται από τον Ήλιο στον Τοξότη, φέρνει την απαραίτητη ώθηση για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Η βοήθεια που παρείχατε κατά τη διάρκεια του μήνα ήταν πολύ σημαντική και θα ανταμειφθείτε. Αυτές οι ανταμοιβές μπορεί να μην έρθουν με τη μορφή υλικού κέρδους αλλά με την επέκταση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων. Με τη συμμετοχή του Κρόνου η επιρροή σας θα είναι ισχυρή και θα μπορέσετε να πείσετε ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Ο Δεκέμβριος ξεκινάει με κάποια έκτακτα έξοδα και θα πρέπει να κρατήσετε άμυνες.

ΛΕΩΝ

Με έντονα δημιουργική διάθεση αποχαιρετάτε τον Νοέμβριο και με μια ελπιδοφόρα νότα που φέρνει το Καζίμι του Ερμή στις 29/11, στον τομέα των απολαύσεων και του έρωτα. Η χαρά, η διασκέδαση και η πολυτέλεια θα αποτελέσουν προτεραιότητα και θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Με τον Ήλιο να φωτίζει τον Ερμή στο μέγιστο στον Τοξότη, η ανάγκη για εξερεύνηση θα είναι σχεδόν αδάμαστη. Αυτή είναι μια εξαιρετική διέλευση για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο, μια ερωτική σχέση και για απόκτηση παιδιού. Η συμμετοχή του Κρόνου σε εξάγωνο θα ευνοήσει τις συνεργασίες και την επισημοποίηση ενός μακροχρόνιου δεσμού και είναι ιδανική στιγμή για να γιορτάσετε μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας κάνοντας επενδύσεις. Ο Δεκέμβριος ξεκινάει με κάποια ένταση στον τομέα του σπιτιού, αλλά θα είναι αντιμετωπίσιμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το Καζίμι του κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη στις 29/11 κλείνει ο μήνας, φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες καθώς είναι μια σπάνια διέλευση. Είναι η σύνοδος Ήλιου - Ερμή που πραγματοποιείται στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού σας. Η συμμετοχή του Κρόνου σε εξάγωνο προμηνύει κάποιες πολύ καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας, οπότε, αν σκέφτεστε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, κάντε τώρα. Εννοείται ότι θα πρέπει να ελέγξετε τις ανάγκες της αγοράς και να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι σε αρμονία και δίνετε έμφαση στη φροντίδα του χώρου σας. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τον στολισμό του σπιτιού. Δημιουργήστε τα δικά σας στολίδια και χαρίστε μερικά σε φίλους ή σε συγγενικά σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Παρά το γεγονός ότι ο Νοέμβριος είναι ένας ξεκάθαρα δύσκολος μήνας, τελειώνει με πολύ θετικό τρόπο, με ένα Καζίμι του Ερμή στις 29/11 να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη που κυβερνάται από τον Δία. Αυτό θα συμβεί στον τομέα της επικοινωνίας και της εκπαίδευσης. Ο Ερμής στον Τοξότη σάς δίνει τη δυνατότητα να μαθαίνετε γρήγορα και με πρωτοφανή ευκολία. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σταματήσει τον Ερμή καθώς υποστηρίζεται από τον Ήλιο σε σύνοδο, έτσι θα πάρετε μεγάλη ανάσα. Εκμεταλλευτείτε το για να διαβάσετε και ασχοληθείτε με οτιδήποτε θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ο Κρόνος, με τη συμμετοχή του σε εξάγωνο, θα ευνοήσει το φλερτ και την εξωτερίκευση συναισθημάτων και, αν ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, θα ανανεωθεί η ερωτική σας ζωή. Ο Δεκέμβριος ξεκινάει με κάποια έκτακτα έξοδα και πρέπει να μεριμνήσετε εγκαίρως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με πολύ θετικές εξελίξεις τελειώνει μήνας, με το Καζίμι του Ερμή στον Τοξότη, στον τομέα των υλικών αγαθών και των οικονομικών σας. Είναι μια σπάνια ευνοϊκή όψη, καθώς έχετε τον εμπορικό πλανήτη στη θέση των χρημάτων σας, σε σύνοδο με τον Ήλιο. Αν και συνήθως ο Ερμής δεν τα πηγαίνει τόσο καλά στον Τοξότη, τώρα λαμβάνει πλήρη υποστήριξη και του επιτρέπει να ξεπεράσει τυχόν εμπόδια που προκαλούν στασιμότητα στη ροή των πόρων σας. Αυτή η διέλευση φέρνει νέες ιδέες για το πώς να κερδίσετε χρήματα και αφορά την εξέταση των περιορισμών που μπορεί να έχετε στην πορεία σας προς την επέκτασή σας, ώστε να τους ξεπεράσετε αποτελεσματικά. Το εξάγωνο με τον Κρόνο ανοίγει νέες προοπτικές στον τομέα του σπιτιού και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω της εκμετάλλευσης ενός ακινήτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χειρότερα έχουν τελειώσει και ακολουθεί ένας κύκλος ταχύτητας και κίνησης και δράσης. Ο μήνας κλείνει με ένα Καζίμι του Ερμή στο ζώδιό σας, μια σπάνια και ελπιδοφόρα όψη που δημιουργεί ανεξαρτησία και πνευματική κυριαρχία, καθώς αυτές οι ιδιότητες φωτίζονται από τη σύνοδο με τον Ήλιο σε ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Δία, προκαλώντας έτσι σημαντικές εξελίξεις που θα κάνουν την πρόοδό σας αξιοσημείωτη. Η καταιγίδα τελείωσε πραγματικά και τα καλύτερα έπονται, καθώς συμμετέχει και ο Κρόνος σε εξάγωνο. Εμπορικές υποθέσεις και προώθηση υπηρεσιών θα ευνοηθούν, ενώ θα έχετε άψογες επικοινωνιακές και μαθησιακές δεξιότητες. Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να σκεφτείτε τι είναι αυτό που αναζητάτε προκειμένου να νιώσετε πλήρεις και να θέσετε νέους στόχους. Στείλτε βιογραφικά, βελτιώστε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, ενημερωθείτε σχετικά με νέες μεθόδους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά τις πολλές δοκιμασίες του Νοεμβρίου, ο μήνας ολοκληρώνεται με ένα Καζίμι του Ερμή στον Τοξότη. Αυτή η διέλευση συμβαίνει στον τομέα των μυστικών και του ψυχισμού σας και καθώς ο Ερμής είναι υπερφωτισμένος από τη σύνοδο με τον Ήλιο, ενισχύει τη δίψα σας για εξερεύνηση. Δεδομένου ότι συμβαίνει σε ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Δία, ο πλανήτης προσφέρει γνώση που είναι πραγματικά το φως στο τέλος του τούνελ. Μη φοβάστε να βουτήξετε βαθιά και να δουλέψετε με τον εαυτό σας, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να επουλώσετε τραύματα του παρελθόντος και να συνεχίσετε με περισσότερο θάρρος. Η συμμετοχή του Κρόνου σε εξάγωνο φέρνει ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας, δίνοντάς σας ώθηση να ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας ανάγκες. Ο Δεκέμβριος σάς βρίσκει πολύ ορεξάτους για κοινωνική ζωή και πρέπει να προσέξετε τα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε περάσει μέσα από χίλια κύματα αυτόν το μήνα με αποτέλεσμα να έχετε κλειστεί στον εαυτό σας. Ο Νοέμβριος κλείνει με ένα Καζίμι στον Τοξότη, δίνοντας μια ελπιδοφόρα ανάσα. Αυτή η σημαντική και σπάνια διέλευση πραγματοποιείται στον τομέα της φιλίας και της κοινωνικής σας ζωής. Ιδανική στιγμή για να επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας και να μοιραστείτε τις ιδέες σας σε άτομα με τα οποία έχετε κοινούς στόχους. Θα δημιουργήσετε ουσιαστικές σχέσεις που θα σας κάνουν να δείτε τον κόσμο μέσα από ένα πρίσμα αισιοδοξίας και θα νιώσετε πως έχετε κάποια άτομα στο πλευρό σας για να μοιραστείτε τα βάρη των ευθυνών. Ξεκινήστε ένα χόμπι, ενταχθείτε σε μια εθελοντική ομάδα και δεν αποκλείεται να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας σας δίνει ώθηση για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο μήνας τελειώνει με θετικές προοπτικές με το Καζίμι στον Τοξότη, στον τομέα της καριέρας και της φήμης σας, και είναι σίγουρο ότι τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα αρχίσουν να αποδίδουν τον επόμενο μήνα. Είναι μια σπάνια όψη και δεδομένου ότι αυτό συμβαίνει στον τομέα των φιλοδοξιών σας είναι ένας καλός οιωνός για επιτυχή αποτελέσματα. Δώστε έμφαση σε επαφές με πρόσωπα εξουσίας, στείλτε βιογραφικά, επιστρατεύστε την αυτοπεποίθησή σας αν σας καλέσουν σε μια συνέντευξη. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα και να βελτιώσετε το ψηφιακό σας προφίλ. Επίσης, θα ενισχύσετε τις σχέσεις με ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας και θα επανέλθουν οι ισορροπίες. Το εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και να κυνηγήσετε με αποφασιστικότητα νέες ευκαιρίες. Ο Δεκέμβριος σάς βρίσκει πιεσμένους. Εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM