ΥΛΙΚΑ

  • 590 γρ. creamy tomato Campbell's Soup (2 κονσέρβες)
  • 300 γρ. καπνιστό τυρί Μετσόβου (τριμμένο σε μέτριο τρίφτη)
  • 200 γρ. λουκάνικο κεφτέ Δράμας κομμένο σε μικρές φέτες
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 250 γρ. χυλοπιτάκι χωριάτικο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λουκάνικο κεφτέ έως ότου ροδίσει και στη συνέχεια το στραγγίζουμε σε ένα απορροφητικό χαρτί.
  2. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την creamy tomato Campbell's Soup, το τυρί Μετσόβου και το λουκάνικο.
  3. Βράζουμε το χυλοπιτάκι σε αλατισμένο νερό 2-3 λεπτά λιγότερο από αυτό που αναγράφεται στη συσκευασία.
  4. Σουρώνουμε και το ρίχνουμε στο προηγούμενο μείγμα.
  5. Ανακατεύουμε καλά και το μοιράζουμε σε τέσσερα πυρίμαχα σκεύη, πασπαλίζοντας με τυρί Μετσόβου.
  6. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C (αέρα και γκριλ) για 6-7 λεπτά περίπου έως ότου ροδίσουν.
  7. Σερβίρουμε αμέσως.

 

Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Polly Maggoo.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα