Ο Πιτ Ντέιβιντσον δεν θα ταξιδέψει τελικά στο διάστημα με την Blue Origin

Pete Davidson No Longer Going to Space, Blue Origin Says Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Πιτ Ντέιβιντσον δεν θα ταξιδέψει τελικά στο διάστημα, με την επόμενη πτήση της Blue Origin, ανακοίνωσε η εταιρεία. 

Την προηγούμενη εβδομάδα η εταιρεία του Τζεφ Μπέζος είχε ανακοινώσει ότι ο πύραυλος New Shepard θα εκτοξευθεί στις 23 Μαρτίου και πως ο κωμικός του «Saturday Night Live» θα ήταν ανάμεσα στους έξι επιβάτες. 

Όμως, η εκτόξευση- η τέταρτη της Blue Origin με επιβάτες- μετατέθηκε για τις 29 Μαρτίου, ανακοίνωσε η εταιρεία μέσω των social media. 

«Ο Πιτ Ντέιβιντσον δεν είναι πλέον σε θέση να είναι στο πλήρωμα του NS-20 σε αυτή την αποστολή. Θα ανακοινώσουμε τις προσεχείς ημέρες το έκτο μέλος του πληρώματος», ανέφερε ακόμη η ανάρτηση. 

Τις προηγούμενες ημέρες εκπρόσωπος της Blue Origin είχε ανακοινώσει πως ο 28χρονος ηθοποιός- και σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν- θα ήταν «επίτιμος καλεσμένος», ενώ οι άλλοι πέντε επιβάτες θα είναι πελάτες που έχουν πληρώσει. Πρόκειται για τους Μάρτι Άλεν, Σάρον και Μαρκ Χαγκλ, Τζιμ Κίτσεν και Τζορτζ Νιλντ. 

Ο Άλεν είναι πρώην διευθύνων σύμβουλος του Party America, επιχείρηση με είδη πάρτι. Ο Μαρκ Χαγκλ είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Tricor International- εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων- και η Σάρον Χαγκλ έχει ιδρύσει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση SpaceKids Global. Ο Τζιμ Κίτσεν είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και ο δρ. Νιλντ είναι πρόεδρος της Commercial Space Technologies, ενώ επί 10 χρόνια ήταν στέλεχος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. 

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο πλήρωσε ο καθένας τους για μία θέση στην πτήση, ούτε αν η Blue Origin θα διαλέξει κάποιον άλλο διάσημο για να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντσον. 

Με πληροφορίες από NYT

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΙΣΡΑΗΛ ΜΚΟ

Διεθνή / Το Ισραήλ απαγορεύει την πρόσβαση 37 ΜΚΟ στη Γάζα

«Οι οργανώσεις που δεν σεβάστηκαν τους κανόνες που αφορούν την ασφάλεια και τη διαφάνεια θα δουν τις άδειές τους να αναστέλλονται», αναφέρει το ισραηλινό υπουργείο Διασποράς και Καταπολέμησης του Αντισημιτισμού
THE LIFO TEAM
 ΣΑΝΑΕ ΤΑΚΑΙΤΣΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

Διεθνή / Ιαπωνία: Με την πρωθυπουργό μπροστά, οι βουλεύτριες καταγγέλουν ανισότητα στις τουαλέτες 

Σύμφωνα με το αίτημα, κοντά στην κεντρική αίθουσα της ολομέλειας υπάρχει μόνο μία γυναικεία τουαλέτα με δύο θαλάμους, τη στιγμή που στην Κάτω Βουλή έχουν εκλεγεί 73 γυναίκες
THE LIFO TEAM