Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Σεντ Λούις- Ο δράστης σκότωσε δύο, έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά

Έφοδος της αστυνομίας Facebook Twitter
0

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε σχολείο στο Σεντ Λούις στις ΗΠΑ, με συνέπεια να σκοτώσει τουλάχιστον δύο ανθρώπους και να τραυματίσει άλλους επτά. 

Αστυνομικοί τραυμάτισαν θανάσιμα τον δράστη. Θύματά του ήταν μία έφηβη και μία γυναίκα, η οποία εξέπνευσε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. 

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν στις 9:10 (τοπική ώρα) για πυροβολισμούς στο Central Visual and Performing Arts High School. Όταν έφτασε η αστυνομία εκεί, οι μαθητές έβγαιναν τρέχοντας από το σχολείο και είπαν στους ένστολους ότι ο δράστης είχε ένα «μεγάλο όπλο», σύμφωνα με την αστυνομία. 

Στη συνέχεια υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στους αστυνομικούς και τον δράστη, που τραυματίστηκε θανάσιμα.

Οι αρχές δεν κατονόμασαν τον δράστη, αλλά ανέφεραν ότι ήταν περίπου 20 ετών. Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, μετά την ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς.

Με πληροφορίες από Reuters, NYT

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM
Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Διεθνή / Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Επτά χώρες, ένας νικητής. Μια οικογένεια που κουράστηκε από τις πολυσύχναστες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης είχε μία αναπάντεχη εμπειρία στο κρυμμένο «στολίδι» της ηπείρου.
LIFO NEWSROOM