Η Μισέλ Ομπάμα εμβολιάστηκε και έστειλε το δικό της μήνυμα

Η Μισέλ Ομπάμα εμβολιάστηκε και έστειλε το δικό της μήνυμα Facebook Twitter
Twitter
0

Η Μισέλ Ομπάμα, η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού και μοιράστηκε την εμπειρία της στο Τwitter.

Παρότρυνε δε, τον κόσμο να εμβολιαστεί, τονίζοντας πως αυτή η κίνηση θα σώσει ζωές.

«Όταν μπορέσετε να λάβετε το εμβόλιο του COVID-19, ελπίζω να το κάνετε - ο Μπαράκ και εγώ είμαστε σίγουρα πολύ χαρούμενοι που το κάναμε.

»Είναι η καλύτερη ευκαιρία που έχουμε για να νικήσουμε αυτόν τον ιό, για να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και να επιστρέψουμε σε μερικά πράγματα που μας έχουν λείψει.

»Ο εμβολιασμός θα σώσει ζωές - και αυτή η ζωή θα μπορούσε να είναι δική σου» ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ICE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΟ

Διεθνή / «F*** ICE»: Βρετανός σκιέρ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε μήνυμα διαμαρτυρίας στο χιόνι

Πριν από τους Αγώνες του 2022 είχε επικρίνει την επιλογή της Κίνας ως διοργανώτριας, επικαλούμενος ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μεταχείριση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
THE LIFO TEAM
Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM