Σκωτία: Τους έμεινε ένα «βουνό» σοκολατένια αυγά, λόγω κορωνοϊού- Ζήτησαν βοήθεια

Σκωτία: Τους έμεινε ένα «βουνό» σοκολατένια αυγά, λόγω κορωνοϊού- Ζήτησαν βοήθεια Facebook Twitter
Πηγή φωτό National Trust for Scotland
0

Μια απρόσμενη έκκληση για βοήθεια έκανε μια φιλανθρωπική οργάνωση στη Σκωτία. Αφορούσε ένα «βουνό» από σοκολατένια αυγά που έμειναν στα χέρια της λόγω κορωνοϊού. Και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη.

Το National Trust for Scotland, μια φιλανθρωπική οργάνωση για την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Σκωτίας, είχε προετοιμαστεί από νωρίς για το φετινό «κυνήγι» των πασχαλινών αυγών. Πέρυσι, στις αντίστοιχες εκδηλώσεις, είχαν μετάσχει 32.000 άνθρωποι. Φέτος περίμεναν ακόμη περισσότερους και παρήγγειλαν 38.000 σοκολατένια αυγά. Δεν είχαν υπολογίσει όμως τον κορωνοϊό.

Εξαιτίας της πανδημίας, όλες οι εκδηλώσεις ματαιώθηκαν. Και έτσι η οργάνωση έμεινε με ένα «βουνό» σοκολατένια αυγά, που λήγουν τον Ιούλιο. Τα μισά από αυτά, τα δώρισαν σε προσωπικό και ασθενείς στα νοσοκομεία.

Όμως, η οργάνωση απευθύνθηκε την Παρασκευή στα social media ζητώντας προτάσεις για τη διάθεση των υπολοίπων, προκειμένου να προλάβει να μην λήξουν. Δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να δεχθεί προτάσεις. «Ουάου, τι ανταπόκριση σε αυτή την έκκληση! Έχουμε πολλές υπέροχες προτάσεις τώρα που μας επιτρέπουν να μοιράσουμε τα υπόλοιπα αυγά. Σας ευχαριστούμε όλους», έγραψε η οργάνωση σε νέα ανάρτηση το Σάββατο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΟΙΟ HANDALA

Διεθνή / Το Ισραήλ κατέλαβε το πλοίο Handala του «Στόλου για την Ελευθερία» που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα

Σε πλάνα που αναμεταδίδονταν απευθείας από τους ακτιβιστές διακρίνονται οι περισσότεροι, καθισμένοι στη γέφυρα, πολλοί με τα χέρια ψηλά - «Οι αλήτες του Νετανιάχου ανέβηκαν στο Handala»
LIFO NEWSROOM
Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Διεθνή / Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Γάζα, πολλοί ενώ αναζητούσαν ανθρωπιστική βοήθεια - Οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός σταμάτησαν, ενώ η πείνα θερίζει αμάχους και παιδιά
LIFO NEWSROOM
Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Διεθνή / Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Η κυβέρνηση Τραμπ υιοθετεί την τεχνητή νοημοσύνη για να καταργήσει μαζικά ομοσπονδιακούς κανονισμούς, με στόχο τη μείωση στο μισό των ρυθμιστικών εντολών ως το 2026
LIFO NEWSROOM
Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Διεθνή / Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Κλιμακώνεται η σύγκρουση στα σύνορα Καμπότζης–Ταϊλάνδης, με περισσότερους από 30 νεκρούς και καταγγελίες για παραβίαση θαλάσσιου χώρου - Σε συναγερμό ΟΗΕ και ASEAN.
LIFO NEWSROOM