Ο Κάρλος Σαντάνα υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς, ακύρωσε εμφανίσεις

Ο Κάρλος Σαντάνα υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς, ακύρωσε εμφανίσεις Facebook Twitter
Πηγή φωτό AP
0

Ο Κάρλος Σαντάνα υποβλήθηκε σε επιτυχή «επέμβαση καρδιάς» και ακύρωσε εμφανίσεις που είχε προγραμματίσει να κάνει στο Λας Βέγκας αυτό τον μήνα. 

Ο 74χρονος μουσικός δημοσίευσε βίντεο στα social media, με το οποίο θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει με την υγεία του, έπειτα από τις φήμες που κυκλοφόρησαν. 

Εξήγησε ότι το περασμένο Σάββατο ζήτησε από τη σύζυγό του να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, γιατί «κάτι συνέβαινε στο στήθος μου». Όταν πήγε εκεί «διαπιστώσαμε ότι πρέπει να προσέχω λίγο, που το κάνω», συνέχισε. 

Ο Σαντάνα ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστεί. «Όταν θα παίξω για εσάς, θα το κάνω όπως συνηθίζω, δίνοντας το 150%. Δεν θα εμφανιζόμουν αν δεν μπορούσα να το κάνω», συμπλήρωσε. 

Ο βραβευμένος με 10 Grammy μουσικός υποβλήθηκε σε «μη προγραμματισμένη επέμβαση καρδιάς», σύμφωνα με τον Michael Vrionis, πρόεδρο της Universal Tone Management, ο οποίος δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες. 

Παράλληλα δήλωσε ότι ο Σαντάνα θα αρχίσει εκ νέου τις εμφανίσεις του τον Ιανουάριο. «Ο Κάρλος τα πάει φανταστικά και ανυπομονεί να επιστρέψει σύντομα στη σκηνή», είπε. 

Με πληροφορίες από ΑP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Τουρκία: «Οι πόλεις μας θα γίνουν νεκροταφεία» προειδοποιούσαν οι πολιτικοί μηχανικοί

Διεθνή / Σεισμός στην Τουρκία: «Οι πόλεις μας θα γίνουν νεκροταφεία» προειδοποιούσαν οι πολιτικοί μηχανικοί

Λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό αρθρώνονται οι πρώτες απορίες για κάτι που όλοι σκέφτονται, αλλά κανείς δεν τολμά να πει ανοιχτά στην ερντογανική επικράτεια: ποιοι έχτισαν αυτά τα τραπουλόχαρτα και γιατί η Μεσόγειος είναι η χαρά της μαφίας των εργολάβων.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ