Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Αν ανήκεις στην κατηγορία όσων λατρεύουν τα γλυκά, τότε η παραμονή στο σπίτι μπορεί να είναι μια συνεχής λιγούρα που θα σε κάνει να ανοιγοκλείνεις ντουλάπια, ψυγείο και κρυφές γωνιές στην κουζίνα –όλοι έχουμε τέτοιες μικρές καβάτζες – για να βρεις κάτι που θα σε ικανοποιήσει γευστικά. Κι όμως το μυστικό σε αυτές τις μικρές απολαύσεις που φέρνουν μεγάλη χαρά, βρίσκεται αλλού. Όχι στην κουζίνα σου, αλλά στο εργαστήριο των αγαπημένων ζαχαροπλαστείων και patisserie. Εκεί όπου η τέχνη της ζαχαροπλαστικής απογειώνεται μέσα από επικές συνταγές που έχεις λατρέψει.

Κι επειδή το lockdown γίνεται πιο ανεκτό όταν επιβραβεύεις τον εαυτό σου με αληθινές γεύσεις, καλύτερα να αφήσεις τη διαδρομή προς τα ντουλάπια σου και να πιάσεις το τηλέφωνο για να παραγγείλεις το γλυκό που πραγματικά ονειρεύεσαι. To efood αναλαμβάνει να παραδώσει στην πόρτα σου ό,τι ακριβώς επιθυμείς μέσα από τις νέες συνεργασίες του delivered by efood φέρνοντας κοντά σου πιο γνωστά sweet spots της Αθήνας.

Από πραλίνες που λιώνουν στο στόμα και σοκολάτες με ιδιαίτερες γεύσεις, μέχρι σιροπιαστά και πάστες, και από τούρτες με μοναδικούς συνδυασμούς μέχρι περίφημες συνταγές της γαλλικής παράδοσης, ό,τι κι αν ονειρεύεσαι (ή καλύτερα λιγουρεύεσαι) φτάνει σε εσένα με τη φροντίδα –και τον στόλο- του efood, που ξέρει καλά πόσο σημαντικό είναι να μη στερηθείς τις αγαπημένες σου γεύσεις ειδικά τώρα.

Η δύσκολη καθημερινότητα γίνεται πιο απολαυστική και σίγουρα πιο ανεκτή όταν νιώθεις πως δε χρειάζεται να μείνεις μακριά από τις γλυκές συνήθειες που κάνουν τη ζωή πιο όμορφη. Διάλεξε ανάμεσα στους καταλόγους των πιο ιδιαίτερων pastry experts, κλείσε τα μάτια και ζήσε ένα ταξίδι που θα σε μεταφέρει μακριά από το σαλόνι του σπιτιού σου, μέσα από συνταγές της παγκόσμιας ζαχαροπλαστικής.

To delivered by efood είναι η απάντηση που σίγουρα θα ικανοποιήσει τη γευστική σου αναζήτηση κάνοντας τις ημέρες του lockdown λίγο πιο απολαυστικές.

Leonidas Pralines
Το ιστορικό αυτό όνομα έχει συνδεθεί με τις μοναδικές πραλίνες που λιώνουν στο στόμα αποκαλύπτοντας μικρές γευστικές εκπλήξεις. Οι συσκευασίες μπαλοτέν με τα διαφορετικά σοκολατάκια είναι από τα πιο γνωστά «κουτιά» αυθεντικής γλύκας, ενώ λόγω της εορταστικής περιόδου μπορείς να βρεις και χριστουγεννιάτικες συσκευασίες που θα σε βάλουν στο κλίμα των ημερών φέρνοντας στην πόρτα σου περισσότερη χαρά.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Max Perry
Η αλυσίδα με τα γλυκά και τα παγωτά που έχει φανατικούς οπαδούς θα σε συντροφεύσει τις ημέρες της καραντίνας προσφέροντας όλες τις γεύσεις που έχεις αγαπήσει. Δίπλα στις μοναδικές τούρτες και τα must try (όπως η πάβλοφα και το μπανόφι) θα βρεις χριστουγεννιάτικα γλυκά για να μυρίσει το σπίτι σου γιορτινά. Μελομακάρονα και κουραμπιέδες κλασικά ή με σοκολάτα θα χτυπήσουν το κουδούνι σου σαν ένα μικρό γιορτινό δωράκι που θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Dimitris Economides
Το όνομα που έχει συνδεθεί με τα γλυκά αριστουργήματα έχει να σου προσφέρει μια σειρά από μοναδικές γεύσεις όπως τα υπέροχα κρουασάν του, κέικ και μπισκότα (που δεν μοιάζουν με τίποτα απ' όσα έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα), αλλά και τάρτες σε εξαιρετικές γεύσεις (διάλεξε ανάμεσα στο λεμόνι και την πραλίνα σοκολάτα. Ή μάλλον, δοκίμασε και τις δύο).

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Τερκενλής
Το πρωινό στο σπίτι θέλει οπωσδήποτε τη γεύση από τα μοναδικά τσουρέκια του Τερκενλή για να γίνει μια απολαυστική συνήθεια. Η κλασική πλέον γεύση κάστανο αλλά και η αξεπέραστη επιλογή με σοκολάτα θα σου δώσουν τη γλύκα που χρειάζεσαι καθημερινά, ενώ στα must try είναι τα γιορτινά μελομακάρονα με γέμιση κάστανο και επικάλυψη λευκής σοκολάτας καθώς και οι κουραμπιέδες με γεύση oreo και επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Ό,τι κι αν διαλέξεις είναι σίγουρο ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Choureál
Το όνομά του λέει τα πάντα, μέχρι τη στιγμή που θα δοκιμάσεις τις γεύσεις τους για να καταλάβεις ότι κάποια πράγματα δε λέγονται με λόγια. Τα φοβερά σου, προφιτερόλ και εκλέρ σε βρίσκουν όπου και να είσαι για να σου θυμίσουν την αξία ενός ολόφρεσκου γλυκού. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να παραγγείλεις το δικό σου οικογενειακό προφιτερόλ διαλέγοντας ανάμεσα στα υλικά που θέλεις και να δημιουργήσεις στιγμές στο σπίτι που θα θυμάσαι ακόμα κι όταν η καραντίνα θα είναι μια μακρινή ανάμνηση.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Μέχρι τότε, μπες στο efood και ζήσε την εμπειρία της υψηλής ζαχαροπλαστικής απολαμβάνοντας τις μοναδικές γεύσεις που έρχονται σπίτι σου.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ταβέρνα «Πλάτων» στο Βούπερταλ

Γεύση / «Kάθε φορά που μυρίζω ούζο, θυμάμαι την ταβέρνα Πλάτων στο Βούπερταλ»

Ο Παύλος και η Ελένη, μετανάστες στη Γερμανία, δημιούργησαν μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα, που εδώ και τρεις δεκαετίες σερβίρει απλά αλλά πεντανόστιμα πιάτα και είναι διάσημη για τον λεπτοκομμένο χειροποίητο γύρο της.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η αγκινάρα

Γεύση / «Ο καλύτερος μεζές είναι η κεφαλή της άγριας αγκινάρας»

Χοιρινό με αγκιναρόφυλλα κοκκινιστά στη Σητεία, κεφαλές αγκινάρας γεμιστές με ρύζι στην Κάσο και αγκινάρες-μουσακά στην Άνδρο: η αγκινάρα δίνει τόσο πολλά τη στιγμή που διεκδικεί μόνο το ελάχιστο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Aspasia: Πώς η Σταυριανή Ζερβακάκου έστησε ένα εστιατόριο-προορισμό

Γεύση / Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη

Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό, αξιοποιώντας στην κουζίνα της όσα άγρια της δίνει το μέρος.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η άνοιξη και το καλοκαίρι της ρίγανης

Γεύση / H ρίγανη που δίνει γεύση στα καλοκαίρια μας

Είναι το πιο δημοφιλές μυριστικό της Aνατολικής Μεσογείου και δίνει ιδέες για μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά καλοκαιρινά εδέσματα, όπως η ριγανάδα, ο ντάκος, η χωριάτικη σαλάτα και οι ριγανάτες σαρδέλες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini «στου Ηλία» Μαρινάκη 

Γεύση / Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini στου Ηλία Μαρινάκη 

Στην πιάτσα των Ιλισίων, σε ένα μέρος όπου όλα είναι μελετημένα, ένας πολύπειρος και προσγειωμένος μπάρμαν μας καλεί να χαθούμε στον «Κήπο των επίγειων απολαύσεων», συζητώντας και πίνοντας κλασικά αλλά αναβαθμισμένα κοκτέιλ.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ, DELI

Γεύση / Ο μεγάλος οδηγός του Αθηναίου καλοφαγά: Τα 51 πιο νόστιμα σημεία της πόλης

Εξειδικευμένα παντοπωλεία, deli με αλλαντικά και τυριά από την Ελλάδα και τον κόσμο, χασάπικα για κρέατα άριστης ποιότητας, κάβες και φούρνοι με ψωμιά παραδοσιακά αλλά και νέας εποχής, σε μια λίστα που μπορεί να είναι ο παράδεισος του foodie.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Είναι η τούρτα αμυγδάλου του Μπόζα η πιο ωραία στην Αθήνα;

Γεύση / Είναι η τούρτα αμυγδάλου του Μπόζα η πιο ωραία τούρτα της Αθήνας;

Όσο και αν η τέχνη της ζαχαροπλαστικής έχει κάνει άλματα στη χώρα μας, δεν έχουμε πάψει ποτέ να αγαπάμε τα «παλιά γλυκά» που μας θυμίζουν παιδικά χρόνια, οικογενειακές συγκεντρώσεις, γενέθλια και γιορτές.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ωδή στην pure σεβεντίλα: Ένα σπίτι που μοιάζει με μικροοργανισμό.

Γεύση / Ένα σπίτι στο Παλαιό Φάληρο που αποθεώνει τα απίθανα '70s

Το σπίτι του Γιώργου Κελέφη, εκδότη του περιοδικού ΟΖΟΝ, στο Παλαιό Φάληρο ‒σχεδιασμένο από τους σπουδαίους αρχιτέκτονες Δημήτρη και Σουζάνα Αντωνακάκη‒ μοιάζει με χρονοκάψουλα που σε μεταφέρει στη δεκαετία του ’70.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ