Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Αν ανήκεις στην κατηγορία όσων λατρεύουν τα γλυκά, τότε η παραμονή στο σπίτι μπορεί να είναι μια συνεχής λιγούρα που θα σε κάνει να ανοιγοκλείνεις ντουλάπια, ψυγείο και κρυφές γωνιές στην κουζίνα –όλοι έχουμε τέτοιες μικρές καβάτζες – για να βρεις κάτι που θα σε ικανοποιήσει γευστικά. Κι όμως το μυστικό σε αυτές τις μικρές απολαύσεις που φέρνουν μεγάλη χαρά, βρίσκεται αλλού. Όχι στην κουζίνα σου, αλλά στο εργαστήριο των αγαπημένων ζαχαροπλαστείων και patisserie. Εκεί όπου η τέχνη της ζαχαροπλαστικής απογειώνεται μέσα από επικές συνταγές που έχεις λατρέψει.

Κι επειδή το lockdown γίνεται πιο ανεκτό όταν επιβραβεύεις τον εαυτό σου με αληθινές γεύσεις, καλύτερα να αφήσεις τη διαδρομή προς τα ντουλάπια σου και να πιάσεις το τηλέφωνο για να παραγγείλεις το γλυκό που πραγματικά ονειρεύεσαι. To efood αναλαμβάνει να παραδώσει στην πόρτα σου ό,τι ακριβώς επιθυμείς μέσα από τις νέες συνεργασίες του delivered by efood φέρνοντας κοντά σου πιο γνωστά sweet spots της Αθήνας.

Από πραλίνες που λιώνουν στο στόμα και σοκολάτες με ιδιαίτερες γεύσεις, μέχρι σιροπιαστά και πάστες, και από τούρτες με μοναδικούς συνδυασμούς μέχρι περίφημες συνταγές της γαλλικής παράδοσης, ό,τι κι αν ονειρεύεσαι (ή καλύτερα λιγουρεύεσαι) φτάνει σε εσένα με τη φροντίδα –και τον στόλο- του efood, που ξέρει καλά πόσο σημαντικό είναι να μη στερηθείς τις αγαπημένες σου γεύσεις ειδικά τώρα.

Η δύσκολη καθημερινότητα γίνεται πιο απολαυστική και σίγουρα πιο ανεκτή όταν νιώθεις πως δε χρειάζεται να μείνεις μακριά από τις γλυκές συνήθειες που κάνουν τη ζωή πιο όμορφη. Διάλεξε ανάμεσα στους καταλόγους των πιο ιδιαίτερων pastry experts, κλείσε τα μάτια και ζήσε ένα ταξίδι που θα σε μεταφέρει μακριά από το σαλόνι του σπιτιού σου, μέσα από συνταγές της παγκόσμιας ζαχαροπλαστικής.

To delivered by efood είναι η απάντηση που σίγουρα θα ικανοποιήσει τη γευστική σου αναζήτηση κάνοντας τις ημέρες του lockdown λίγο πιο απολαυστικές.

Leonidas Pralines
Το ιστορικό αυτό όνομα έχει συνδεθεί με τις μοναδικές πραλίνες που λιώνουν στο στόμα αποκαλύπτοντας μικρές γευστικές εκπλήξεις. Οι συσκευασίες μπαλοτέν με τα διαφορετικά σοκολατάκια είναι από τα πιο γνωστά «κουτιά» αυθεντικής γλύκας, ενώ λόγω της εορταστικής περιόδου μπορείς να βρεις και χριστουγεννιάτικες συσκευασίες που θα σε βάλουν στο κλίμα των ημερών φέρνοντας στην πόρτα σου περισσότερη χαρά.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Max Perry
Η αλυσίδα με τα γλυκά και τα παγωτά που έχει φανατικούς οπαδούς θα σε συντροφεύσει τις ημέρες της καραντίνας προσφέροντας όλες τις γεύσεις που έχεις αγαπήσει. Δίπλα στις μοναδικές τούρτες και τα must try (όπως η πάβλοφα και το μπανόφι) θα βρεις χριστουγεννιάτικα γλυκά για να μυρίσει το σπίτι σου γιορτινά. Μελομακάρονα και κουραμπιέδες κλασικά ή με σοκολάτα θα χτυπήσουν το κουδούνι σου σαν ένα μικρό γιορτινό δωράκι που θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Dimitris Economides
Το όνομα που έχει συνδεθεί με τα γλυκά αριστουργήματα έχει να σου προσφέρει μια σειρά από μοναδικές γεύσεις όπως τα υπέροχα κρουασάν του, κέικ και μπισκότα (που δεν μοιάζουν με τίποτα απ' όσα έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα), αλλά και τάρτες σε εξαιρετικές γεύσεις (διάλεξε ανάμεσα στο λεμόνι και την πραλίνα σοκολάτα. Ή μάλλον, δοκίμασε και τις δύο).

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Τερκενλής
Το πρωινό στο σπίτι θέλει οπωσδήποτε τη γεύση από τα μοναδικά τσουρέκια του Τερκενλή για να γίνει μια απολαυστική συνήθεια. Η κλασική πλέον γεύση κάστανο αλλά και η αξεπέραστη επιλογή με σοκολάτα θα σου δώσουν τη γλύκα που χρειάζεσαι καθημερινά, ενώ στα must try είναι τα γιορτινά μελομακάρονα με γέμιση κάστανο και επικάλυψη λευκής σοκολάτας καθώς και οι κουραμπιέδες με γεύση oreo και επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Ό,τι κι αν διαλέξεις είναι σίγουρο ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Choureál
Το όνομά του λέει τα πάντα, μέχρι τη στιγμή που θα δοκιμάσεις τις γεύσεις τους για να καταλάβεις ότι κάποια πράγματα δε λέγονται με λόγια. Τα φοβερά σου, προφιτερόλ και εκλέρ σε βρίσκουν όπου και να είσαι για να σου θυμίσουν την αξία ενός ολόφρεσκου γλυκού. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να παραγγείλεις το δικό σου οικογενειακό προφιτερόλ διαλέγοντας ανάμεσα στα υλικά που θέλεις και να δημιουργήσεις στιγμές στο σπίτι που θα θυμάσαι ακόμα κι όταν η καραντίνα θα είναι μια μακρινή ανάμνηση.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Μέχρι τότε, μπες στο efood και ζήσε την εμπειρία της υψηλής ζαχαροπλαστικής απολαμβάνοντας τις μοναδικές γεύσεις που έρχονται σπίτι σου.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Agora symi

Γεύση / Agora: Η πιο γραφική ανηφόρα της Σύμης οδηγεί σε μια κουζίνα με χαρακτήρα

Σε ένα μικρό μπαλκόνι με θέα τα παστέλ αρχοντικά της Σύμης, ο Χρήστος Σιδηρόπουλος σερβίρει μια ελληνική κουζίνα που συνομιλεί με το παρελθόν χωρίς να το αντιγράφει – μιλάει χαμηλόφωνα, αλλά ακούγεται καθαρά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Οι ανθοί της cucina povera

Γεύση / Κολοκυθανθοί: Τα λουλούδια της φτωχής αλλά σοφής κουζίνας

Τα άνθη που είτε βουτιούνται στο κουρκούτι είτε γίνονται τροφαντός ντολμάς κρύβουν φθαρτή ομορφιά και μεγάλη γευστική παράδοση — πολύ πριν ο οδηγός Michelin αναδείξει τάσεις σαν το zero waste και το «από το χωράφι στο τραπέζι».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αμπέλι, άστρα και συναίσθημα: Ο Θοδωρής Κοντογιάννης και η βιοδυναμική οινοποίηση

Το κρασί με απλά λόγια / Αμπέλι, άστρα και συναίσθημα: Ο Θοδωρής Κοντογιάννης και η βιοδυναμική οινοποίηση

Πώς επηρεάζει η αστρονομία τις καλλιεργητικές πρακτικές στο αμπέλι; Η Υρώ Κολιακουδάκη και ο Παναγιώτης Ορφανίδης σε μια συζήτηση με τον Θοδωρή Κοντογιάννη για τη σχέση του ανθρώπου με τη γη, την τεχνολογία και το κρασί, έξω από τα συνηθισμένα.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ
Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύση / Σαρδέλες Καλλονής, Φούσκες, Σκίζα. Αυτή είναι η γεύση του Αιγαίου

Οι μένουλες Καρπάθου, το σπινιάλο Καλύμνου, η σκίζα της Μήλου και η μόστρα της Μυκόνου: Από τον ιωδιούχο αφρό του Αιγαίου ως τα μητάτα των Κυκλάδων, η γεύση του καλοκαιριού αποτυπώνεται σε προϊόντα που φέρουν την ιστορία και το φως των νησιών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
ΕΠΕΞ Ελένη Σαράντη

Γεύση / Ελένη Σαράντη: «Κυνήγησα πράγματα που τελικά δεν είχαν σημασία»

Μετά από μια δύσκολη στιγμή, κατάλαβε πως η μόνη επιβράβευση που μετρά δεν είναι τα αστέρια, αλλά το “φάγαμε καταπληκτικά”. Όταν την αποκαλούν σεφ, απαντά απλά: «Εγώ μαγειρεύω». Η υπερήφανη μαγείρισσα που προκαλεί ουρές στην οδό Σαλαμίνος, στον Κεραμεικό, είναι η Αθηναία της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου

Ο σεφ και οινοποιός μας ταξιδεύει από τη Σαντορίνη στο Παρίσι, στο Μarais, όπου είχε μια πολύ επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία ως ένας από τους δημιουργούς του ρεύματος του bistronomie. Τώρα βρίσκεται στη Σάμο όπου φτιάχνει κρασιά τα οποία εκφράζουν την προσωπικότητά του και τον χαρακτήρα του, με σκοπό να τα απολαμβάνει ο κόσμος με το φαγητό του, μαζί με άλλους ανθρώπους.
THE LIFO TEAM
Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Nothing Days / Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου

Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας.
M. HULOT
Τραπέζι κάτω από την κληματαριά

Γεύση / Τραπέζια κάτω από βαθύσκιωτες κληματαριές. Αυτό είναι το καλοκαίρι

Σκάροι με μπάμιες μαγειρεμένα στον χυμό των ανώριμων σταφυλιών από την κληματαριά της αυλής μας, σκορπιοί μακαρονάδα με ρόγες των ώριμων τσαμπιών, καθώς και αρνάκι κοκκινιστό με γλυκόξινες αγουρίδες. Αυτές είναι οι γεύσεις που αξίζουν τον ίσκιο της κληματαριάς.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Το κρασί με απλά λόγια / Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Ένα podcast από την Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη αφιερωμένο σε έναν πιονέρο του ελληνικού αμπελώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
THE LIFO TEAM