.

ADVERTORIAL

 

A

Aντηλιακό, ένας κρύος καφές και μπροστά σου να απλώνεται το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι ετοιμαζόμαστε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, χαλαρώνοντας, διασκεδάζοντας και φυσικά ταξιδεύοντας σε κοντινούς, αλλά και μακρινούς προορισμούς. Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο ολικής ανατροπής της ζωής μας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, λαχταρούμε να βιώσουμε και πάλι τις μικρές και τις μεγάλες απολαύσεις κάνοντας ένα μεγαλειώδες μακροβούτι στο πνεύμα του μοναδικού ελληνικού καλοκαιριού, χωρίς να παραμελούμε ωστόσο τους υγειονομικούς κανόνες και τις συμβουλές των ειδικών επιστημόνων.

Των φρονίμων τα παιδιά όμως, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν ή –σε ελεύθερη μετάφραση- δεν ξεκινάς ποτέ τις διακοπές σου με το αυτοκίνητο απροετοίμαστος. Ο έλεγχος και το σέρβις του οχήματος πριν τη μεγάλη απόδραση είναι απαραίτητα και μπορούν να γίνουν χάρη στην Anytime πολύ οικονομικά και με συνοπτικές διαδικασίες. Γιατί η Anytime σε συνεργασία με τον autoduder, σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις το σέρβις και τις επισκευές του Ι.Χ. σου σε πολύ προσιτή τιμή, αξιόπιστα και με 20% έκπτωση στα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου σου σε πάνω από 200 συνεργεία στην Αττική. Κλείνεις online ραντεβού εύκολα και γρήγορα στο συνεργείο που σε βολεύει καλύτερα κι έτσι αποφεύγεις και τις χρονοβόρες συνεννοήσεις.

 

Θα άφηνες ποτέ το σπίτι σου απροστάτευτο, φεύγοντας για τις καλοκαιρινές διακοπές σου; Φυσικά όχι! Το ίδιο ισχύει και για το αυτοκίνητό σου, που πρέπει να είναι ασφαλισμένο έτσι, ώστε να καλύπτει οποιαδήποτε αναποδιά. Και εδώ ισχύει, ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ακόμη και ένα κλαταρισμένο ελαστικό με το αυτοκίνητο φορτωμένο μπαγκάζια, μπορεί να εξελιχθεί σε Οδύσσεια, αν η επικοινωνία με την Οδική Βοήθεια θυμίζει χαλασμένο τηλέφωνο και ο χρόνος αναμονής μέσα στο λιοπύρι εξελιχθεί σε μαρτύριο της σταγόνας. Αυτό είναι το ηπιότερο σενάριο σε σχέση με ακόμη δυσκολότερες καταστάσεις, όπως είναι για παράδειγμα η εμπλοκή σε ένα ατύχημα. Τότε διαπιστώνεις στην πράξη πόσο έξυπνη επιλογή είναι η Anytime, επειδή οι άνθρωποί της θα είναι δίπλα σου από την πρώτη στιγμή, να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς. Ειδικά αυτήν την περίοδο και μέχρι τα τέλη Ιουλίου, η Anytime προσφέρει την Οδική Βοήθεια σε πολύ προνομιακή τιμή. Αποκτάς δηλαδή την καλύτερη Οδική Βοήθεια μόνο με €20 τον χρόνο στο συμβόλαιό σου κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για ό,τι κι αν συμβεί.

Με περίπου 1,7 ευρώ τον μήνα έχεις την Οδική Βοήθεια άμεσα κοντά σου, για να κάνει τη διαφορά και να σου σώσει τις διακοπές, αν τη χρειαστείς.

 

 
 

.
 

 
 

.

.

Στόχος της Αnytime είναι άλλωστε να διευκολύνει τις μετακινήσεις σου, να βελτιώνει την καθημερινότητά σου και να σου προσφέρει την καλύτερη λύση τη στιγμή που τη χρειάζεσαι. Γνωρίζεις δηλαδή ότι τις στιγμές της αλήθειας, θα βρεις πλήρη υποστήριξη, ενώ η Οδική Βοήθεια θα φτάσει σε χρόνο – ρεκόρ.

Η Οδική Βοήθεια της Anytime δε διακρίνεται όμως μόνο για την αμεσότητα και την αξιοπιστία της, αλλά περιλαμβάνει και καινοτόμες υπηρεσίες, όπως είναι το Battery on the Spot, για περιπτώσεις που έχει παραδώσει η μπαταρία του αυτοκινήτου σου το πνεύμα της. Τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με την Οδική Βοήθεια, εύκολα και γρήγορα μέσω του mobile app Drive On ή να τηλεφωνήσεις στο 1158 και να αναφέρεις πού θέλεις να έρθει η Οδική Βοήθεια για να φορτίσει ή να αλλάξει επιτόπου την μπαταρία του αυτοκινήτου σου.

Το μενού των καινοτόμων υπηρεσιών της Anytime περιλαμβάνει πλέον μέχρι και μετεωρολογικές προβλέψεις. Το πρόγραμμα Meteo Roads φέρει τη σφραγίδα εγκυρότητας του Αστεροσκοπείου Αθηνών και σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις τις καιρικές συνθήκες σε όλο το οδικό δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να επιλέξεις εναλλακτικές διαδρομές και να μην πέσεις πάνω σε έντονα καιρικά φαινόμενα ή απλά να αποφύγεις τις περιττές μετακινήσεις και να τις αναβάλλεις για αργότερα, κάτω από καλύτερες συνθήκες.

 

Μια επιπλέον ανάσα δροσιάς είναι και η προσφορά της Anytime για κάθε νέα ασφάλιση αυτοκινήτου, που προβλέπει κέρδος 20 ευρώ τον χρόνο για 2 χρόνια στο e-pass της Αττικής Οδού, για να απολαμβάνεις περισσότερο τις διαδρομές σου σε όλη την Ελλάδα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στο anytime.gr, να επιλέξεις τις καλύψεις που θέλεις και να συμπληρώσεις τον αριθμό του e-pass σου στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς». Στην Anytime κάνεις την καλύτερη επιλογή στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου.