Έρχονται τα tattοο με ήχο, για να κουβαλάς στο δέρμα σου αγαπημένες φωνές

Έρχονται τα tattοο με ήχο, για να κουβαλάς στο δέρμα σου αγαπημένες φωνές Facebook Twitter
0

Αμερικανός καλλιτέχνης του τατουάζ ανέπτυξε μια τεχνική με την οποία μπορεί ο καθένας να «αιχμαλωτίσει» στο δέρμα του τις φωνές αγαπημένων προσώπων.

Ο Nate Siggard από το Λος Άντζελες ανέπτυξε μια εφαρμογή που δημιουργεί στο δέρμα κύματα αναπαραγωγής ανθρώπινων ήχων, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να διαβαστούν και να ακουστούν μέσω smartphone.

«Έχετε χάσει ένα αγαπημένο πρόσωπο που θα θέλατε να θυμάστε για πάντα και ίσως να μοιραστείτε τη φωνή του με τον κόσμο;» ρωτά η ιστοσελίδα του tatoo artist, προβάλλοντας την εφαρμογή 'Soundwave Tattoos'.

Η εταιρεία αναφέρει ότι έχει ήδη πιστοποιημένους καλλιτέχνες για την εφαρμογή της, σε 14 χώρες και σχεδιάζει να δημοσιοποιήσει ένα μητρώο 100 πιστοποιημένων καλλιτεχνών σε ένα μήνα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσους πόντους πιάνει η αύρα σου; Η νέα μονάδα μέτρησης του cool έχει αναφορές στον Αριστοτέλη

Living / Πόσους πόντους πιάνει η αύρα σου; Η νέα μονάδα μέτρησης του coolness έχει αναφορές στον Αριστοτέλη

Οι «πόντοι αύρας» που σαρώνουν στο TikTok ταιριάζουν με την καταγεγραμμένη αγάπη της γενιάς Z για την αστρολογία και άλλα «συμπαντικά» και «ενεργειακά» συστήματα πεποιθήσεων, αλλά και με θεωρίες περί αρετής και ηθικής της κλασικής αρχαιότητας.
THE LIFO TEAM
Οι Ολυμπιακοί πέρα από τους Ολυμπιακούς

Αφιέρωμα Ολυμπιακοί Αγώνες / Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πέρα από τα αθλήματα

Πέρα από τα ρεκόρ και τα μετάλλια, το βλέμμα του παγκόσμιου κοινού θα είναι προσεχώς στραμμένο σε πολλά ακόμη ενδιαφέροντα και αξιοπερίεργα που θα εκτυλίσσονται στη γαλλική πρωτεύουσα το προσεχές διάστημα.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Living / Άγχος, πορνό και ψεύτικες φωτογραφίες: Τι κάνει έναν άνδρα να λέει ψέματα για το μέγεθος του πέους του;

Η τάση του cockfishing, του να στέλνει δηλαδή κανείς «επιμελημένες» ή ψεύτικες εικόνες του πέους του, εξαπλώνεται όλο και περισσότερο σ’ έναν κόσμο όπου η πορνογραφία έχει υποκαταστήσει απολύτως τη σεξουαλική αγωγή.
THE LIFO TEAM
Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Living / Ακόμα και σήμερα ο κόσμος χλευάζει τους χορτοφάγους

Οι χορτοφάγοι εξακολουθούν να κάνουν κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα, επειδή επιλέγουν κάτι άλλο από την κουλτούρα της αφθονίας και συνεπώς αντιμετωπίζονται σα να προσβάλλουν το status quo, ή τουλάχιστον μια πολύ βασική ανθρώπινη παρόρμηση: την επιδίωξη της απόλαυσης με οποιοδήποτε κόστος.
THE LIFO TEAM
Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Living / Πώς έβαλα σε τάξη το εσωτερικό μου αχούρι μετά την απώλεια

Η Τζούλη Αγοράκη, μετά τον θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να βρει παρηγοριά σε ό,τι της το υπόσχεται. Ακολούθησε γνωσιακές και πνευματικές εμπειρίες και ισχυρίζεται ότι ο πόνος έγινε πιο απαλός.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
LIFO NEWSROOM