Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15-21/12/2022)

zodia.gif
0

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις που θα αφορούν τα οικονομικά και την καριέρα φέρνει το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού στις 17/12, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βάλετε σε εφαρμογή ένα σημαντικό εγχείρημα. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να συζητήσετε για την αύξηση των αποδοχών σας, να διαφημίσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας ή να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση. Η πιο σημαντική διέλευση είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας στις 20/12 και θα παραμείνει μέχρι τις 16/5/23. Ο επεκτατικός Δίας χρειάζεται περίπου δώδεκα χρόνια για να διανύσει τον ζωδιακό κύκλο, επομένως θα πρέπει να αξιοποιήσετε την τύχη που θα είναι με το μέρος σας. Θέστε νέους στόχους που μπορεί να αφορούν τα επαγγελματικά σας ή την προσωπική σας ζωή, ταξιδέψτε, βελτιώστε τις γνώσεις σας και κυνηγήστε τα όνειρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εποχή η διάθεσή σας για μάθηση είναι αυξημένη και μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας. Στις 17/12 ο Ουρανός στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ερμή στον Αιγόκερω σας ενθαρρύνει να μείνετε προσηλωμένοι στα σχέδιά σας και προμηνύει αίσιες αλλαγές στη ζωή σας. Ταξίδια, νομικά ζητήματα, εκδόσεις, δημοσιεύσεις θα αποδώσουν καρπούς. Αν αποφασίσατε να μετοικήσετε στο εξωτερικό είναι εξαιρετική στιγμή για να το κάνετε. Από τις 20/12, που εισέρχεται ο Δίας στον Κριό, και μέχρι τις 16/5/23 που θα παραμείνει στον τομέα του ψυχισμού σας, θα έχετε την ευκαιρία να εστιάσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, να αναπτύξετε την εμπιστοσύνη και την πίστη σας στη ζωή. Ανήμερα του Χειμερινού Ηλιοστασίου στις 21/12 ο Ήλιος έρχεται να συμπληρώσει το πλανητικό σμήνος στον Αιγόκερω και σας γεμίζει με θετική ενέργεια. Τονίζεται ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 17/12, δίνει ευκαιρίες για αύξηση εσόδων μέσω τρίτων, επομένως να αναμένετε ευχάριστες αλλαγές στα οικονομικά σας. Ενδεχομένως να πάρετε ένα μπόνους, ένα επίδομα, να εγκριθεί μια χρηματοδότηση ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Επίσης, θα είναι εξαιρετική μέρα για την τόνωση της ερωτικής σας ζωής. Μια καινούργια σχέση θα παραμείνει μυστική μέχρι να είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας. Ο Δίας εισέρχεται στον Κριό στις 20/12 και καθώς ο πλανήτης της τύχης θα παραμείνει στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής μέχρι τις 16/5/23 δώστε έμφαση στις επαφές με άτομα με τα οποία θα ενώσετε τις δυνάμεις σας για κοινό σκοπό, επανασυνδεθείτε με φίλους και προσπαθήστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην ψυχαγωγία. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω ανήμερα του Χειμερινού Ηλιοστασίου και ενεργοποιεί τον τομέα των χρημάτων και του έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια σημαντική εποχή για νέες συνεργασίες ξεκινά στις 17/12 με το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού κι αν αναζητάτε άτομα που θα στηρίξουν την εφαρμογή μιας καινούργιας ιδέας, βάλτε τα δυνατά σας και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες θα εκτιμηθούν δεόντως αν προωθηθούν κατάλληλα. Επίσης, μπορείτε να λύσετε παρεξηγήσεις με φίλους. Στις 20/12 ο Δίας εισέρχεται στον Κριό και ο τομέας της καριέρας και της φήμης αρχίζει να παίρνει ανοδική πορεία. Αξιοποιήστε τους επόμενους μήνες δίνοντας έμφαση σε μακροπρόθεσμους στόχους, σε επαφές με πρόσωπα εξουσίας και διαφημίστε τις υπηρεσίες σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω ανήμερα του Χειμερινού Ηλιοστασίου οι σχέσεις σας θα είναι σε αρμονία, θα έχετε περισσότερη επικοινωνία με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς και θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις ανάγκες τους.

ΛΕΩΝ

Προσπάθειες προηγούμενων μηνών θα αποδώσουν και σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη που θα αφορά τα επαγγελματικά σας στις 17/12 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού. Αν είχατε δώσει συνέντευξη προς εύρεση εργασίας θα σας καλέσουν για να υπογράψετε μια σύμβαση ή μπορεί να γίνει δεκτό αίτημά σας σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας. Κυνηγήστε ευκαιρίες καθώς τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να πετύχετε πολλά. Από τις 20/12, που εισέρχεται ο Δίας στον Κριό, και μέχρι τις 16/5/23 θα έχετε τύχη και εύνοια στις σπουδές και σε νομικές υποθέσεις, ενώ θα έχουν και αίσια αποτελέσματα τα ταξίδια για επαγγελματικούς σκοπούς ή για τη βελτίωση των δεξιοτήτων σας. Ο κυβερνήτης σας Ήλιος ανήμερα του Χειμερινού Ηλιοστασίου εισέρχεται στον Αιγόκερω και η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή και η ενέργειά σας στα ύψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξίδια, δημιουργικές δραστηριότητες, απολαύσεις είναι στην ατζέντα των επόμενων ημερών και με το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού θα ζήσετε μεγάλες στιγμές. Μπορείτε να προωθήσετε τα έργα σας σε κάποια έκθεση, να επισκεφτείτε πολιτιστικά δρώμενα σε μια ξένη χώρα και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένα ειδύλλιο με άτομο με το οποίο θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Από τις 20/12 που εισέρχεται ο Δίας στον Κριό θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων που θα αυξήσει το εισόδημά σας. Μέχρι τις 16/5/23 βάλτε μια τάξη σε οφειλές και κληρονομικά ζητήματα και επαναπροσδιορίστε τις προτεραιότητές σας προκειμένου να εξοικονομήσετε χρήματα. Ανήμερα του Χειμερινού Ηλιοστασίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω και ζεσταίνει τον τομέα του έρωτα. Σχέσεις με το ταίρι και τα παιδιά θα βελτιωθούν.

ΖΥΓΟΣ

Παύουν οι καθυστερήσεις που αφορούσαν τα οικονομικά σας από τις 17/12 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού και θα ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Ενδεχομένως να πάρετε κάποιο επίδομα, να έχετε αύξηση εσόδων μέσω του/της συντρόφου ή της ακίνητης περιουσίας σας. Ορισμένοι από εσάς θα αποκτήσετε χάρη σε κάποια κληρονομιά ένα ακίνητο που θα αξιοποιήσετε. Ο Δίας στις 20/12 εισέρχεται στον Κριό και ξεκινά με περίοδος πολλών ευκαιριών για νέες συνεργασίες. Μέχρι τις 16/5/23 θα είναι εξαιρετική εποχή για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, για γάμο ή συμβίωση με το ταίρι σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω ανήμερα του Χειμερινού Ηλιοστασίου συμπληρώνεται το πλανητικό σμήνος στον τομέα της οικιακής σας ζωής. Θα έχετε συχνές επισκέψεις στο σπίτι και θα επικεντρωθείτε περισσότερο στη φροντίδα του χώρου σας. Φροντίστε να εξοικονομείτε χρόνο και για εσάς ώστε να χαλαρώνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέες ιδέες φέρνουν ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες και ενδεχομένως να έχετε θετικά νέα στις 17/12 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού. Συνεχίστε να προωθείτε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας μέσω marketing, στείλτε email για να ενημερώστε τους πελάτες σας σχετικά με νέα προϊόντα και θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον τους. Με την είσοδο του Δία στον Κριό στις 20/12 ξεκινά μια εποχή σημαντικών εξελίξεων στα επαγγελματικά σας. Μέχρι τις 16/5/23 θα καταφέρετε να βρείτε μια θέση εργασίας που θα πληροί τις ανάγκες σας, αυξάνοντας το εισόδημά σας. Βελτιώστε τις δεξιότητές σας και κυνηγήστε νέες ευκαιρίες. Με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 21/12 θα αυξηθεί το ενδιαφέρον του κοινού σας, όπως και τα κέρδη σας. Υπογραφές συμβολαίων και καινούργιες συνεργασίες θα ευνοηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αύξηση εσόδων μέσω της εργασίας φέρνει το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού στις 17/12 ή θα βρείτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές. Μπορεί οι ευθύνες σας να είναι αυξημένες αυτή την εποχή, αλλά σας δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσετε περισσότερα χρήματα. Αν σας καλέσουν σε συνέντευξη προωθήστε τις δεξιότητές σας με αποφασιστικότητα. Ο κυβερνήτης σας Δίας εισέρχεται στον Κριό στις 20/12. Μέχρι τις 16/5/23 θα έχετε εύνοια σε επενδύσεις και τύχη στα ερωτικά. Αναλάβετε ρίσκα, εξασκήστε τα ταλέντα σας και προωθήστε τη δουλειά σας. Οι απολαύσεις θα αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς σας, αλλά θα πρέπει να ξοδεύετε με μέτρο. Πολλοί θα βρείτε τον έρωτα, ενώ κάποιοι άλλοι θα δημιουργήσετε οικογένεια και θα αλλάξει η ζωή σας. Με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω ανήμερα του Χειμερινού Ηλιοστασίου ξεκινά μια εποχή πολλών οικονομικών διαπραγματεύσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ερωτική σας ζωή θα αποτελέσει προτεραιότητα τις επόμενες μέρες, καθώς προβλέπονται σημαντικές αλλαγές στις 17/12 με το τρίγωνο του Ερμή στο ζώδιό σας και τον Ουρανό. Οι ελεύθεροι θα βρείτε το ταίρι σας και μέσα στους επόμενους μήνες θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Ένα νέο μέλος στην οικογένεια θα φέρει χαρά. Από τις 20/12, που εισέρχεται ο Δίας στον Κριό, και μέχρι τις 16/5/23 που θα παραμείνει στον τομέα της οικογένειας θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω της ακίνητης περιουσίας, μπορεί να συμβούν σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι. Ανήμερα του Χειμερινού Ηλιοστασίου εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας. Ιδανική εποχή για να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε γίνει σπιτόγατοι και απολαμβάνετε τη θαλπωρή του σπιτιού με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, προτιμάτε να οργανώνετε συναντήσεις με φίλους στον χώρο σας και αποφεύγετε την έντονη κοινωνική ζωή, στις 17/12 όμως, που θα έχετε κάποια θετικά νέα με το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού, θα είναι ιδανική στιγμή για να μοιραστείτε τις χαρές σας με αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τις 20/12, που εισέρχεται ο Δίας στον Κριό, και μέχρι τις 16/5/23 θα μπορέσετε να αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω εμπορικών συναλλαγών ή της διδασκαλίας ιδιαίτερων μαθημάτων. Εκδόσεις και δημοσιεύσεις θα έχουν μεγάλη απήχηση. Ορισμένοι μπορεί να βρείτε μια θέση εργασίας σε μακρινό προορισμό. Με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερο στις 21/12 στρέψτε την προσοχή στην τόνωση της φυσικής και ψυχικής σας ευεξίας.

ΙΧΘΥΣ

Κάποια νέα που περιμένατε με αδημονία έρχονται στις 17/12 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή - Ουρανού. Ενδεχομένως να αφορούν μια εμπορική συμφωνία, μια συνεργασία, μια μετάθεση ή θέματα υγείας ενός οικείου προσώπου που το έχετε σε μεγάλη εκτίμηση. Στις 20/12 ο Δίας εισέρχεται στον Κριό, ενεργοποιώντας τον τομέα των χρημάτων σας. Ο πλανήτης της τύχης χρειάζεται περίπου δώδεκα χρόνια για να διανύσει τον ζωδιακό κύκλο, που σημαίνει πως είναι μια πολύ σημαντική διέλευση η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 16/5/2023. Οικονομικές διαπραγματεύσεις, επενδύσεις και ακριβές αγορές θα ευνοηθούν και θα αυξήσουν το εισόδημά σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγετε τις περιττές δαπάνες και να κρατάτε άμυνες με τα χρήματά σας, καθώς θα επικρατεί γενικότερη αστάθεια. Ανήμερα του Χειμερινού Ηλιοστασίου εισέρχεται και ο Ήλιος στον Αιγόκερω και θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM