Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν

Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν Facebook Twitter
EPA
0

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν πριν από λίγο ότι τερματίζουν τον γάμο τους μετά από 27 χρόνια.

Σε ένα tweet , που ανέβασε στον λογαριασμό του ο Μπιλ Γκέιτς και υπογράφει μαζί με την Μελίντα Γκέιτς, το ζευγάρι αναφέρει ότι πήρe την απόφαση μετά από «μεγάλη σκέψη και δουλειά». Οι δυο τους σχολίασαν πως δεν πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίσουν μαζί, ως ζευγάρι, στην «επόμενη φάση» της ζωής τους.

Τέλος δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται από κοινού για το ίδρυμά τους ενώ ζητούν από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους. «Ζητάμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένεια μας, καθώς κινούμαστε αυτή τη νέα ζωή».

Οι Γκέιτς απέκτησαν τρία παιδιά. Σύμφωνα με την τελευταία κατάταξη του Forbes, ο Γκέιτς είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με εκτιμώμενη περιουσία στα 124 δισεκατομμύρια δολάρια. Βρίσκεται πίσω από άλλους δύο Αμερικανούς, τον Τζεφ Μπέζος και τον Έλον Μασκ, αλλά και τον Γάλλο Μπερνάρ Αρνό, και μπροστά από τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζάκεμπεργκ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Ο αρχιτέκτονας του Μεσαίωνα που ζουν τώρα οι ΗΠΑ λέγεται Samuel A. Alito

Διεθνή / Explainer: Ο αρχιτέκτονας του Μεσαίωνα που ζουν τώρα οι ΗΠΑ λέγεται Samuel A. Alito

Eδώ και δεκαετίες ένας άντρας χάραζε μεθοδική στρατηγική για την τελική ανατροπή της απόφασης που κατέστησε για χρόνια νόμιμες τις αμβλώσεις ή πώς ο Νόμος ανετράπη από μία τσαρλατανιά του 17ου αιώνα…
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ