Μισθοί πείνας για το προσωπικό στο γερμανικό κοινοβούλιο

Μισθοί πείνας για το προσωπικό στο γερμανικό κοινοβούλιο Facebook Twitter
2

Θέμα έχει δημιουργήσει στη Γερμανία η αποκάλυψη ότι εκατοντάδες εργαζόμενοι στο γερμανικό κοινοβούλιο αμείβονται ακόμη και με μισθούς πείνας.

Όπως γράφει η  Βild, το Κόμμα των Πρασίνων έκανε σχετική καταγγελία στη βουλή και χαρακτήρισε ενοχλητικό το φαινόμενο, καθώς  «η  βουλή πρέπει να δίνει το παράδειγμα.»

Κυρίως οι εργαζόμενοι που πληρώνονται με χαμηλό ωρομίσθιο των 6,25 ευρώ στο γερμανικό κοινοβούλιο είναι οι οδηγοί, το προσωπικό καθαριότητας και οι δυνάμεις ασφαλείας που είναι επιφορτισμένες με τη φύλαξη του κτηρίου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΙΕΒΟ

Διεθνή / Νέα κλιμάκωση στην Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στο Κίεβο με υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο

Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από την επίθεση - Κάτοικοι περιέγραψαν μια νύχτα χωρίς προηγούμενο, με εκρήξεις, πυρκαγιές και εκτεταμένες καταστροφές
THE LIFO TEAM
ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / «Στο μάτι παγκόσμιου κυκλώνα η Βρετανία, η παγκόσμια τάξη καταρρέει»: Τι χρειάζεται για επανένταξη στην ΕΕ;

Ο Ντέιβιντ Μίλιμπαντ τόνισε ότι η ευημερία του Ηνωμένου Βασιλείου εξαρτάται από μια «θεσμοθετημένη, βαθιά και ισχυρή σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια