ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Don’t say it, spray it

Don’t say it, spray it Facebook Twitter
0

H Eλένη παντρεύτηκε το deodorant τελικά με πνευματικό γάμο, παρουσία μιας ξωφλημένης μάγισσας και μιας άλλης αντικειμενόφιλης, που την ίδια μέρα παντρεύονταν ένα υποβρύχιο. Δηλαδή ένα τρόλεϊ ήταν, που είχε χαλάσει κι είχε ξεμείνει σε μια στάση ένα βράδυ, αλλά εκείνη το είχε δει για υποβρύχιο γιατί είχε πάρει ναρκωτικά. Έμεινε όλο το βράδυ να του κάνει παρέα και να του τραγουδάει το «Yellow Submarine». Όταν ξενέρωσε κι είδε την αλήθεια, ήταν πια αργά, γιατί είχε δεθεί ήδη με το τρόλεϊ. Την βρήκαν ξημερώματα κάτι τεχνικοί που ήρθαν να το φτιάξουν να το κρατά αγκαλιά. Έτσι ακριβώς γίνεται και με τους άντρες. Μόλις ξενερώσεις και δεις τη σκληρή αλήθεια, τους έχεις ήδη συνηθίσει. Και μόλις τους συνηθίσεις αγκιστρώνεσαι πάνω τους.

Ο διπλός γάμος ήταν κινητός, γιατί ο ένας γαμπρός, το τρόλεϊ, ήταν εν κινήσει εκείνη την ώρα και συγκεκριμένα πήγαινε Πατήσια-Κουκάκι. Οπότε, έτρεχε πίσω του η ευτυχισμένη νύφη και μαζί η μάγισσα και το άλλο ζευγάρι, η Ελένη και το deodorant. Ο οδηγός δεν κατάλαβε ότι συνέβαινε πίσω του κάποια τελετή, κι απλά έβλεπε τρεις γυναίκες να τους έχει βγει η γλώσσα να κυνηγούν το τρόλεϊ, οπότε σταματούσε για να μπουν. Εκείνες δεν έμπαιναν, αλλά έμεναν πίσω και έψελναν κάτι ύμνους, οπότε κατέβηκε και τις ξέχεσε. Tespa. Λίγο καιρό μετά τον γάμο, η Ελένη μάς έγραψε mail πώς εκείνη και το deodorant αποφάσισαν να κάνουν παιδί. Πώς στο καλό θα συνέβαινε αυτή η εγκυμοσύνη; Κι ας υποθέσουμε ότι γινόταν, τι πλάσμα θα έβγαινε από μια γυναίκα και ένα deodorant; H Φουρνάρισσα είπε ότι μια χαρά πλάσμα θα έβγαινε και μάλιστα αποκλείεται να είχε ποτέ δυσοσμία κατά την εφίδρωση. Πάντως ο καιρός περνούσε, άνθρωποι γεννιούνταν κι άνθρωποι πέθαιναν και η Ελένη έγκυος δεν έμενε. Ο γιατρός -που δεν ήξερε ποιος ήταν ο άντρας της Ελένης- δεν της έβρισκε κάποιο οργανικό πρόβλημα και της είπε ότι θα είναι ψυχολογικό και τη συμβούλευσε εκείνη και ο σύντροφός της να το ρίξουν έξω, να χαλαρώσουν και να σταματήσουν να σκέφτονται το θέμα του παιδιού. Το καλό με το να τα έχεις με deodorant είναι ότι μοιράζεστε ένα εισιτήριο σε θέατρα, σινεμά και εκθέσεις. Μόνο στα εστιατόρια η Ελένη παράγγελνε για δύο. Όχι γιατί προσπαθούσε να πείσει τους σερβιτόρους ότι το deodorant στην καρέκλα απέναντι έτρωγε, αλλά γιατί ήταν ημιβουλιμική. Hμιβουλιμικές είναι όσες καταβροχθίζουν τα πάντα, αλλά ξεχνάνε να ξεράσουν μετά.

Στα εστιατόρια περνούσε τον καιρό της και μια άλλη αναγνώστρια, η Μάνια. Μόνο που η δική της ιστορία με τους σερβιτόρους δεν είχε να κάνει με τις συνηθισμένες επιλογές του μενού. Δεν της άρεσε η λέξη «τσούλα», γιατί δεν ήταν πολιτικά ορθή. Προτιμούσε το «ενθουσιασμένη με το πέος». Εκτός από τους σερβιτόρους εστιατορίων, είχε κόλλημα με παράξενους τύπους. Όταν λέμε παράξενους, εννοούμαι πραγματικά παράξενους, και το γεγονός ότι η Μάνια κοιμόταν μαζί τους την έκανε να έχει σκέψεις που δεν έχει η μέση γυναίκα. Ας πούμε: οι νάνοι είναι τυχεροί, γιατί έχουν πολύ λιγότερο πόδι να κάνουν χαλάουα. Της άρεσε επίσης πολύ να φλερτάρει δίδυμους, αλλά με αυτούς παραδόξως της έπαιρνε πολύ καιρό να κοιμηθεί, έβγαινε ξανά και ξανά date, μια με τον έναν και μια με τον άλλον, και προσπαθούσε να καταλάβει ποιος είναι ο άσχημος, γιατί η θεία της τής είχε πει κάποτε «θυμήσου, ο άσχημος δίδυμος είναι εκείνος που κάνει το καλό σεξ».

Ώσπου γνώρισε τον No Condom John. Είναι θαύμα που δεν έμεινε μαζί του έγκυος από το πρώτο βράδυ, κι αυτό συνέβη γιατί κατά την ώρα της διείσδυσης, κι ενώ εκείνη ήταν έτοιμη να τελειώσει, τον άκουσε να της λέει «γιατί δεν περίμενες πρώτα να ξεκουμπώσω το παντελόνι;». Η δική του παραξενιά ήταν ότι έκανε μόνο part time σχέσεις. Γενικά, για να μη σε τρελάνει ένας part timer και να μην περιμένεις πάνω απ' το τηλέφωνο πότε θα σε θυμηθεί ξανά, πρέπει να του βάλεις πρόγραμμα, δηλαδή να σε συναντά κάθε Σάββατο, κάθε δεύτερο Σάββατο ή κάθε Πρωτοχρονιά, ανάλογα πόσο part-time είναι.

Αυτό ήταν εντάξει για τη Μάνια στην αρχή, αλλά μετά άρχισε να την ενοχλεί γιατί είχε αρχίσει να κολλάει με τον part-timer. Toυ έστελνε μήνυμα «Σε σκέφτομαι». Εκείνος δεν απαντούσε τίποτα. Κι η Μάνια ξανάστελνε μήνυμα. «Εσύ με σκέφτεσαι;». Αυτό είναι τόσο χάλια, όπως το να λες σε κάποιον «Σ' αγαπώ» και να μην ακούς τίποτα για απάντηση. Και το συνεχίζεις μάλιστα και ρωτάς: «Εσύυυυυυ;».

Η Μάνια ήταν προβληματισμένη. Αρχικά γιατί στο relationship status του Facebook δεν υπήρχε η επιλογή «in a part-time relationship with...» (αν και είναι το πιο δημοφιλές είδος σχέσης σήμερα). Κι αργότερα, γιατί στο relationship status του Facebook δεν υπήρχε η επιλογή «φέρουσα το παιδί του...».

(συνεχίζεται)

0

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ