Απεργία την Πρωτομαγιά

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16/2/2022)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16/2/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο τομέας της κοινωνικής σας δικτύωσης ενεργοποιείται με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο στις 14/2 και ξεκινάει μια πολύ επικοινωνιακή περίοδος που θα διαρκέσει μέχρι τις 10/3. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου θα έχετε την ικανότητα να βρίσκετε πρωτότυπες ιδέες που θα καταφέρετε να τις υλοποιήσετε. Την ίδια μέρα εισέρχεται η Σελήνη στον Λέοντα και καθώς φωτίζει τον τομέα της δημιουργικότητας και του έρωτα, είναι ιδανική μέρα για τους ελεύθερους να φλερτάρετε και για τους δεσμευμένους να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Στις 16/2 η Πανσέληνος στον Λέοντα θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, πυροδοτώντας έντονα συναισθήματα. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε πιθανή ένταση με το ταίρι σας και αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα, προτού πάρετε αποφάσεις για τη σχέση σας. Οι ερωτικές σας βλέψεις προς ένα φιλικό σας πρόσωπο θα προκαλέσουν αμηχανία.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο στις 14/2 ξεκινά ένα διάστημα που θα διαρκέσει μέχρι τις 10/3, κατά τη διάρκεια του οποίου θα δώσετε έμφαση στην καριέρα και στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Εξαιρετική εποχή για την ανάπτυξη επαγγελματικών σχεδίων ή στρατηγικών. Μπορεί κάποιοι να απευθυνθούν σε εσάς για συμβουλές πάνω σε σημαντικά θέματα. Στις 16/2 η Πανσέληνος στον Λέοντα φέρνει σε κόντρα τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις με αυτές της καριέρας και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προστριβές με ένα μέλος της οικογένειας. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και σας καλεί να εξισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στον Υδροχόο στις 14/2 ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης παίρνει σημαντική ώθηση και μέχρι τις 10/3 θα συμβούν πολύ σημαντικές εξελίξεις σε εμπορικές υποθέσεις, ενώ θα προκύψουν και νέες συνεργασίες με το εξωτερικό. Θα ταξιδεύετε συχνά και θα προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Οι μαθησιακές σας δεξιότητες θα είναι ανεπτυγμένες και οι φοιτητές θα μείνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, αρκεί να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 16/2 θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση ενός στόχου ή να προκαλέσει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις με οικείους. Ακατάλληλη μέρα για επίλυση διαφορών, εκτός κι αν καταφέρετε να κοντρολάρετε τον θυμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το προσεχές διάστημα θα ασχοληθείτε κυρίως με οικονομικές υποθέσεις και με τα ερωτικά σας, καθώς στις 14/2 εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο και μέχρι τις 10/3 θα έχετε συχνές συναντήσεις με άτομα που θα σας δώσουν λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Η Ημέρα των Ερωτευμένων σάς βρίσκει πρόθυμους για φλερτ και νέες γνωριμίες, αλλά δεν θα πρέπει να σας παρασύρει το γενικότερο κλίμα, κάνοντας κάποια επιλογή που δεν θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Να είστε επιλεκτικοί, δίχως να είστε σνομπ. Κατάλληλη εποχή για να ζητήσετε κάποια χρηματοδότηση ή για μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια. Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 16/2 πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σας και σηματοδοτεί την αποπληρωμή μιας οφειλής. Ανατρέξτε στη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8/21 για να ξέρετε τι περίπου να περιμένετε.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή δίνετε έμφαση στην επικοινωνία με συνεργάτες και φίλους, καθώς στις 14/2 εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο και μέχρι τις 10/3 θα είναι μια καλή εποχή για να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας. Μέσω κάποιων επαφών θα αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα, ενώ παράλληλα θα περνάτε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Την Ημέρα των Ερωτευμένων εισέρχεται η Σελήνη στο ζώδιό σας και η γοητεία σας θα είναι στα ύψη. Οργανώστε μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σας, οι ελεύθεροι βγείτε να γνωρίσετε κόσμο, καθώς οι προοπτικές για βελτίωση της ερωτικής σας ζωής είναι πολλές. Η μοναδική Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιό σας στις 16/2 θα εντείνει την ανάγκη σας να ανακτήσετε την αυτοδυναμία σας, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Θέστε νέους στόχους και κυνηγήστε τα όνειρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής εισέρχεται στις 14/2 στον Υδροχόο και ξεκινά μια εποχή που θα ασχοληθείτε με θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, στείλτε βιογραφικά όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας και αν σας καλέσουν σε συνέντευξη, βάλτε τα δυνατά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Επίσης, τακτοποιήστε διάφορες εκκρεμότητες, ώστε να έχετε καθαρό νου αν ξεκινάτε ένα νέο εγχείρημα. Τέλος, κάντε ένα τσεκάπ και φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση. Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 16/2 σας καλεί να ρίξετε τους ρυθμούς και να εστιάσετε στη βελτίωση του ψυχισμού σας. Η σύνοδος Αφροδίτης - Άρη στον Αιγόκερω προσδίδει έντονο ερωτισμό και είναι ιδανική μέρα για να αφιερώσετε χρόνο στην ερωτική σας ζωή, ελεύθεροι και μη. Μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας που θα αλλάξει τη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια πολύ δημιουργική φάση ξεκινάει για εσάς από τις 14/2, που εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο, και, εκτός του ότι θα εξασκήσετε τα ταλέντα σας, θα προωθήσετε τη δουλειά σας με επιτυχία. Η διορατικότητά σας θα είναι ανεπτυγμένη και αν κάνετε κάποια επένδυση, θα έχει μακροπρόθεσμα οφέλη. Η Ημέρα των Ερωτευμένων σας βρίσκει πολύ επικοινωνιακούς και θα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε πρόταση γάμου. Η Σελήνη στον Λέοντα την ίδια μέρα φωτίζει τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής και μπορεί να έρθετε πιο κοντά με ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα σας εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Η Πανσέληνος στις 16/2 θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός στόχου. Ενδεχομένως να αφορά κάτι νέο ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη του Λέοντα στις 8/8/21 και ήρθε η εποχή να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο στις 14/2 θα σας απασχολήσουν θέματα της οικιακής σας ζωής και θα προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε όσα σας απασχολούν. Θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και συχνές επισκέψεις στο σπίτι σας. Αν ασχολείστε με αγοραπωλησίες ακινήτων, η δύναμη της πειθούς σας και η ευελιξία σας θα παίξουν καταλυτικό ρόλο και οι διαπραγματεύσεις σας θα έχουν επιτυχή αποτελέσματα. Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 16/2 δίνει έμφαση στον τομέα της καριέρας και της φήμης και σηματοδοτεί την έναρξη μιας εποχής επιβράβευσης των προσπαθειών προηγούμενων μηνών μέσω μιας ανώτερης θέσης εργασίας και συνεπώς της αύξησης του εισοδήματός σας. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας και συζητήστε με πρόσωπα που μπορούν να υποστηρίξουν ένα νέο εγχείρημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα ξεκινά για εσάς από τις 14/2 που εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο και καθώς ενεργοποιεί τον τομέα που είναι κυβερνήτης του, οι ιδιότητές του θα είναι σε έξαρση. Πολύ καλή εποχή για προώθηση υπηρεσιών, προϊόντων ή δεξιοτήτων, για εμπορικές διαπραγματεύσεις και κλείσιμο συμφωνιών. Επίσης, θα ευνοηθούν οι μετακινήσεις και θέματα εκπαίδευσης. Οι επαφές με οικείους θα είναι συχνές και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Νέες ιδέες θα σας κρατήσουν απασχολημένους και θα βρείτε υποστηρικτές, αν τις μοιραστείτε με τα κατάλληλα πρόσωπα. Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 16/2 θα σας παρακινήσει να ασχοληθείτε ξανά με τις σπουδές και αν ακολουθήσετε με πειθαρχία ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε έναν κύκλο σπουδών με επιτυχία. Ή μπορεί να φέρει την επιβράβευση μιας προσπάθειας που ξεκίνησε στις 8/8/21 με τη Νέα Σελήνη του Λέοντα, ανοίγοντας προοπτικές προς νέες κατευθύνσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια εποχή πολλών διαπραγματεύσεων και συζητήσεων για οικονομικά θέματα ξεκινά από τις 14/2, που εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο, και μέχρι τις 10/3 θα ασχοληθείτε με τον προϋπολογισμό σας, βάζοντας μια τάξη σε ό,τι αφορά τους πόρους σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια σημαντική αγορά, μπορείτε να πετύχετε ευνοϊκούς όρους, αρκεί να αποφύγετε τη βιασύνη λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού. Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 16/2 φέρνει στην επιφάνεια θέματα Δημοσίου, περιουσιακά ζητήματα και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες, ώστε να μη φρενάρουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Την ίδια μέρα η σύνοδος του Άρη με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας προσδίδει γοητεία και είναι ιδανική στιγμή για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να αφιερώσετε χρόνο στην ερωτική σας ζωή. Ένα ειδύλλιο που θα ξεκινήσει τώρα θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία και θα ανατρέψει την άποψή σας περί δεσμεύσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας στις 14/2 ξεκινά μια επικοινωνιακή φάση για εσάς και μέχρι τις 10/3 θα πετύχετε πολλά στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Οι επαφές με συνεργάτες θα είναι συχνές, οπότε κάποια εκκρεμή θέματα θα μπούνε σε μια τάξη. Πολλοί από εσάς θα κλείσετε μια καλή επαγγελματική συμφωνία που θα αυξήσει τα κέρδη σας και θα εκτιμηθούν οι δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Ο ποιοτικός χρόνος που θα περνάτε με το ταίρι σας μέσω δραστηριοτήτων που σας ευχαριστούν θα συμβάλει στη βελτίωση της σχέσης σας και μπορεί να κάνετε σχέδια για την επισημοποίησή της. Η Πανσέληνος στις 16/2 φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και είναι ιδανική μέρα για να κάνετε πρόταση γάμου στο ταίρι σας. Επίσης, θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός ξεκινήματος που έγινε με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8/21.

ΙΧΘΥΣ

Η προσοχή σας στρέφεται σε προσωπικές σας υποθέσεις από τις 14/2, που εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο, και σε παρελθοντικά ζητήματα, για τα οποία θα αναζητήσετε απαντήσεις. Η αναδρομή στο παρελθόν θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το μέλλον, αρκεί να μη σας καταπιεί η νοσταλγική διάθεση με αποτέλεσμα να μείνετε άπραγοι. Ιδανική εποχή για ψυχοθεραπεία, διαλογισμό και ασκήσεις που θα συμβάλουν στο ξεκαθάρισμα των σκέψεών σας. Η Ημέρα των Ερωτευμένων σάς βρίσκει εσωστρεφείς και θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι, ειδικά εσείς που έχετε χωρίσει πρόσφατα. Βιώστε τα συναισθήματά σας και πάρτε τον χρόνο σας. Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 16/2 τονίζει τον τομέα της εργασίας και θα επανεξετάσετε τη μέχρι τώρα πορεία σας. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη αλλαγής επαγγελματικής κατεύθυνσης και να ασχοληθείτε εντατικά με την αναζήτηση εργασίας. Μεριμνήστε για την υγεία σας και κόψτε βλαβερές συνήθειες.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ