82χρονος θάφτηκε σε διάφανο φέρετρο καβάλα στην αγαπημένη του Harley

82χρονος θάφτηκε σε διάφανο φέρετρο καβάλα στην αγαπημένη του Harley Facebook Twitter
13

82χρονος θάφτηκε σε διάφανο φέρετρο καβάλα στην αγαπημένη του Harley Facebook Twitter

Ένα ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισαν οι κάτοικοι του Mechanicsburg στο Οχάιο καθώς η νεκροφόρα που θα έπρεπε να ηγείται μιας νεκροπομπής είχε αντικατασταθεί με ένα αγροτικό που ρυμουλκούσε ένα διάφανο κουβούκλιο. Το ακόμη πιο παράδοξο ήταν πως μέσα στη πλέξιγκλας κατασκευή, ήταν ο νεκρός Bill Standley καβάλα στην αγαπημένη του Harley-Davidson του 1967. 

82χρονος θάφτηκε σε διάφανο φέρετρο καβάλα στην αγαπημένη του Harley Facebook Twitter

 

 Όταν το όχημα έφτασε στο κοιμητήριο της περιοχής ένας γερανός ανέλαβε να μεταφέρει το φέρετρο εντός του τάφου και λίγο μετά η τελευταία επιθυμία του 82χρονου είχε πραγματοποιηθεί. Είχε θαφτεί δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο και μαζί με τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη. 

 

82χρονος θάφτηκε σε διάφανο φέρετρο καβάλα στην αγαπημένη του Harley Facebook Twitter

 

Ο Bill είχε σχεδιάσει από χρόνια την κηδεία του και είχε φτιάξει ο ίδιος την κατασκευή ενώ είχε διαλέξει ακόμη και τα ρούχα που θα φορούσε. Πολύ πριν αρρωστήσει από καρκίνο είχε αγοράσει και τους τρεις τάφους δίπλα από εκείνον της γυναίκας του ώστε να χωρέσει αυτός και η μηχανή του και παράλληλα φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες. Το μόνο που έμενε ήταν απλά τα παιδιά του να υπακούσουν στην επιθυμία του όταν θα έρχονταν η ώρα για το τελευταίο του ταξίδι.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάρχει η τουριστική Πλάκα, υπάρχει και η δική μας

Living / Υπάρχει η τουριστική Πλάκα, υπάρχει και η δική μας

Για κάθε σχεδόν πόλη του κόσμου, οι τουριστικοί οδηγοί χωρίζονται σε εκείνους που συγκεντρώνουν «τα Χ καλύτερα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε» και στους «ζήστε το σαν ντόπιος». Στην περίπτωση της Αθήνας, η περιοχή της Πλάκας μπαίνει σίγουρα στους πρώτους οδηγούς. Ποιος είπε όμως ότι δεν έχει να προσφέρει και στους Αθηναίους;
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Gohar World: H Laila και Nadia Gohar μας καλούν να στρώσουμε σουρεαλιστικά τραπέζια

Living / Gohar World: Ένας λογαριασμός στο Instagram μας καλεί να στρώσουμε σουρεαλιστικά τραπέζια

Η Laila Gohar είναι καλλιτέχνις και το φαγητό, το εκφραστικό της μέσο. Αυτήν τη φορά συνεργάστηκε με τη ζωγράφο και γλύπτρια αδελφή της Nadia προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σύμπαν με πρωτότυπα σκεύη, πιστεύοντας ότι πρέπει να προσεγγίζουμε το στρώσιμο του τραπεζιού με την ίδια προσοχή που δίνουμε στο ντύσιμό μας. Τη ρωτήσαμε πώς εμπνεύστηκε τον σχεδιασμό των αντικειμένων τους και μας περιέγραψε ένα σκηνικό που αντίκρισε στη μέση ενός σούπερ μάρκετ στην Κρήτη.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ