Παραληρηματικός ξανά ο Κάνιε Γουέστ: «Φύτεψαν ψεύτικα παιδιά στο σπίτι μου για να χειραγωγήσουν τα δικά μου»

Παραληρηματικός ξανά ο Κάνιε Γουέστ: «Φύτεψαν ψεύτικα παιδιά στο σπίτι μου για να χειραγωγήσουν τα δικά μου» Facebook Twitter
0

Αδημοσίευτα τμήματα της συνέντευξης που έδωσε ο Κάνιε Γουέστ στον Τάκερ Κάρλσον του Fox News περιλαμβάνουν σειρά σχολίων για θεωρίες συνωμοσίας, εντείνοντας τη δυσφορία που έχει προκαλέσει η συνέντευξη. 

Μεταξύ άλλων, ο Γουέστ που έχει αλλάξει νομικά το όνομά του σε Ye, περιέγραψε λεπτομερώς τη θεωρία του πως το Planned Parenthood, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει αναπαραγωγική υγειονομική περίθαλψη στις ΗΠΑ, ιδρύθηκε «για να ελέγχει τον εβραϊκό πληθυσμο». 

«Όταν λέω Εβραίο, εννοώ... ποιοι είναι πραγματικά οι άνθρωποι που είναι γνωστοί ως η φυλή των Μαύρων» λέει σε ένα από τα κλιπάκια, επικαλούμενος μια αβάσιμη θεωρία που συχνά επικαλούνται οι αντισημίτες. 

Ο ίδιος διαμαρτυρήθηκε ακόμη στον Κάρλσον για το ότι τα παιδιά του πηγαίνουν σε ένα σχολείο όπου γιορτάζεται το Kwanzaa, αφρικανική γιορτή κι αργία, υποστηρίζοντας πως προτιμά το εβραϊκό Χάνουκα. 

«Προτιμώ τα παιδιά μου να ήξεραν το Χάνουκα από το Kwanzaa - τουλάχιστον θα συνοδευόταν και από χρηματοοικονομική μηχανική» υποστηρίζει ο ίδιος. 

Σε ένα από τα κλιπάκια ο Γουέστ επαναλαμβάνει πως εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού παρότι κάποτε καταδίκαζε δημοσίως τα εμβόλια ενώ σε άλλο εμφανίζεται να ισχυρίζεται πως κάποιος «φύτεψε ψεύτικα παιδιά στο σπίτι του για να χειραγωγήσει τα δικά του παιδιά». 

Οι αντισημιτικές αναρτήσεις που έκανε, έγιναν αιτία για να μπλοκαριστούν οι λογαριασμοί του σε Instagram και Twitter. 

Πριν από λίγες ημέρες προκάλεσε ξανά αντιδράσεις, όταν εμφανίστηκε με μπλούζα που έγραφε «White lives matter», στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, μια φράση που η οργάνωση Anti-Defamation League θεωρεί σύνθημα μίσους. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ απειλεί τη Ρωσία με δασμούς και αποκαλύπτει σχέδιο για όπλα στην Ουκρανία μέσω ΝΑΤΟ

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί τη Ρωσία με δασμούς και αποκαλύπτει σχέδιο για όπλα στην Ουκρανία μέσω ΝΑΤΟ

Ο Ρούτε επιβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ αποφάσισαν να «προμηθεύσουν μαζικά την Ουκρανία με ό,τι είναι απαραίτητο μέσω του ΝΑΤΟ» και ότι οι Ευρωπαίοι θα καλύψουν το κόστος
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Ο Υπουργός Άμυνας καλεί τη βιομηχανία όπλων σταματήσει την γκρίνια και να παράξει

Διεθνή / Γερμανία: Ο υπουργός Άμυνας καλεί τη βιομηχανία όπλων «να σταματήσει την γκρίνια και να παράξει»

Ο Μπόρις Πιστόριους ζητά από τη βιομηχανία όπλων να επιταχύνει την παραγωγή για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας, καθώς η Γερμανία σχεδιάζει δαπάνες 162 δισ. ευρώ έως το 2029
LIFO NEWSROOM
H κλιματική κρίση «καταπί­νει» τις παραλίες της Μεσογείου: Η Ευρώπη καίγεται - Οι πόλεις αντιδρούν

Διεθνή / H κλιματική κρίση «καταπί­νει» τις παραλίες της Μεσογείου: Η Ευρώπη καίγεται - Οι πόλεις αντιδρούν

Καθώς η κλιματική αλλαγή «καταπί­νει» τις παραλίες της Μεσογείου, πόλεις όπως Βαρκελώνη και Σεβίλλη αναπροσαρμόζονται με πράσινες λύσεις, σκίαστρα και σημεία ψύξης για τους κατοίκους
LIFO NEWSROOM
Το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα φτιάχνει «στρατόπεδο συγκέντρωσης» για Παλαιστινίους, λέει πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ

Διεθνή / Το σχέδιο Νετανιάχου για τη Γάζα: «Φτιάχνει στρατόπεδο συγκέντρωσης για Παλαιστινίους»

Ο πρώην πρωθυπουργός Εχούντ Όλμερτ καταγγέλλει σχέδιο «εθνοκάθαρσης» της Γάζας, συγκρίνει τα σχέδια με ναζιστικά στρατόπεδα και καλεί τη διεθνή κοινότητα να επέμβει για να αποτραπούν εγκλήματα πολέμου
LIFO NEWSROOM
Η Ινδία λογοκρίνει την ταινία «Superman» - «Κόπηκαν» τα φιλιά με τη Λόις Λέιν

Διεθνή / Η Ινδία λογοκρίνει την ταινία «Superman» - «Κόπηκαν» τα φιλιά με τη Λόις Λέιν

Οι αλλαγές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με τους επικριτές να υποστηρίζουν ότι ενώ τα συναινετικά φιλιά λογοκρίνονται, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις σκηνές βίας ή σεξιστικής συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM