Παραληρηματικός ξανά ο Κάνιε Γουέστ: «Φύτεψαν ψεύτικα παιδιά στο σπίτι μου για να χειραγωγήσουν τα δικά μου»

Παραληρηματικός ξανά ο Κάνιε Γουέστ: «Φύτεψαν ψεύτικα παιδιά στο σπίτι μου για να χειραγωγήσουν τα δικά μου» Facebook Twitter
0

Αδημοσίευτα τμήματα της συνέντευξης που έδωσε ο Κάνιε Γουέστ στον Τάκερ Κάρλσον του Fox News περιλαμβάνουν σειρά σχολίων για θεωρίες συνωμοσίας, εντείνοντας τη δυσφορία που έχει προκαλέσει η συνέντευξη. 

Μεταξύ άλλων, ο Γουέστ που έχει αλλάξει νομικά το όνομά του σε Ye, περιέγραψε λεπτομερώς τη θεωρία του πως το Planned Parenthood, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει αναπαραγωγική υγειονομική περίθαλψη στις ΗΠΑ, ιδρύθηκε «για να ελέγχει τον εβραϊκό πληθυσμο». 

«Όταν λέω Εβραίο, εννοώ... ποιοι είναι πραγματικά οι άνθρωποι που είναι γνωστοί ως η φυλή των Μαύρων» λέει σε ένα από τα κλιπάκια, επικαλούμενος μια αβάσιμη θεωρία που συχνά επικαλούνται οι αντισημίτες. 

Ο ίδιος διαμαρτυρήθηκε ακόμη στον Κάρλσον για το ότι τα παιδιά του πηγαίνουν σε ένα σχολείο όπου γιορτάζεται το Kwanzaa, αφρικανική γιορτή κι αργία, υποστηρίζοντας πως προτιμά το εβραϊκό Χάνουκα. 

«Προτιμώ τα παιδιά μου να ήξεραν το Χάνουκα από το Kwanzaa - τουλάχιστον θα συνοδευόταν και από χρηματοοικονομική μηχανική» υποστηρίζει ο ίδιος. 

Σε ένα από τα κλιπάκια ο Γουέστ επαναλαμβάνει πως εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού παρότι κάποτε καταδίκαζε δημοσίως τα εμβόλια ενώ σε άλλο εμφανίζεται να ισχυρίζεται πως κάποιος «φύτεψε ψεύτικα παιδιά στο σπίτι του για να χειραγωγήσει τα δικά του παιδιά». 

Οι αντισημιτικές αναρτήσεις που έκανε, έγιναν αιτία για να μπλοκαριστούν οι λογαριασμοί του σε Instagram και Twitter. 

Πριν από λίγες ημέρες προκάλεσε ξανά αντιδράσεις, όταν εμφανίστηκε με μπλούζα που έγραφε «White lives matter», στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, μια φράση που η οργάνωση Anti-Defamation League θεωρεί σύνθημα μίσους. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιρ Στάρμερ: «Ο καλύτερος δρόμος για το Ιράν είναι να διαπραγματευτεί συμφωνία»

Διεθνή / Κιρ Στάρμερ: «Ο καλύτερος δρόμος για το Ιράν είναι να διαπραγματευτεί συμφωνία»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός υπερασπίζεται την απόφαση να μην συμμετάσχει στις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και δηλώνει ότι η χώρα κάνει «ό,τι μπορεί» για να αποκλιμακώσει την κατάσταση
THE LIFO TEAM
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Live: Κλιμακώνεται και εξαπλώνεται η σύρραξη - Νέες επιθέσεις

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν στο Ισραήλ, πλήγματα στη Βηρυτό και κλιμάκωση σε όλη την περιοχή

Όλες οι εξελίξεις - Ο Τραμπ λέει ότι το Ιράν είναι «αποδεκατισμένο για 10 χρόνια» - Συνεχίζονται οι επιθέσεις στη Μέση Ανατολή - Άνοδος στις τιμές πετρελαίου
THE LIFO TEAM