Κίνα: Άνδρας φαίνεται να κρατιέται στο χείλος γυάλινης γέφυρας που ξήλωσαν οι ισχυροί άνεμοι - «Σε ύψος 100 μέτρων»

Κίνα: Άνδρας φαίνεται να κρατιέται στο χείλος γυάλινης γέφυρας που ξήλωσαν οι ισχυροί άνεμοι - «Σε ύψος 100 μέτρων» Facebook Twitter
Ο άνδρας φαίνεται να κρατιέται με απόγνωση από τα σιδερένια μέρη της γυάλινης γέφυρας για να μην πέσει - Twitter
0

Τον γύρο των social media κάνουν οι εικόνες που καταγράφουν έναν άνδρα να κρατιέται εναγωνίως για να μην πέσει από ύψος 100 μέτρων σε γέφυρα, της οποίας το γυάλινο δάπεδο κατέστρεψαν οι ισχυροί άνεμοι. 


Ο άνδρας φαίνεται να κρατιέται με απόγνωση από τα σιδερένια μέρη της γυάλινης γέφυρας, που συνδέει δύο πλαγιές του βουνού Πιγιάν στην Κίνα. 

Σύμφωνα με το κινεζικό Xinhuanet, τα πάνελ του γυάλινου δαπέδου ξηλώθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους που ξεπέρασαν σε ένταση τα 150 χλμ/ώρα. 

Ο τουρίστας αναγκάστηκε να συρθεί αργά σε σταθερό έδαφος και διασώθηκε με τη βοήθεια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. 

Οι χρήστες του διαδικτύου μοιράστηκαν τις εφιαλτικές εικόνες, κάποιοι χαρακτηρίζοντας «καθαρή τρέλα» τη βόλτα πάνω σε γυάλινο δάπεδο με την άβυσσο κάτω από τα πόδια τους. 

Με πληροφορίες από Yahoo News Australia

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στην Κίνα για την «πλημμύρα του αιώνα» - Απειλούνται 127 εκατ. άνθρωποι

Διεθνή / Συναγερμός στην Κίνα για την «πλημμύρα του αιώνα» - Απειλούνται 127 εκατ. άνθρωποι

Οι κάτοικοι στην Γκουανγκντόνγκ βρίσκονται σε υψηλό συναγερμό για πλημμύρες - Οι αρχές προβλέπουν ότι το νερό θα φτάσει σε επίπεδα που παρατηρούνται «μία φορά στα εκατό χρόνια»
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM