Πέθανε ο ηθοποιός Stewart Bevan, πρωταγωνιστής της σειράς Doctor Who

Πέθανε ο ηθοποιός Stewart Bevan: Πρωταγωνιστής της σειράς Doctor Who Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter / Katy Manning
0

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο ηθοποιός Stewart Bevan που πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά Doctor Who.

Την τραγική είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή σήμερα η συμπρωταγωνίστρια και πρώην σύντροφό του, Katy Manning.

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον καθηγητή Clifford Jones το 1973. Πρωταγωνίστησε σε έξι επεισόδια του 10ου κύκλου της επιτυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας ως Ουαλός βιολόγος που βοήθησε τον γιατρό να νικήσει ένα κακό φυτό ελαίου.

Εμφανίστηκε επίσης στις ταινίες The Scouting Book for Boys, Chromophobia και Spy Story.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Διεθνή / Εκπνέει το τελεσίγραφο Τραμπ: «Είμαστε σε έντονες διαπραγματεύσεις» λέει - Το Ιράν προειδοποιεί για αντίποινα

Παράλληλα, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ διερωτώνται για την ψυχική υγεία του - Μπορούν να τον απομακρύνουν προσφεύγοντας στην 25η Τροπολογία του Συντάγματος;
THE LIFO TEAM
Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM