"Η ζωή και το έργο του Steve είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο οι καλλιτέχνες δημιουργούν αριστουργήματα."
"Η ζωή και το έργο του Steve είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο οι καλλιτέχνες δημιουργούν αριστουργήματα."

 

Τονίζοντας για ακόμη μια φορά στους εργαζομένους της την προσωποπαγή φύση και τις αξίες της εταιρείας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Apple Tim Cook, έστειλε το ακόλουθo email, μνημονεύοντας τα τρία χρόνια απώλειας του ιδρυτή της, Steve Jobs.

 

Team,

Την Κυριακή κλείνουν τρία χρόνια από τότε που έφυγε ο Steve. Γνωρίζω ότι αρκετοί από εσάς θα τον σκέπτονται εκείνη την ημέρα, όπως κι εγώ.

Ελπίζω να αναλογιστείτε για μια στιγμή και να εκτιμήσετε τους τρόπους με τους οποίους ο Steve έκανε τον κόσμο μας καλύτερο.

Τα παιδιά έχουν νέα εργαλεία και τρόπους μάθησης, χάρη στα προϊόντα που οραματίστηκε. Οι πιο δημιουργικοί άνθρωποι του πλανήτη τα χρησιμοποιούν για να συνθέσουν συμφωνικά έργα ή pop τραγούδια και να γράψουν σε αυτά τα πάντα, από μια νουβέλα κι ένα ποίημα έως ένα SMS.

Η ζωή και το έργο του Steve είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο οι καλλιτέχνες δημιουργούν αριστουργήματα.

Το όραμα του Steve προεκτείνεται στο χρόνο ακόμη και μετά θάνατον και οι αρχές πάνω στις οποίες στήριξε την Apple θα μας συνοδεύουν για πάντα. Πολλές από τις ιδέες και τα project στα οποία εργαζόμαστε σήμερα, ξεκίνησαν αφότου πέθανε αλλά η επιρροή του επάνω τους -και σε όλους μας- είναι πασιφανής.

Να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο κι ευχαριστώ που βοηθάτε στο να οδεύσει προς το μέλλον η κληρονομιά του Steve.

- Tim

 

Διαβάστε εδώ, το περσινό email του Tim Cook, προς το προσωπικό της Apple με αφορμή τη δεύτερη επέτειο θανάτου του Steve Jobs.

 

[via]