Ο Πιτ Ντέιβιντσον δεν θα ταξιδέψει τελικά στο διάστημα με την Blue Origin

Pete Davidson No Longer Going to Space, Blue Origin Says Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Πιτ Ντέιβιντσον δεν θα ταξιδέψει τελικά στο διάστημα, με την επόμενη πτήση της Blue Origin, ανακοίνωσε η εταιρεία. 

Την προηγούμενη εβδομάδα η εταιρεία του Τζεφ Μπέζος είχε ανακοινώσει ότι ο πύραυλος New Shepard θα εκτοξευθεί στις 23 Μαρτίου και πως ο κωμικός του «Saturday Night Live» θα ήταν ανάμεσα στους έξι επιβάτες. 

Όμως, η εκτόξευση- η τέταρτη της Blue Origin με επιβάτες- μετατέθηκε για τις 29 Μαρτίου, ανακοίνωσε η εταιρεία μέσω των social media. 

«Ο Πιτ Ντέιβιντσον δεν είναι πλέον σε θέση να είναι στο πλήρωμα του NS-20 σε αυτή την αποστολή. Θα ανακοινώσουμε τις προσεχείς ημέρες το έκτο μέλος του πληρώματος», ανέφερε ακόμη η ανάρτηση. 

Τις προηγούμενες ημέρες εκπρόσωπος της Blue Origin είχε ανακοινώσει πως ο 28χρονος ηθοποιός- και σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν- θα ήταν «επίτιμος καλεσμένος», ενώ οι άλλοι πέντε επιβάτες θα είναι πελάτες που έχουν πληρώσει. Πρόκειται για τους Μάρτι Άλεν, Σάρον και Μαρκ Χαγκλ, Τζιμ Κίτσεν και Τζορτζ Νιλντ. 

Ο Άλεν είναι πρώην διευθύνων σύμβουλος του Party America, επιχείρηση με είδη πάρτι. Ο Μαρκ Χαγκλ είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Tricor International- εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων- και η Σάρον Χαγκλ έχει ιδρύσει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση SpaceKids Global. Ο Τζιμ Κίτσεν είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και ο δρ. Νιλντ είναι πρόεδρος της Commercial Space Technologies, ενώ επί 10 χρόνια ήταν στέλεχος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. 

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο πλήρωσε ο καθένας τους για μία θέση στην πτήση, ούτε αν η Blue Origin θα διαλέξει κάποιον άλλο διάσημο για να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντσον. 

Με πληροφορίες από NYT

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ