Λιγότερο σεξ κάνουν πλέον τα ζευγάρια, λόγω ίντερνετ

Λιγότερο σεξ κάνουν πλέον τα ζευγάρια, λόγω ίντερνετ Facebook Twitter
1

Λιγότερο σεξ κάνουν πλέον τα ζευγάρια, λόγω ίντερνετ Facebook Twitter

Αισθητά λιγότερο σεξ κάνουν πλέον τα ζευγάρια, σύμφωνα με καθηγητή στατιστικής του πανεπιστήμιου του Κέιμπριτζ στη Βρετανία, και η εκτεταμένη χρήση του ίντερνετ φαίνεται πως είναι η κυριότερη αιτία γι' αυτό.


Ο καθηγητής David Spiegelhalter παρατηρεί μία μικρή αλλά σταθερή πτώση στη συχνότητα με την οποία τα ετερόφυλα ζευγάρια στη χώρα του συνευρίσκονται τα τελευταία 25 χρόνια.


Πιο συγκεκριμένα, το 1990 σύμφωνα με τις στατιστικές τα ζευγάρια έκαναν σεξ πέντε φορές την εβδομάδα, δέκα χρόνια αργότερα ο αριθμός των συνευρέσεων ανά εβδομάδα έπεσε στις τέσσερις, ενώ σήμερα τα ετερόφυλα ζευγάρια στην Αγγλία εκτιμάται ότι κάνουν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα ή και λιγότερο.


Σε συνέντευξή του στο BBC Radio ο καθηγητής είπε ότι ενώ δεν μπορεί η επιστημονική κοινότητα να είναι σίγουρη για τους ακριβείς λόγους που οδηγούν στη μείωση του σεξ ανάμεσα στα ζευγάρια που ζουν μαζί, όλα δείχνουν πως η ασταμάτητη δικτύωση του σύγχρονου ανθρώπου online, ακόμα και εκτός σπιτιού, παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην σταθερή αυτή μείωση.

"Είχαμε ένα μεγάλο διαχωρισμό μεταξύ της δημόσιας ζωής μας και της ιδιωτικής κάποτε" λέει ο Spiegelhalter. "Τώρα ο ιδιωτικός και ο δημόσιος βίος μας είναι μπερδεμένος.

Ελέγχουμε τα mail μας όλη την ώρα, αποσπόμαστε από πράγματα που βλέπουμε online διαρκώς.

Αυτός ο τρόπος ζωής δεν μας επιτρέπει να χαλαρώνουμε όσο χρειάζεται ακόμα και μέσα στο σπίτι μας".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Απο μακριά κι αγαπημένοι που λένε. Πέρα απο την πλάκα όμως, η έρευνα είναι για τα λιοντάρια, μπάζει απο παντού.Πέντε φορές την εβδομάδα το 1990 τα βρετανικά ζευγάρια, και τώρα τρείς; μήπως εννοεί το εξάμηνο; και το κυριώτερο, τα ζευγάρια τι ηλικία έχουν, δεν θα έπρεπε να είναι χωρισμένα κατά ηλικίες;

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ