ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Wall Βατοπέδι Street

Wall Βατοπέδι Street Facebook Twitter
0

Έχω μία πρόταση πουμπορεί να βοηθήσει σημαντικά την Ελλάδα.

Να πάρουμε το οικονομικόεπιτελείο της Μονής Βατοπαιδίου και νατο στείλουμε στη Wall Street.Σύμβουλο της FED και όλωντων μεγάλων τραπεζών.

Τα πλεονεκτήματα μίαςτέτοιας κίνησης είναι πολλαπλά.

Οι ρασοφόροι οικονομικοίμάγοι (financial wizards)θα λύσουν, ως διά μαγείας, όλα τα προβλήματατης αμερικανικής -άρα και της παγκόσμιας-οικονομίας. Πάνε χαμένοι να μένουν εδώκαι να ασχολούνται με ψωροεκατομμύριαευρώ. Εκεί-εκεί στην πρώτη Εθνική, θαπαίζουν με τρισεκατομμύρια δολάρια.

Η LehmanBrothers και η BearsSterns θα αναστηθούν τηντρίτη ημέρα (κατά τας γραφάς), το πετρέλαιοθα πάει στα 20 δολάρια το βαρέλι και ταsubprime κανόνια θα πάψουννα βάλλουν. Οι πέντε άρτοι θα γίνουνπέντε δις. καρβέλια να χορτάσει ο ΤρίτοςΚόσμος.

Οι ΗΠΑ (αλλά και ολόκληρηη ανθρωπότητα) θα μας ευγνωμονούν καιθα μας έχουν στα όπα-όπα. Τι θέλουμε; ΤοΣκοπιανό; Αυτόματα η Φυρομία θα ονομαστείΔαρδανία με απόφαση της ολομέλειας τουΟΗΕ. Το Κυπριακό; Με σχέδιο Αντι-Ανάν θαγίνει όλη η Κύπρος ελληνική. Τι άλλοθέλουμε; Την Ολυμπιακή θα την αγοράσειη Ευρωπαϊκή Ένωση και θα την κάνειεπίσημο μεταφορέα της. Όσο για τον ΟΣΕθα τον πάρει η DeutscheBundesbahn (γερμανικοίσιδηρόδρομοι - η πιο επικερδής εταιρείατης Γερμανίας).

Διεθνή δάνεια θέλουμε- πάρε κόσμε και ξέχνα τα επιτόκια.Πίστωση απεριόριστη και ανάσες πολλές.

Και όταν επιστρέψουν(με παλλαϊκή υποδοχή στο ΠαναθηναϊκόΣτάδιο), τι πιο λογικό από το να αναλάβειο Εφραίμ τη θέση του Αλογοσκούφη. Ναδούμε κι εμείς οι υπόλοιποι, οι μη μοναχοίαλλά ολομόναχοι, άσπρη μέρα.

(Εδώ και μέρες θέλω ναγράψω για το Βατοπαίδι και δεν μουέβγαινε. Αυτός ο συνδυασμός υψηλήςbusiness με το ράσο του ασκητήμε τρελαίνει. Και μετά σκέφθηκα: γιατίαυτό το ταλέντο να πηγαίνει χαμένο; Ανείχαν αυτούς τους καλόγερους στη WallStreet...)

0

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Θοδωρής Αντωνόπουλος / Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Αν θεωρήσουμε την ομοφυλοφιλία επάγγελμα, αξιότιμε κ. συνήγορε, τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να ενταχθεί στα βαρέα ανθυγιεινά. Τουλάχιστον για όσο μπορούν να δηλητηριάζουν τον δημόσιο λόγο κακοποιητικές απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές, σαν αυτές που είτε εκφέρετε είτε ενθαρρύνετε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ