Η Μισέλ Ομπάμα εμβολιάστηκε και έστειλε το δικό της μήνυμα

Η Μισέλ Ομπάμα εμβολιάστηκε και έστειλε το δικό της μήνυμα Facebook Twitter
Twitter
0

Η Μισέλ Ομπάμα, η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού και μοιράστηκε την εμπειρία της στο Τwitter.

Παρότρυνε δε, τον κόσμο να εμβολιαστεί, τονίζοντας πως αυτή η κίνηση θα σώσει ζωές.

«Όταν μπορέσετε να λάβετε το εμβόλιο του COVID-19, ελπίζω να το κάνετε - ο Μπαράκ και εγώ είμαστε σίγουρα πολύ χαρούμενοι που το κάναμε.

»Είναι η καλύτερη ευκαιρία που έχουμε για να νικήσουμε αυτόν τον ιό, για να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και να επιστρέψουμε σε μερικά πράγματα που μας έχουν λείψει.

»Ο εμβολιασμός θα σώσει ζωές - και αυτή η ζωή θα μπορούσε να είναι δική σου» ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM