Μεθυσμένοι «Άγιοι Βασίληδες» οδήγησαν vintage τανκ σε χωριό προκαλώντας χάος

Μεθυσμένοι «Άγιοι Βασίληδες» οδήγησαν vintage τανκ σε χωριό προκαλώντας χάος Facebook Twitter
0

Μια ομάδα μεθυσμένων «Άγιων Βασίληδων» τα έκαναν γης μαδιάμ όταν προσπάθησαν να οδηγήσουν ένα τανκ μέσα από ένα μικρό  χωριό.

Οι κάτοικοι εξοργίστηκαν όταν το τεράστιο μεταλλικό «θηρίο» κόλλησε και απέκλεισε την πρόσβαση στους στολισμένους δρόμους τους σε ένα γραφικό χωριό της Κορνουάλης, αναφέρει η Mirror.

Το vintage τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού με τους μεθυσμένους οδηγούς προκάλεσε κωμικές σκηνές με τους ίδιους  να παλεύουν να μετακινήσουν το στρατιωτικό τους όχημα και τους κατοίκους του χωριού να τους επιπλήττουν επειδή μπλόκαραν την διέλευση τους στενούς δρόμους. Μερικοί ακούγονται να μιλούν ακατάληπτα και να χειρονομούν νευρικά όταν το άρμα κόλλησε στο χωριό Angarrack, αναφέρει το Cornwall Live.

«Δεν μπορείτε να μπείτε με το τανκ σας, υπάρχουν αυτοκίνητα παρκαρισμένα εκεί. Δεν πρόκειται να περάσετε», ακούγεται στο βίντεο. Ένας εκ των «Άγιων Βασίληδων» προσπάθησε να διαφωνήσει, αλλά φαίνεται να είναι τόσο μεθυσμένος, που να αδυνατεί τελικά ακόμη και να λογομαχήσει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM