Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Αν ανήκεις στην κατηγορία όσων λατρεύουν τα γλυκά, τότε η παραμονή στο σπίτι μπορεί να είναι μια συνεχής λιγούρα που θα σε κάνει να ανοιγοκλείνεις ντουλάπια, ψυγείο και κρυφές γωνιές στην κουζίνα –όλοι έχουμε τέτοιες μικρές καβάτζες – για να βρεις κάτι που θα σε ικανοποιήσει γευστικά. Κι όμως το μυστικό σε αυτές τις μικρές απολαύσεις που φέρνουν μεγάλη χαρά, βρίσκεται αλλού. Όχι στην κουζίνα σου, αλλά στο εργαστήριο των αγαπημένων ζαχαροπλαστείων και patisserie. Εκεί όπου η τέχνη της ζαχαροπλαστικής απογειώνεται μέσα από επικές συνταγές που έχεις λατρέψει.

Κι επειδή το lockdown γίνεται πιο ανεκτό όταν επιβραβεύεις τον εαυτό σου με αληθινές γεύσεις, καλύτερα να αφήσεις τη διαδρομή προς τα ντουλάπια σου και να πιάσεις το τηλέφωνο για να παραγγείλεις το γλυκό που πραγματικά ονειρεύεσαι. To efood αναλαμβάνει να παραδώσει στην πόρτα σου ό,τι ακριβώς επιθυμείς μέσα από τις νέες συνεργασίες του delivered by efood φέρνοντας κοντά σου πιο γνωστά sweet spots της Αθήνας.

Από πραλίνες που λιώνουν στο στόμα και σοκολάτες με ιδιαίτερες γεύσεις, μέχρι σιροπιαστά και πάστες, και από τούρτες με μοναδικούς συνδυασμούς μέχρι περίφημες συνταγές της γαλλικής παράδοσης, ό,τι κι αν ονειρεύεσαι (ή καλύτερα λιγουρεύεσαι) φτάνει σε εσένα με τη φροντίδα –και τον στόλο- του efood, που ξέρει καλά πόσο σημαντικό είναι να μη στερηθείς τις αγαπημένες σου γεύσεις ειδικά τώρα.

Η δύσκολη καθημερινότητα γίνεται πιο απολαυστική και σίγουρα πιο ανεκτή όταν νιώθεις πως δε χρειάζεται να μείνεις μακριά από τις γλυκές συνήθειες που κάνουν τη ζωή πιο όμορφη. Διάλεξε ανάμεσα στους καταλόγους των πιο ιδιαίτερων pastry experts, κλείσε τα μάτια και ζήσε ένα ταξίδι που θα σε μεταφέρει μακριά από το σαλόνι του σπιτιού σου, μέσα από συνταγές της παγκόσμιας ζαχαροπλαστικής.

To delivered by efood είναι η απάντηση που σίγουρα θα ικανοποιήσει τη γευστική σου αναζήτηση κάνοντας τις ημέρες του lockdown λίγο πιο απολαυστικές.

Leonidas Pralines
Το ιστορικό αυτό όνομα έχει συνδεθεί με τις μοναδικές πραλίνες που λιώνουν στο στόμα αποκαλύπτοντας μικρές γευστικές εκπλήξεις. Οι συσκευασίες μπαλοτέν με τα διαφορετικά σοκολατάκια είναι από τα πιο γνωστά «κουτιά» αυθεντικής γλύκας, ενώ λόγω της εορταστικής περιόδου μπορείς να βρεις και χριστουγεννιάτικες συσκευασίες που θα σε βάλουν στο κλίμα των ημερών φέρνοντας στην πόρτα σου περισσότερη χαρά.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Max Perry
Η αλυσίδα με τα γλυκά και τα παγωτά που έχει φανατικούς οπαδούς θα σε συντροφεύσει τις ημέρες της καραντίνας προσφέροντας όλες τις γεύσεις που έχεις αγαπήσει. Δίπλα στις μοναδικές τούρτες και τα must try (όπως η πάβλοφα και το μπανόφι) θα βρεις χριστουγεννιάτικα γλυκά για να μυρίσει το σπίτι σου γιορτινά. Μελομακάρονα και κουραμπιέδες κλασικά ή με σοκολάτα θα χτυπήσουν το κουδούνι σου σαν ένα μικρό γιορτινό δωράκι που θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Dimitris Economides
Το όνομα που έχει συνδεθεί με τα γλυκά αριστουργήματα έχει να σου προσφέρει μια σειρά από μοναδικές γεύσεις όπως τα υπέροχα κρουασάν του, κέικ και μπισκότα (που δεν μοιάζουν με τίποτα απ' όσα έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα), αλλά και τάρτες σε εξαιρετικές γεύσεις (διάλεξε ανάμεσα στο λεμόνι και την πραλίνα σοκολάτα. Ή μάλλον, δοκίμασε και τις δύο).

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Τερκενλής
Το πρωινό στο σπίτι θέλει οπωσδήποτε τη γεύση από τα μοναδικά τσουρέκια του Τερκενλή για να γίνει μια απολαυστική συνήθεια. Η κλασική πλέον γεύση κάστανο αλλά και η αξεπέραστη επιλογή με σοκολάτα θα σου δώσουν τη γλύκα που χρειάζεσαι καθημερινά, ενώ στα must try είναι τα γιορτινά μελομακάρονα με γέμιση κάστανο και επικάλυψη λευκής σοκολάτας καθώς και οι κουραμπιέδες με γεύση oreo και επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Ό,τι κι αν διαλέξεις είναι σίγουρο ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Choureál
Το όνομά του λέει τα πάντα, μέχρι τη στιγμή που θα δοκιμάσεις τις γεύσεις τους για να καταλάβεις ότι κάποια πράγματα δε λέγονται με λόγια. Τα φοβερά σου, προφιτερόλ και εκλέρ σε βρίσκουν όπου και να είσαι για να σου θυμίσουν την αξία ενός ολόφρεσκου γλυκού. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να παραγγείλεις το δικό σου οικογενειακό προφιτερόλ διαλέγοντας ανάμεσα στα υλικά που θέλεις και να δημιουργήσεις στιγμές στο σπίτι που θα θυμάσαι ακόμα κι όταν η καραντίνα θα είναι μια μακρινή ανάμνηση.

Το πιο γλυκό delivery που σου φτιάχνει τη διάθεση Facebook Twitter

Μέχρι τότε, μπες στο efood και ζήσε την εμπειρία της υψηλής ζαχαροπλαστικής απολαμβάνοντας τις μοναδικές γεύσεις που έρχονται σπίτι σου.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ergon Bakehouse:

Γεύση / Η πιο ελαφριά και αφράτη πίτσα της πόλης σερβίρεται στο Ergon Bakehouse

Στο νέο πολυεπίπεδο πρότζεκτ Ergon Bakehouse Athens όλα μυρίζουν ζυμάρι. Εδώ θα βρείτε έναν φούρνο με πολύχρωμα ψωμιά, όσα χρειάζεστε για τα δικά σας ξεφουρνίσματα στο σπίτι, αλλά και ένα χαλαρό μέρος για να φάτε κάτι εύκολο και νόστιμο στο κέντρο, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και έρχονται και άλλα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Δέκα διευθύνσεις για λαχταριστό μπακαλιάρο με σκορδαλιά

Γεύση / Εννέα μέρη για λαχταριστό μπακαλιάρο με σκορδαλιά

Η 25η Μαρτίου είναι μία από τις τρεις μέρες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής που επιτρέπεται το ψάρι, το λάδι και το κρασί. Δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η πίστη σας, ξέρω μόνο πόσο ευλαβικά αγαπάμε όλοι τον μπακαλιάρο σκορδαλιά και πόσο καλά ξέρουμε να τιμούμε τις γαστρονομικές παραδόσεις.
ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
Δεν τους προλαβαίνουμε με τα νέα bakeries της Αθήνας

Γεύση / Δεν τους προλαβαίνουμε με τα νέα bakeries της Αθήνας

Αυτήν τη στιγμή ξεφουρνίζονται στην πόλη cinnamon rolls σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, ψωμιά με μάραθο και κουρκουμά και πολύσπορα με μέλι, vanilla buns, ηπειρώτικες χορτόπιτες και empanadas σαν σπανακόπιτα. Κάποιοι κάνουν υπομονή μέχρι να ωριμάσουν τα ζυμάρια τους για να βάλουν στη βιτρίνα τους πράγματα που μας φτιάχνουν τη μέρα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Νίκος Μάνεσης: «Καλό κρασί φτιάχνουν οι οινοποιοί που όταν τους παίρνεις τηλέφωνο τούς βρίσκεις στο αμπέλι»

Το κρασί με απλά λόγια / «Καλό κρασί φτιάχνουν οι οινοποιοί που όταν τους παίρνεις τηλέφωνο, βρίσκονται στο αμπέλι»

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συνομιλούν με τον Νίκο Μάνεση, έναν από τους πρωτοπόρους οινογράφους της χώρας μας, για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού αμπελώνα.
THE LIFO TEAM
Μανώλης Παπουτσάκης

Οι Αθηναίοι / Μανώλης Παπουτσάκης: «Νομίζεις ότι το χαίρεται ο εστιάτορας που αγοράζει και πουλάει ακριβά;»

Χαρούπι και Δέκα Τραπέζια στη Θεσσαλονίκη, Pharaoh στην Αθήνα. Ένας σεφ με μεγάλες επιτυχίες στο παλμαρέ του μιλά για το τώρα της γαστρονομίας, εξηγεί γιατί η ελληνική κουζίνα σήμερα δεν έχει σχέση με αυτό που ήταν κάποτε και ανοίγει το θέμα που συζητάνε οι foodies: Το sitting στα εστιατόρια.
M. HULOT
Τα νέα εστιατόρια της Αθήνας κάνουν τα όσπρια πεντανόστιμα

Γεύση / Τα νέα εστιατόρια της Αθήνας κάνουν τα όσπρια πεντανόστιμα

Οι φασολάδες και οι φακές, οι γίγαντες και οι ρεβιθάδες, όλα αυτά που αρνούμασταν να φάμε ως παιδιά, είναι πια πιάτα που παραγγέλνουμε και ψάχνουμε στα δημοφιλή εστιατόρια της Αθήνας. Μάλιστα, κάποια από αυτά είναι και μεγάλα σουξέ.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μαγειρέψτε κρέας με κόκαλο και η νοστιμιά θα χτυπήσει κόκκινο

Γεύση / Συνταγές για κρέας με κόκαλο, εκεί που η νοστιμιά χτυπάει κόκκινο

Οι Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος μας υποδέχονται στο ολοκαίνουργιο παράρτημα του Basegrill στη Γλυφάδα και μαζί με τον σεφ Σπύρο Παυλίδη προτείνουν συνταγές με μέρη του κρέατος που δεν χρησιμοποιούμε συχνά.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος: Ο ποιητής του Ελληνικού Αμπελώνα συνεχίζει να ζει μέσα από τις ετικέτες που δημιούργησε

Γεύση / Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος: Ο ποιητής του Ελληνικού Αμπελώνα συνεχίζει να ζει μέσα από τις ετικέτες που δημιούργησε

Τα μεγαλειώδη κρασιά των Αμπελώνων Κ. Αντωνόπουλου κρατούν ζωντανό το πνεύμα του ιδρυτή τους, χαράσσοντας το μέλλον τους στον σύγχρονο οινικό κόσμο
ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
Χαρτοδιπλωμένος Winery: Το «ακάτιο» που ταξιδεύει τις αισθήσεις μας στο απόλυτο «ἦδος»

Γεύση / Χαρτοδιπλωμένος Winery: Το «ακάτιο» που ταξιδεύει τις αισθήσεις μας στο απόλυτο «ἦδος»

Δυο πολυβραβευμένες σειρές κρασιών περικλείουν όλο το πάθος, το μεράκι και την τεχνογνωσία που «κατέκτησε» κάποτε ο Σωτήρης Χαρτοδιπλωμένος και κληροδότησε στους γιους του, Ηρακλή και Στέλιο.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Ana Roš: «Τα εστιατόρια δίνουν το παράδειγμα ώστε να μαγειρεύουν όλοι πιο βιώσιμα»

Γεύση / Ana Roš: «Δεν μαγειρεύουμε για να πάρουμε βραβεία»

Η αυτοδίδακτη σεφ που έβαλε τη Σλοβενία στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη και σαρώνει τις διακρίσεις είναι αυτήν τη στιγμή μία από τις οκτώ γυναίκες σεφ στον κόσμο των οποίων το εστιατόριο έχει την ανώτερη διάκριση από τον οδηγό Michelin. Λίγο πριν μαγειρέψει για τους Αθηναίους σε ξύλα στο Pharaoh μιλά στη LiFO.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ