Πούτιν: Δεν έχουμε κακές προθέσεις για τους γείτονες της Ρωσίας - «Μην κλιμακώσετε την κατάσταση»

Πούτιν: Δεν έχουμε κακές προθέσεις για τους γείτονες της Ρωσίας - «Μην κλιμακώσετε την κατάσταση» Facebook Twitter
0

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε τους γείτονες της Ρωσίας «να μην κλιμακώσουν την κατάσταση» επιβάλλοντας περισσότερες κυρώσεις, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.

Μιλώντας σε κυβερνητική συνεδρίαση που μεταδόθηκε σήμερα, ο Ρώσος πρόεδρος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν κακές προθέσεις προς τους γείτονές μας. Θα τους συμβούλευα επίσης να μην κλιμακώσουν την κατάσταση, να μην επιβάλουν περιορισμούς. Εκπληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις μας και θα συνεχίσουμε να τις εκπληρώνουμε».

Συνέχισε λέγοντας πως η Ρωσία δεν βλέπει «καμία ανάγκη» για να επιδεινωθούν οι σχέσεις με τις άλλες χώρες.

«Όλες οι ενέργειές μας, αν προκύψουν, προκύπτουν πάντα αποκλειστικά ως απάντηση σε κάποιες εχθρικές ενέργειες, ενέργειες κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας» σημείωσε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Axios: «Θέλει δράση» - Η δυσαρέσκεια Τραμπ για το αδιέξοδο με το Ιράν πίσω από το σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ

Με φόντο το παρατεταμένο αδιέξοδο με το Ιράν, οι ΗΠΑ προχωρούν σε ένα νέο σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ, που συνδυάζει στρατιωτική παρουσία και διπλωματική πίεση, ανεβάζοντας εκ νέου την ένταση στην περιοχή
THE LIFO TEAM