Νόστιμα πιάτα, φινέτσα κι ευγένεια προσφέρονται στους πελάτες των εστιατορίων της Αθήνας. Όμως τι συμβαίνει στην πραγματικότητα στο εσωτερικό των κουζινών και πώς είναι για μια νεαρή γυναίκα να εργάζεται σε έναν ανδροκρατούμενο, κατά βάση, χώρο;

 

Η 28χρονη Βάσω μιλάει με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, για όλες εκείνες τις φορές που άκουσε προσβολές και υποτιμητικά σχόλια επειδή ήταν νέα και γυναίκα, για τις παρενοχλήσεις, την κακή οργάνωση και τα μαθήματα που πήρε τόσα χρόνια στις κουζίνες.