25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies

25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
2

1. @sarkababicka
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
 blogger του Cook Your Dreams

 

2. @alice_gao
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
 Από τη φωτογράφο Alice Gao

3. @cannellevanille
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
 Blogger του Canelle et Vanille με φόντο το Σηάτλ

4. @davidlebovitz
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
 Σεφ και food writer με εικόνες από το Παρίσι

5. @jamieoliver
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Από τον διάσημο και αγαπητό σεφ

6. @smoothdude
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
 Από τον επαγγελματία φωτογράφο Daniel Krieger

7. @pissinginthepunchbowl
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Aπό τον επαγγελματία φωτογράφο Marcus Nilsson

8. @carrieannpurcell
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Από τη food stylist Carrie Ann Purcell

9. @munns
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

10. @davidloftus
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Φωτογράφος του Jamie Oliver και April Bloomfield 

11. @andrewscrivani
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Φωτογράφος του New York Times Dining

12. @thekitchenista
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Blogger του Kitchen Diaries

13. @helenedujardin
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Φωτογράφος του εκδοτικού οίκου Oxmoor House

14. @rick_poon
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

15. @timrobisonjr
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

16. @vkrees
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

17. @sonyayu
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

18. @spoonforkbacon
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

19. @madcapcupcake
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

20. @minimalistbaker
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

21. @alxgrossmn
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

O Alex Grossman είναι ο creative director του Bon Apetit

22. @amandasuzannemarshall
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

23. @mrschhoun
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

24. @marte_marie_forsberg
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

25. @aprilbloomfieldAπό τη σεφ April Bloomfield

[via mashable]

Γεύση
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αχ, τα φασολάκια»: Όσα ανυπομονούν να μας ταΐσουν οι σεφ

Γεύση / «Αχ, τα φασολάκια»: Όσα ανυπομονούμε να μας ταΐσουν οι σεφ

Πήραμε τηλέφωνο τις αγαπημένες μας μαγείρισσες και τους μάγειρες της Αθήνας (και όχι μόνο), τους πετύχαμε στη λαϊκή, τους ρωτήσαμε τι βρήκαν ωραίο, τι ήταν μάπα και τι καλό θα μας μαγειρέψουν τους επόμενους μήνες.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μοsel: Γιατί βγαίνουν εκεί τα καλύτερα Riesling στον κόσμο;

Το κρασί με απλά λόγια / Μοsel: Γιατί βγαίνουν εκεί τα καλύτερα Riesling στον κόσμο;

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET «ταξιδεύει» τον Παναγιώτη Ορφανίδη σε μια από τις πιο αγαπημένες της οινοπαραγωγικές περιοχές, μοιράζεται ιστορίες από το τελευταίο της ταξίδι εκεί και εξηγεί με απλά λόγια τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.
THE LIFO TEAM
Με το λούπινο από τις μοβ ισλανδικές πεδιάδες μέχρι τα χωράφια της Μεσσηνίας

Nothing Days / Το λούπινο που άλλαξε το τοπίο της Ισλανδίας και σχεδόν εξαφανίστηκε από τα χωράφια της Μεσσηνίας

Το όσπριο που οι Νοτιοαμερικανοί κάνουν vegan σεβίτσε και έθρεψε γενιές Ελλήνων έχει βγει πια από τη διατροφή μας. Οι πεδιάδες της Ισλανδίας γίνονται ένα απέραντο μοβ από αυτό, είναι η μόνη χώρα που το έχει σε αφθονία και δεν το τρώει.
M. HULOT
Η αναβίωση της Παλιάς Αγοράς της Ερμούπολης

Γεύση / Η αναβίωση της Παλιάς Αγοράς της Ερμούπολης

Ο εξωτερικός χώρος του Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης μετατράπηκε σε ένα «σκηνικό θεάτρου», όπου οι σημερινοί επαγγελματίες της αγοράς και της γαστρονομίας αναπαρήγαγαν την αγορά των προγόνων τους.
ΜΙΝΑ ΚΑΚΑΝΙΑ
Τα παραδοσιακά παριανά γλυκά του Πάσχα

Γεύση / Τα πασχαλινά και τυρένια γλυκά της Πάρου

Τρεις Παριανές μπήκαν στην κουζίνα και μας ετοίμασαν παραδοσιακά γλυκά με μυζήθρα που κρατούν ακόμα τα σκήπτρα στα τραπέζια του νησιού, μας έδωσαν τις συνταγές για τα ραφιόλια, τα μελιτίνια και μια γλυκιά μυζηθρόπιτα.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Τα καλύτερα σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γεύση / Τα καλύτερα σοκολατένια αυγά από τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Το καθιερωμένο πασχαλινό αφιέρωμα της LiFO επιστρέφει. Οι κορυφαίοι ζαχαροπλάστες της Αθήνας φτιάχνουν αυγά που ντρεπόμαστε να σπάσουμε, αν και ο ένας από αυτούς σκέφτηκε ήδη να το προσφέρει σπασμένο.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Από πότε τρεντάρει το ελληνικό κρασί στο Λονδίνο;

Γεύση / Από πότε τρεντάρει το ελληνικό κρασί στο Λονδίνο;

Εστιατόρια στη Βρετανία εμπλουτίζουν τις λίστες τους με ελληνικές ποικιλίες, κάβες και σούπερ μάρκετ τα βάζουν στα ράφια τους. Γι’ αυτό πριν από μερικές μέρες 44 οινοποιεία που έπιασαν αυτή την τάση άνοιξαν και παρουσίασαν τα κρασιά τους στο Λονδίνο - και όλο αυτό είχε επιτυχία.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
«Θα ενοχληθούν κάποιοι τουρίστες που θα αρμέγω, πού να πάμε όμως κι εμείς;»

Γεύση / «Θα ενοχληθούν κάποιοι τουρίστες που θα αρμέγω, πού να πάμε όμως κι εμείς;»

Η Κατερίνα Μόσχου αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να μετακομίσει από την Αθήνα στην Πάρο για να φτιάξει ένα τυροκομείο και μια φάρμα, και αυτήν τη στιγμή βλέπει τις Κυκλάδες να χτίζονται με ρυθμό που απειλεί τη γεωργία και την κτηνοτροφία.
M. HULOT
Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Γεύση / Αυτή την Κυριακή του Πάσχα που θα στήσει ο Άνταμ Κοντοβάς δεν την έχουμε ξαναζήσει

Σε ανοιχτές φωτιές και σε υπαίθριες κουζίνες στην παραλία του W Costa Navarino ο σεφ θα ετοιμάσει ένα εναλλακτικό και fusion πασχαλινό τραπέζι, σερβίροντας ένα μενού μοναδικό, του στυλ του, πέρα από τα συνηθισμένα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

2 σχόλια