Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14-21/10/2021)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14-21/10/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι πιο ευνοϊκές, με ευκαιρίες. Στις 15/10 ο Ήλιος θα βρίσκεται σε τέλεια αρμονική όψη με τον Δία, κάτι που συμβαίνει μόνο δύο φορές τον χρόνο, και θα είναι εξαιρετική μέρα για γάμο ή για το ξεκίνημα μιας συνεργασίας. Στις 18/10 Δίας και Ερμής επιστρέφουν σε ορθόδρομη πορεία και επαναφέρουν την αρμονία στις σχέσεις σας, η κοινωνική σας ζωή θα είναι πιο έντονη και θα υποχωρήσουν κάποια προβλήματα που προκαλούσαν εμπόδια και καθυστερήσεις. Προωθήστε την επιχείρησή σας και ενημερωθείτε σχετικά με νέες τεχνολογίες. Στις 20/10 η μοναδική Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιό σας θα αποτελέσει μια καθοριστική στιγμή για εσάς. Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, σε σύνοδο με τον Ήλιο και σε τρίγωνο με τον Δία θα φέρουν επιτυχίες σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, δίνοντάς σας την πληρότητα που αναζητάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων, καθώς μια από τις πιο δυνατές μέρες του μήνα θα είναι στις 15/10, οπότε πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Δία, μια σπάνια όψη που συμβαίνει μόνο δύο φορές τον χρόνο. Στο δικό σας ζώδιο ενεργοποιεί τους τομείς της εργασίας και της καριέρας/φήμης, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για συνέντευξη, παρουσίαση των υπηρεσιών σας σε πελάτη και για διαπραγματεύσεις. Επίσης, μπορείτε να συζητήσετε με τον εργοδότη σας και να αυξήσετε τις αποδοχές σας. Στις 18/10 ο Ερμής και ο Δίας επιστρέφουν σε ορθόδρομη πορεία και κάποια εμπόδια που προκαλούσαν στασιμότητα στην εφαρμογή ενός σημαντικού εγχειρήματος αρχίζουν να υποχωρούν, ανοίγοντας νέες προοπτικές. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10 σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς για να ξεκουραστείτε, ταυτόχρονα όμως το τρίγωνο Ήλιου - Δία φέρνει την επιβράβευση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για εσάς, καθώς προκύπτουν ευκαιρίες για πρόοδο σε σπουδές και σε ό,τι αφορά την επιχείρησή σας, ειδικά στις 15/10 που πραγματοποιείται το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία. Αξιοποιήστε τη μέρα προς όφελός σας καθώς συμβαίνει μόνο δύο φορές το χρόνο. Οι φοιτητές εντείνετε τις προσπάθειές σας, όσοι έχετε διαδικαστικά θέματα προσπαθήστε να τις διευθετήσετε αυτήν τη μέρα, όσοι έχετε δική σας επιχείρηση δώστε έμφαση σε επαφές με το εξωτερικό. Με την επιστροφή του κυβερνήτη σας Ερμή και του Δία σε ορθόδρομη πορεία ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας, οπότε είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10 θα φωτίσει τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής και παράλληλα θα σας δώσει την ευκαιρία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ομοϊδεάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αίσιες οι εξελίξεις για τα οικονομικά σας το προσεχές διάστημα. Στις 15/10 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία που είναι η πιο τυχερή όψη και πραγματοποιείται μόνο δύο φορές τον χρόνο στον άξονα οικιακή ζωή - κοινοί πόροι και θα σας έρθουν χρήματα είτε μέσω της ακίνητης περιουσίας είτε μέσω ενός συνεργάτη σας. Ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε τη ρύθμιση μιας οφειλής. Στις 18/10 η επιστροφή του Ερμή και του Δία σε ορθόδρομη πορεία φέρνει νέες ευκαιρίες σε όσους αναζητάτε νέα πηγή εσόδων, ενώ παράλληλα θα δρομολογηθούν και υποθέσεις του σπιτιού ή της επιχείρησής σας που είχαν σκαλώσει λόγω της ανάδρομης πορείας. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10 είναι η μόνη της χρονιάς που τονίζει τον τομέα της καριέρας και θα ανοίξει μια νέα πόρτα για τα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας και μπορείτε να πετύχετε πολλά. Στις 15/10 ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος, σε τρίγωνο με τον Δία, φέρνει τύχη και νέες ευκαιρίες, οπότε πρέπει να αξιοποιήσετε τη μέρα, καθώς η συγκεκριμένη όψη συμβαίνει μόνο δύο φορές τον χρόνο. Μπορείτε να κλείσετε μια καλή συμφωνία με πολλές δυνατότητες κέρδους, να προωθήσετε με επιτυχία τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, ή να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας. Στις 18/10 επιστρέφουν Ερμής και Δίας σε ορθόδρομη πορεία και πλέον θα μπορείτε να συνεννοείστε άνετα με συνεργάτες, ενώ θα ευνοηθούν και εμπορικές υποθέσεις, μια και ο Ερμής σ’ εσάς ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10 δίνει ευκαιρίες για ταξίδια και επιτυχία στις σπουδές ή για τη σταθεροποίηση μιας συμφωνίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ σημαντικές για τα επαγγελματικά σας και εκεί θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία στις 15/10 είναι η πιο τυχερή όψη και πραγματοποιείται μόνο δύο φορές τον χρόνο, τονίζοντας τους τομείς των οικονομικών και της εργασίας, βελτιώνοντας δηλαδή τα οικονομικά σας μέσω μιας νέας και πιο προσοδοφόρας απασχόλησης ή της αύξησης των εσόδων μέσω της επιχείρησής σας. Όπως και να έχει, κάτι καλό βρίσκεται καθ’ οδόν. Στις 18/10 επιστρέφουν ο κυβερνήτης σας Ερμής και ο Δίας σε ορθόδρομη πορεία και αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ροή τα οικονομικά σας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10 σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου οφειλών και δίνει ευκαιρίες για μια νέα πηγή εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

Τύχη και εύνοια είναι τα χαρακτηριστικά των επόμενων ημερών, ξεκινώντας από τις 15/10, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Δία και συμβαίνει μόνο δύο φορές τον χρόνο. Στον τομέα της δημιουργικότητας και του έρωτα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και θα είναι ιδανική μέρα για το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης ή ενός έργου που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Η επιστροφή του Ερμή και του Δία σε ορθόδρομη πορεία στις 18/10 σηματοδοτεί την παύση καθυστερήσεων και εμποδίων σε επαγγελματικές ή προσωπικές σας υποθέσεις και θα μπορέσετε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή οι ελεύθεροι, ενώ θα είναι εξαιρετική εποχή για εσάς που σκοπεύετε να δημιουργήσετε οικογένεια. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10 ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε μια καλή συμφωνία ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ευνοϊκό διάστημα ξεκινά για την οικιακή σας ζωή και η πιο τυχερή μέρα θα είναι στις 15/10, που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Δία. Η συγκεκριμένη όψη συμβαίνει μόνο δύο φορές τον χρόνο, οπότε, αν σκοπεύετε να ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες ακινήτων, θα πετύχετε μια καλή συμφωνία που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Μυστικές διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσια αποτελέσματα. Στις 18/10 Δίας και Ερμής επιστρέφουν σε ορθόδρομη πορεία και επανέρχονται οι ισορροπίες στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις σε βλάβες του σπιτιού που σας είχαν αποδιοργανώσει. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10 ολοκληρώνει έναν κύκλο στα επαγγελματικά σας, ανοίγοντας νέες προοπτικές που θα συμβάλουν στην αύξηση του εισοδήματός σας και στην επαγγελματική σας καταξίωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε περιζήτητοι αυτή την εποχή και θα εκτιμηθούν οι δεξιότητές σας από πρόσωπα που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Η 15η Οκτωβρίου, με το τρίγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας τον Δία, είναι από τις πιο τυχερές μέρες και επειδή η συγκεκριμένη όψη πραγματοποιείται μόνο δύο φορές τον χρόνο, δώστε έμφαση στην επικοινωνία και στην προώθηση των υπηρεσιών σας. Εμπορικές υποθέσεις και ό,τι αφορά την εκπαίδευση ευνοούνται. Στις 18/10 επιστρέφουν σε ορθόδρομη πορεία ο Ερμής και ο Δίας και αρχίζουν να δρομολογούνται έργα που είχαν μείνει στην άκρη, ενώ θα βελτιωθούν και οι σχέσεις με οικείους. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πιο έντονη και θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα. με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10 τονίζει την ερωτική σας ζωή και το τρίγωνο με τον Δία φέρνει θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εξελίξεις στα οικονομικά σας και στην καριέρα θα είναι σημαντικές από τις 15/10 που πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Δία. Ο Δίας, ο πλανήτης των χρημάτων, ενεργοποιεί τον τομέα τον οικονομικών σας και καθώς η συγκεκριμένη όψη, που συμβαίνει μόνο δύο φορές τον χρόνο, είναι η πιο τυχερή, πρέπει να εστιάσετε σε διαπραγματεύσεις και επενδύσεις. Στις 18/10 επιστρέφουν Δίας και Ερμής σε ορθόδρομη πορεία και αρχίζουν να υποχωρούν τα εμπόδια που προκαλούσαν στασιμότητα στα σχέδιά σας, όπως και οι καθυστερήσεις στα οικονομικά σας, οπότε θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως. Επαφές με πρόσωπα εξουσίας θα ευνοηθούν, αυξάνοντας τη δημοτικότητά σας. Η Πανσέληνος στον Κριό δίνει έμφαση στον τομέα του σπιτιού και, καθώς είναι σε τρίγωνο με τον Δία, φέρνει έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας ή της επιχείρησής σας. Ιδανική στιγμή για να κάνετε βελτιώσεις στον χώρο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας αυτή την εποχή και πρέπει να επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Στις 15/10 το τρίγωνο Ήλιου - Δία είναι η πιο τυχερή μέρα και επειδή η συγκεκριμένη όψη πραγματοποιείται μόνο δύο φορές τον χρόνο, βάλτε τα δυνατά σας όσοι ασχολείστε με τις σπουδές και όσοι σκοπεύετε να επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες στο εξωτερικό. Στις 18/10 επιστρέφουν ο Δίας στο ζώδιό σας και ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία, ανταμείβοντας τους κόπους προηγούμενων μηνών, ενώ θα διευκολυνθείτε σε διαδικαστικά ζητήματα. Εκδόσεις, επαφές με πελάτες και εμπορικές υποθέσεις θα φέρουν κέρδη. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10 φωτίζει τον τομέα της επικοινωνίας και θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής, ευνοώντας τη διαφήμιση και την προώθηση των υπηρεσιών σας.

ΙΧΘΥΣ

Αξιοποιήστε το επόμενο διάστημα για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, καθώς με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία στις 15/10 θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Η συγκεκριμένη όψη πραγματοποιείται μόνο δύο φορές τον χρόνο και στο ζώδιό σας δίνει ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος. Ιδανική μέρα για να ζητήσετε ένα δάνειο, να κάνετε αίτηση για επιχορήγηση ή να κλείσετε μια συμφωνία αγοραπωλησίας. Στις 18/10 επιστρέφουν ο Δίας και ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία και έπειτα από ένα διάστημα καθυστερήσεων στα οικονομικά σας, θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη στις οφειλές σας. Η Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον τομέα των χρημάτων και θα είναι μια καλή στιγμή για να επενδύσετε ένα μέρος των πόρων σας σε μια καινοτόμο ιδέα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM
Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ