Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1-7/7/2021)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1-7/7/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με κάποιες προκλήσεις όσον αφορά την υλοποίηση μιας ιδέας ή μιας επιχειρηματικής προσπάθειας και μπορεί να απογοητευτείτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, ωστόσο δεν πρέπει να τα παρατήσετε. Η ανησυχία για οικονομικά θέματα εντείνει την ανάγκη σας για απολαύσεις και μπορεί να γίνετε εριστικοί, αν νιώσετε περιορισμένοι. Στις 5/7 τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της ακίνητης περιουσίας και θα βάλετε σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας επιθυμίες. Ακατάλληλη εποχή για δεσμεύσεις, επαγγελματικές ή ερωτικές, και για υπογραφές συμβολαίων. Επίσης, πρέπει να εκφράσετε με τακτ τα παράπονα στο ταίρι σας, ώστε να μη δημιουργηθεί εκρηκτική ατμόσφαιρα. Οι γονείς προσέξτε τα παιδιά και αναζητήστε τρόπους ώστε να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Στον ερωτικό τομέα δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση και μπορεί να εξιδανικεύσετε μια καινούργια γνωριμία.

                                                                                                                                                                                                                                                                              

ΤΑΥΡΟΣ

Με αύξηση ευθυνών στον τομέα της οικογένειας ξεκινά ο Ιούλιος ή θέματα ακίνητης περιουσίας που θα σας αναγκάσουν να αναβάλετε σχέδια που αφορούν την καριέρα ή τις προσωπικές σας επιθυμίες. Αν κάτι που ξεκινάτε τώρα συναντά συνεχώς εμπόδια, θα πρέπει να το αφήσετε στην άκρη και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Επίσης, αποφύγετε τις κόντρες με ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας ή πρόσωπα εξουσίας, καθώς δεν είναι αποχή για να βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εξελίξεις. Η επαναστατική σας διάθεση αυξάνει την παρόρμηση και σας κάνει επιρρεπείς σε συγκρούσεις με το περιβάλλον σας. Με ευελιξία και ψυχραιμία μπορείτε να πετύχετε πολλά. Ακατάλληλη εποχή για αγορά κατοικίας και αλλαγή σπιτιού. Κάντε μια έρευνα αγοράς, μελετήστε προσεχτικά όλες τις περιπτώσεις και αφήστε για αργότερα τις υπογραφές συμβολαίων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με κάποια εμπόδια σε ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό ή διαδικαστικά θέματα για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ορισμένοι από εσάς ενδεχομένως να απογοητευτείτε από τις επιλογές σας στις σπουδές και να σκεφτείτε σοβαρά την αλλαγή κατεύθυνσης, όμως δεν είναι κατάλληλη εποχή για λήψη σημαντικών αποφάσεων που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τον χρόνο σας, καθώς οι ευθύνες σας αυξάνονται και μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Σχέσεις με εργοδότες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα μπορεί να περάσουν μια κρίση, αλλά στην παρούσα φάση θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή σας. Στις 5/7 βελτιώνονται τα οικονομικά σας, δίνοντάς σας σημαντική ώθηση. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, υπάρχει ενδιαφέρον από ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα και τα μηνύματα που λαμβάνετε είναι ενθαρρυντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούλιος σάς βρίσκει αγχωμένους με τα οικονομικά, επειδή προκύπτουν θέματα Δημοσίου που πρέπει να διευθετηθούν, και θα νιώσετε πιεσμένοι οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Η εφαρμογή μιας ιδέας μπαίνει στο πίσω μέρος του μυαλού σας και παρότι αυξάνεται το εισόδημά σας, θα αποφασίσετε να κρατήσετε άμυνες, κάτι που θα επηρεάσει και την κοινωνική σας ζωή. Ωστόσο, μπορείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας επιλέγοντας πιο οικονομικούς τρόπους. Νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας θα σας παρακινήσουν να αλλάξετε συνήθειες και θα βρείτε διεξόδους είτε μέσω μιας συλλογικής προσπάθειας, ενός χόμπι ή της ένταξής σας σε μία ομάδα. Οι δεσμευμένοι θα αναζητήσετε την ελευθερία σας και οι κόντρες με το ταίρι σας θα είναι συχνές, με αυξημένες τις πιθανότητες χωρισμού. Οι ελεύθεροι μην περιορίζεστε στον φιλικό σας κύκλο και επιστρατεύστε τη γοητεία σας.

ΛΕΩΝ

Σχέσεις και συνεργασίες θα αποτελέσουν το φλέγον ζήτημα με το ξεκίνημα του Ιουλίου για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να λήξετε μια συνεργασία που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Ενδεχομένως να μην είστε ικανοποιημένοι με τις αποδοχές σας και να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα. Στην ερωτική σας ζωή επικρατεί ασάφεια και είστε επιρρεπείς σε εξιδανικεύσεις. Αποφύγετε τις δεσμεύσεις. Εσείς που είστε σε σχέση ενδεχομένως να νιώσετε παραμελημένοι από το ταίρι σας. Η απόδοσή σας στις σπουδές θα έχει αίσια αποτελέσματα, κάτι που ισχύει και για εσάς του 1ου δεκαημέρου. Σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας και της φήμης δίνουν στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο την ευκαιρία για αύξηση του εισοδήματος, ενώ θα ικανοποιηθείτε, καθώς θα εκτιμηθούν οι δεξιότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινά με πολλές ευθύνες στην εργασία και την καθημερινότητά σας και επειδή οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι αυξημένες, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη αλλαγής επαγγέλματος οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Ωστόσο, αν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο και σίγουρο στο μυαλό σας, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και οργανωθείτε. Ένα ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και θα αποκτήσετε εμπειρίες που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Όσοι έχετε πρωτότυπες ιδέες μη διστάσετε να τις επικοινωνήσετε, καθώς υπάρχουν προοπτικές να βρείτε υποστηρικτές. Επαφές με το εξωτερικό θα ευνοηθούν. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο αποφύγετε τις δεσμεύσεις και τις συνεργασίες, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εξαπάτησης. Αν πρέπει να το κάνετε, προσέξτε τα ψιλά γράμματα. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται και ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η υλοποίηση μιας ιδέας συναντά εμπόδια και το ξεκίνημα του μήνα θα είναι αρκετά πιεστικό για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να νιώσετε πως κάποιοι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά και να αλλάξουν οι όροι μιας συμφωνίας, οπότε θα πρέπει να επανεξετάσετε την επιλογή των συνεργατών σας. Οι γονείς θα αφοσιωθείτε στις ανάγκες των παιδιών, αφήνοντας στην άκρη την κοινωνική σας ζωή, ωστόσο θα πρέπει να εξοικονομήσετε προσωπικό χώρο και χρόνο προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις. Σημαντικές οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, καθώς η σχέση με ένα σημαντικό πρόσωπο εξελίσσεται θετικά και δεν αποκλείεται να επισφραγίσετε το δεσμό σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων σχετικά με μια νέα απασχόληση σε μακρινό προορισμό και εξετάστε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Αν ταξιδέψετε, ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα, επίσης φροντίστε για την ευημερία του κατοικίδιου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιούλιος σάς βρίσκει κουρασμένους τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, καθώς προσπαθείτε να συνδυάσετε τις επαγγελματικές με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και τα ξεσπάσματά σας θα είναι συχνά. Προσπαθήστε να εκτονωθείτε μέσω της άσκησης και φροντίστε να αφιερώνετε έστω και μία ώρα στον εαυτό σας. Μια καλή λύση είναι η κολύμβηση. Υπάρχουν αντίστοιχοι χώροι μέσα στην πόλη, οπότε δεν θα χάνετε χρόνο στις μετακινήσεις. Μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία ξεκινά στις 5/7 και θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια όσοι είστε απογοητευμένοι με την τρέχουσα εργασία σας. Ταξίδια και γνωριμίες με νέα πρόσωπα θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας και θα βάλετε σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας ανάγκες. Οι ελεύθεροι προσέξτε προτού επενδύσετε συναισθηματικά σε μια σχέση που θα σας φανεί αξιόλογη. Η ανάγκη σας για συντροφικότητα σάς ωθεί σε λανθασμένες επιλογές και μπορεί να πληγωθείτε.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με καθυστερήσεις σε εμπορικές υποθέσεις ξεκινά ο Ιούλιος για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο ή μπορεί να συναντήσετε εμπόδια σε ένα ταξίδι ή μία διαδικαστική σας υπόθεση. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και σε ό,τι αφορά επαφές με αδέλφια και συγγενικά σας πρόσωπα. Μην προσπαθείτε να αλλάξετε νοοτροπίες και κρατήστε τις σκέψεις και τη γνώμη σας για τον εαυτό σας, ειδάλλως προβλέπονται σύννεφα στις σχέσεις με οικείους. Ένα νέο πρόσωπο στον χώρο της εργασίας θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας και θα ασχοληθείτε εντατικά με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Ακολουθήστε ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με άσκηση. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της εργασίας και μπορείτε να οργανώσετε τις διακοπές σας. Μια έρευνα αγοράς είναι απαραίτητη προκειμένου να εξοικονομήσετε χρήματα. Οι γονείς περάστε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μέσω εποικοδομητικών δραστηριοτήτων.             

   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εποχή αναζητάτε κάτι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και η ανάγκη σας για περιπέτεια και αποδράσεις είναι αυξημένη. Ωστόσο, οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα βάλετε σε προτεραιότητα τις οφειλές σας και θα πρέπει να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας. Μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα, κάνοντας τις διακοπές σας σε ένα κάμπινγκ, και να μη στερηθείτε τις στιγμές χαλάρωσης. Στον ερωτικό τομέα οι εξελίξεις είναι θετικές και έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα μοναξιάς ανακτάτε τον ερωτισμό σας, δείχνοντας περισσότερη εμπιστοσύνη στις επιλογές σας. Πιθανή παρεξήγηση με άτομο από τον χώρο της εργασίας θα σας κάνει παρορμητικούς και μπορεί να πάρετε αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας. Μην κάνετε επιπολαιότητες και φροντίστε τον εαυτό σας. Επίσης, αποφύγετε τις υπερβολές με το αλκοόλ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούλιος σάς βρίσκει πιεσμένους εσάς τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και η διάθεσή σας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι απαιτήσεις συνεργατών ή ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος σας προκαλούν έντονες τάσεις να σπάσετε τα δεσμά και να απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας στερούν την ελευθερία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη με το ταίρι ή ένα μέλος της οικογένειας. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα, δίνοντας έμφαση σε επαφές με άτομα που ανεβάζουν το ηθικό σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο αναζητάτε τις απολαύσεις και είστε πολύ σπάταλοι. Αγορές για τον εαυτό σας, ταξίδια και πολυτέλεια σας κάνουν να μην σκέφτεστε τις επιπτώσεις των πράξεών σας και πρέπει να βάλετε ένα μέτρο. Οι γονείς, προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των παιδιών και κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας, έτσι όμως θα αυξάνονται οι απαιτήσεις τους ολοένα και περισσότερο.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιούλιος σάς βρίσκει αναποφάσιστους τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο σχετικά με τα επαγγελματικά σας, καθώς προκύπτουν κάποιες καθυστερήσεις που σας ωθούν στην αναζήτηση νέας απασχόλησης και πρέπει να εξετάσετε, δίχως βιασύνη, τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν. Ορισμένοι από εσάς αμφιταλαντεύεστε σχετικά με θέματα υγείας και καλό θα είναι να ακολουθήσετε τις συμβουλές του γιατρού σας. Στις 5/7 βελτιώνονται τα οικονομικά σας και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε τις διακοπές σας. Απολαύστε τις στιγμές ξεγνοιασιάς με το ταίρι και τα παιδιά. Εξαιρετική εποχή για το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης. Αποβάλετε τις ανασφάλειες που σας κρατούν στάσιμους και επιστρατεύστε τη γοητεία σας, καθώς θα σας δοθούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε πιθανή ασυνεννοησία με ένα μέλος της οικογένειας και φιλτράρετε όσα ακούτε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Living / Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Η τάση του cockfishing, του να στέλνει δηλαδή κανείς «επιμελημένες» ή ψεύτικες εικόνες του πέους του, εξαπλώνεται όλο και περισσότερο σ’ έναν κόσμο όπου η πορνογραφία έχει υποκαταστήσει απολύτως τη σεξουαλική αγωγή.
THE LIFO TEAM
Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Living / Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Οι χορτοφάγοι εξακολουθούν να κάνουν κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα, επειδή επιλέγουν κάτι άλλο από την κουλτούρα της αφθονίας και συνεπώς αντιμετωπίζονται σα να προσβάλλουν το status quo, ή τουλάχιστον μια πολύ βασική ανθρώπινη παρόρμηση: την επιδίωξη της απόλαυσης με οποιοδήποτε κόστος.
THE LIFO TEAM
Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Living / Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Η Τζούλη Αγοράκη, μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά σε ό,τι της το υπόσχεται. Ακολούθησε γνωσιακές και πνευματικές εμπειρίες και ισχυρίζεται ότι ο πόνος έγινε πιο απαλός.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
LIFO NEWSROOM
Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM