Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (19-25/5/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (19-25/5/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Μια πιο επικοινωνιακή εποχή ξεκινάει για εσάς από τις 21/5, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Διδύμους, και μέχρι τις 21/6 θα κάνετε πολλές επαφές για να προωθήσετε τις δεξιότητες ή τις υπηρεσίες σας, οι μετακινήσεις σας θα είναι συχνές και θα έχετε έντονη διάθεση για να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Στις 23/5 ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον Tαύρο και μέχρι τις 4/6 θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας θέματα. Ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις στις αποδοχές σας ή να σας επιστραφούν κάποια χρήματα. Ωστόσο, όσο θα διαρκεί η ανάδρομη πορεία του, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις συναλλαγές σας. Στις 25/5 ο κυβερνήτης σας ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας, γεμίζoντάς σας θάρρος και αυτοπεποίθηση. Πλέον θα μπορείτε να κυνηγάτε τα όνειρά σας με περισσότερη σιγουριά και θα αφήσετε κάθε περιττό φορτίο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους στις 21/5 ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά και μέχρι τις 21/6 θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Οι διαπραγματεύσεις σας θα έχουν επιτυχία, αρκεί να είστε ευέλικτοι και ενημερωμένοι σχετικά με τις τάσεις των αγορών. Στις 23/5 ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σας και μέχρι τις 4/6 θα επικρατεί κάποια σύγχυση στο μυαλό σας, οπότε καλό θα είναι να αποφύγετε νέα ξεκινήματα που μπορεί να αφορούν τα επαγγελματικά σας ή την προσωπική σας ζωή. Μπορεί αργότερα να μετανιώσετε για τις αποφάσεις σας ή να μη μείνετε ικανοποιημένοι με τις εξελίξεις. Με την είσοδο του Άρη στον Κριό στις 25/5 θα έχετε μια τάση να δουλέψετε παρασκηνιακά, θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας, τηρώντας σιγή ιχθύος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εποχή των γενεθλίων σας ξεκινά στις 21/5 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας και εκτός του ότι θα είστε λαμπεροί και γεμάτοι θετική ενέργεια, θα είναι ιδανική εποχή για να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας και να θέσετε νέους στόχους. Κάποιοι μπορεί να θέλετε να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να δημιουργήσετε οικογένεια. Στις 23/5 ο κυβερνήτη σας Ερμής, που είναι ανάδρομος, επιστρέφει στον Ταύρο και μέχρι τις 4/6 θα είστε πιο μυστικοπαθείς. διανύοντας ένα διάστημα εσωτερικής αναζήτησης. Ενδεχομένως να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε σε θέματα που σας απασχολούν. Από τις 25/5, που εισέρχεται ο Άρης στον Κριό, νέες ιδέες θα σας δίνουν κίνητρο για να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και θα κάνετε έξυπνες συμμαχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εποχή έντονης εσωστρέφειας ξεκινάει για εσάς από τις 21/5 που εισέρχεται ο Ήλιος στους Διδύμους και μέχρι τις 21/6 θα είναι ιδανική εποχή για να ανασυνταχθείτε και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που λείπει από τη ζωή σας. Θα πρέπει να αποκτήσετε περισσότερη πνευματικότητα και να αναζητήσετε την ευτυχία σε κάτι που θα είναι πέρα των υλικών απολαύσεων και των επαγγελματικών επιτυχιών. Στις 23/5 ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον Ταύρο και μέχρι τις 4/6 θα γίνει μια επανασύνδεση με κάποιο άτομο από το παρελθόν με το οποίο μπορεί να είχατε κοινό σκοπό ή φιλική σχέση. Επίσης, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε μια ιδέα που είχε μείνει ημιτελής λόγω οικονομικής αδυναμίας. Από τις 25/5, που εισέρχεται ο Άρης στον Κριό, η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη και θα έχετε επιτυχίες στην καριέρα σας.

ΛΕΩΝ

Νέες ιδέες κατακλύζουν τη σκέψη σας αυτή την εποχή και ειδικά από τις 21/5, που ο κυβερνήτης σας Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους, θα έχετε πολλή ενέργεια και αισιοδοξία, κάτι που θα σας ωθήσει στο κυνήγι ευκαιριών με αποφασιστικότητα. Αναζητήστε άτομα για να ενώσετε τις δυνάμεις σας όσοι ξεκινάτε ένα νέο εγχείρημα και δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε ερωτικό ειδύλλιο. Από τις 23/5, που ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον Ταύρο, επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα καριέρας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε νέα ξεκινήματα και αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης, καθώς θα επικρατεί ασάφεια. Ιδιαίτερη προσοχή σε όσους σας τάζουν πολλά και αόριστα. Ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης ενεργοποιείται με την είσοδο του Άρη στον Κριό και από τις 25/5 θα έχετε αυξημένη διάθεση για περιπέτεια και θα ταξιδεύετε συχνά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύετε μια φάση όπου σας απασχολούν η καριέρα και οι μελλοντικοί σας στόχοι. Είναι επίσης ιδανική εποχή για να βάλετε σε εφαρμογή ένα εγχείρημα που είναι στα σκαριά, καθώς στις 21/5 εισέρχεται ο Ήλιος στους Διδύμους και φωτίζει τον συγκεκριμένο τομέα. Αξιοποιήστε τη ενέργειά σας που θα είναι σε υψηλά επίπεδα και μη διστάσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Επίσης, εκσυγχρονίστε την επιχείρησή σας ώστε να μην υστερείτε σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας. Με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο μπορεί να ανακινηθεί ένα νομικό ή διαδικαστικό σας ζήτημα, ή μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις σε ταξίδια. Ακατάλληλη εποχή για λήψη αποφάσεων σχετικά με σπουδές και τη σταδιοδρομία σας. Στις 25/5 εισέρχεται ο Άρης στον Κριό και καλό θα είναι να ασχοληθείτε με τις οφειλές σας. Αν σκοπεύετε να ζητήσετε χρηματοδότηση κάντε το μέχρι τις 5/7.

ΖΥΓΟΣ

Ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης ενεργοποιείται με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους και από τις 21/5 μέχρι τις 21/6 θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τις σπουδές, να κάνετε ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς και να διευθετήσετε διαδικαστικά θέματα που σας απασχολούν. Η αισιοδοξία σας θα είναι στα ύψη και δεν θα πτοείστε από πιθανές προκλήσεις. Ορισμένοι από εσάς θα βρείτε τον έρωτα αν κάνετε ένα ταξίδι. Από τις 23/5, που επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κληρονομικά ζητήματα και οφειλές ή μπορεί να σας επιστραφούν κάποια χρήματα. Ένας έρωτας από το παρελθόν θα προσπαθήσει την επανασύνδεση, αλλά μέχρι τις 4/6 δεν θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα ορίσουν τη ζωή σας. Στις 25/5 εισέρχεται ο Άρης στον Κριό και μέχρι τις 5/7 θα είναι μια καλή εποχή για αναζήτηση νέων συνεργατών, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοινοί πόροι, δάνεια, κληρονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους στις 21/5 και μέχρι τις 21/6 θα είναι μια καλή εποχή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Αναζητήστε πόρους μέσω μιας χρηματοδότησης, επανεξετάστε τον προϋπολογισμό σας και προσέξτε τη διαχείριση χρημάτων τρίτων ατόμων. Οι οικονομικοί σύμβουλοι θα έχετε αυξημένες ευθύνες. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, οι ελεύθεροι θα πρέπει να προσέξετε, καθώς είναι η εποχή που λάμπετε. Στις 23/5 επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο και μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις στην επισφράγιση μιας συμφωνίας ή να μην εξελιχθούν τα πράγματα όπως περιμένατε. Αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων ή, αν δεν μπορείτε, προσέξτε τα ψιλά γράμματα. Από τις 25/5, που εισέρχεται ο Άρης στον Κριό, όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας θα προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Αρμονία στις σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς φέρνει ο Ήλιος με την είσοδό του στους Διδύμους στις 21/5 και θα μπορέσετε να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες, ενώ θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Κάποια άτομα σε ισχυρές θέσεις θα εκτιμήσουν τις δεξιότητές σας και θα σας προτείνουν να συνεργαστείτε. Επιστρατεύστε τον δυναμισμό σας και θα πετύχετε μια καλή συμφωνία. Στις 23/5 επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο και μπορεί να επικρατεί ασυνεννοησία στον τομέα της εργασίας, να μπλοκάρουν ζητήματα που θα έχουν να κάνουν με την καθημερινή σας ρουτίνα ή μπορεί να ασχοληθείτε ξανά με ένα παλιό σας επάγγελμα. Πάντως, αν ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση τώρα, δύσκολα θα πειθαρχήσετε. Από τις 25/5, που εισέρχεται ο Άρης στον Κριό, θα προσελκύετε το ενδιαφέρον αν φλερτάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους στις 21/5 ξεκινάει μια εποχή κατά την οποία που θα είστε γεμάτοι θετική ενέργεια και αισιοδοξία και θα μπορέσετε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά σας. Πολλές εκκρεμότητες θα διευθετηθούν και θα έχετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με μια νέα εργασία που θα σας ανατεθεί. Ξεκινήστε διατροφή και άσκηση τώρα που έχει φτιάξει ο καιρός και μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα. Με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο από τις 23/5 και μέχρι τις 4/6 θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα και τις επενδύσεις, καθώς ο κίνδυνος απωλειών θα είναι αυξημένος. Επίσης, μπορεί να παρεξηγήστε συχνά με το ταίρι σας, ενώ θα είναι πεσμένη η δημιουργική σας διάθεση. Η ενέργειά σας θα διοχετευτεί στο σπίτι από τις 25/5 που εισέρχεται ο Άρης στον Κριό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δημιουργική σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια από τις 21/5 που εισέρχεται ο Ήλιος στους Διδύμους και όσοι προωθήσετε τα έργα σας θα κερδίσετε το ενδιαφέρον του κοινού. Μέχρι τις 21/6 η αυξημένη σας ενέργεια θα πρέπει να διοχετευτεί στην ερωτική σας ζωή. Οι γονείς θα έχετε περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με τα παιδιά και θα περνάτε ποιοτικές στιγμές μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων. Με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο στις 23/5 θα ανακινηθεί ένα οικογενειακό σας ζήτημα ή μπορεί να επικρατεί ασυνεννοησία με στην οικογένεια. Μέχρι τις 4/6 καλό θα είναι να αποφύγετε τις αγοραπωλησίες ακινήτων και τις υπογραφές συμβολαίων. Από τις 25/5, που εισέρχεται ο Άρης στον Κριό, θα προωθήσετε με επιτυχία τις υπηρεσίες σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο τομέας της οικιακής σας ζωής φωτίζεται με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους στις 21/5 και μέχρι τις 21/6 θα είναι ιδανική εποχή για να κάνετε μια ανακαίνιση, να μετακομίσετε ή να αγοράσετε το δικό σας σπίτι. Η φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων θα αποτελεί προτεραιότητα, ωστόσο θα πρέπει να αφιερώνετε χρόνο και στον εαυτό σας. Από τις 23/5, που επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο, η επικοινωνία δεν θα είναι ό,τι καλύτερο, καθώς μπορεί να δημιουργούνται παρεξηγήσεις με οικείους, να υπάρχουν καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σας ή να μπλοκάρουν οι εμπορικές σας συναλλαγές. Μέχρι τις 4/6 προσπαθήστε να παραμένετε ψύχραιμοι. Στις 25/5 εισέρχεται ο Άρης στον Κριό και θα ευνοήσει τις οικονομικές διαπραγματεύσεις, τις επενδύσεις και τις σημαντικές αγορές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 04/07 - ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ - Ποια είναι τα πιο εξωφρενικά αιτήματα των πλουσίων της Μυκόνου; Μια concierge απαντά

Άννα Κ. / Ποια είναι τα πιο εξωφρενικά αιτήματα των πλουσίων της Μυκόνου; Μια concierge απαντά

Η Ιωάννα Μουρταράκου, γνωστή concierge των διασήμων της Μυκόνου, μιλάει με την Αννα Κόκορη για τη χλιδάτη ζωή στο νησί, τις πολλές ώρες δουλειάς και τα εξωφρενικά αιτήματα των πλουσίων επισκεπτών
ΑΝΝΑ ΚΟΚΟΡΗ
Υπάρχει η τουριστική Πλάκα, υπάρχει και η δική μας

Living / Υπάρχει η τουριστική Πλάκα, υπάρχει και η δική μας

Για κάθε σχεδόν πόλη του κόσμου, οι τουριστικοί οδηγοί χωρίζονται σε εκείνους που συγκεντρώνουν «τα Χ καλύτερα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε» και στους «ζήστε το σαν ντόπιος». Στην περίπτωση της Αθήνας, η περιοχή της Πλάκας μπαίνει σίγουρα στους πρώτους οδηγούς. Ποιος είπε όμως ότι δεν έχει να προσφέρει και στους Αθηναίους;
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Gohar World: H Laila και Nadia Gohar μας καλούν να στρώσουμε σουρεαλιστικά τραπέζια

Living / Gohar World: Ένας λογαριασμός στο Instagram μας καλεί να στρώσουμε σουρεαλιστικά τραπέζια

Η Laila Gohar είναι καλλιτέχνις και το φαγητό, το εκφραστικό της μέσο. Αυτήν τη φορά συνεργάστηκε με τη ζωγράφο και γλύπτρια αδελφή της Nadia προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σύμπαν με πρωτότυπα σκεύη, πιστεύοντας ότι πρέπει να προσεγγίζουμε το στρώσιμο του τραπεζιού με την ίδια προσοχή που δίνουμε στο ντύσιμό μας. Τη ρωτήσαμε πώς εμπνεύστηκε τον σχεδιασμό των αντικειμένων τους και μας περιέγραψε ένα σκηνικό που αντίκρισε στη μέση ενός σούπερ μάρκετ στην Κρήτη.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ