Η Γκούινεθ Πάλτροου εξηγεί τι είναι τα «boyfriend breakfasts»- και γιατί αποτελούν «κίνηση φεμινισμού»

Η Γκούινεθ Πάλτροου εξηγεί τι είναι τα «boyfriend breakfasts»- και γιατί αποτελούν «κίνηση φεμινισμού» Facebook Twitter
Φωτ: @gwynethpaltrow/Instagram
0

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μοιράστηκε μια τρυφερή συνήθεια που έχει με τον σύζυγό της, Μπραντ Φαλτσάκ, για την οποία έχει δεχθεί πολλά επικριτικά σχόλια.

Η 50χρονη ηθοποιός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των «Boyfriend Breakfasts», όπως τα αποκαλεί, στο Goop αλλά και το Instagram και πρόσφατα αποκάλυψε στη Vogue πώς ξεκίνησε η οικογενειακή πλέον παράδοση.

«Όταν βγαίναμε, ξεκινήσαμε αυτή την παράδοση να του μαγειρεύω πρωινό κάθε Σάββατο πρωί», είπε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.«Σκεφτόμουν όλα αυτά τα πραγματικά δημιουργικά πρωινά. Ήταν κάτι που αφιέρωνα χρόνο κάθε εβδομάδα για να το σχεδιάζω. Τα ονόμασα boyfriend breakfasts».

Στο tutorial βίντεο, ετοίμασε ένα από τα αγαπημένα της πιάτα, μια ομελέτα με μπέικον γαλοπούλας, πατάτες, σπανάκι και καραμελωμένα κρεμμύδια. Καθώς ετοίμαζε το πρωινό, μίλησε στη Vogue για το πώς κάποιοι φίλοι της ήταν επικριτικοί στην αρχή με την παράδοσή της.

«Παρατήρησα πως όταν έλεγα ότι μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω για τον Μπραντ, κάποιοι φίλοι μου έλεγαν: "Ουάου, αυτό είναι τόσο παλιομοδίτικο". Και με πείραζαν γι' αυτό», είπε.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου άρχισε τότε να αναρωτιέται: «Μπορείς να είσαι φεμινίστρια και να σου αρέσει να κάνεις δουλειές στο σπίτι;». Τελικά αποφάσισε ναι, γιατί «μου αρέσει να φροντίζω τους άλλους και να μαγειρεύω εφόσο το θεωρώ κίνηση φροντίδας».

Και πρόσθεσε: «Βασικά πιστεύω ότι είναι ισχυρή φεμινιστική δήλωση να μαγειρεύεις για ανθρώπους που αγαπάς, αν το θέλεις».

Ενώ καραμέλωνε τα κρεμμύδια, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις καθημερινές «τελετουργίες» με τον Μπραντ Φαλτσάκ, τον οποίο παντρεύτηκε το 2018.

«Τις καθημερινές, ξυπνάω γύρω στις 6:30 και κάνουμε διαλογισμό με τον σύζυγό μου. Το κάνουμε μαζί. Είναι κάτι που αρχίσαμε να κάνουμε στην περίοδο της πανδημίας, και άλλαξε τη ζωή μας», είπε.

Τον Σεπτέμβριο, γιόρτασαν τα 50α γενέθλιά της κάνοντας διακοπές στην Ιταλία.

«Ταξίδι γενεθλίων στην Ούμπρια με road trip για δύο», σχολίασε η ηθοποιός σε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, που περιλάμβαναν αρκετές selfies, μερικά νόστιμα φαγητά και μια βραδιά με τον σχεδιαστή μόδας Brunello Cucinelli.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου γιόρτασε επίσης τα γενέθλια της με μια ξεχωριστή φωτογράφιση, όπου πόζαρε γυμνή με χρυσή μπογιά σε όλο το σώμα της.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα με βάψουν χρυσή και πρέπει να είμαι γυμνή», είχε πει για τη φωτογράφιση. «Νιώθω τόσο ωραία που κλείνω τα 50», σημείωσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που εμφανίζεται ως Ιησούς μετά την επίθεση στον Πάπα

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που τον εμφανίζει ως Ιησού μετά την επίθεσή του στον Πάπα

Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε τη φωτογραφία που δημιουργήθηκε με ΑΙ στην πλατφόρμα Truth Social, κατηγορώντας παράλληλα τον Ποντίφικα ότι είναι «αδύναμος» στο ζήτημα της εγκληματικότητας και «κακός» στην εξωτερική πολιτική
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Διεθνή / Πέτερ Μαγιάρ: Ποιος είναι ο «πρώην» άνθρωπος του Όρμπαν που έβαλε τέλος στη 16ετή κυριαρχία του

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, πέρασε από το να αποτελεί μέρος του συστήματος του Βίκτορ Όρμπαν, στο να αναδειχθεί στον πολιτικό που έβαλε τέλος στη 16ετή ηγεμονία του Fidesz στην Ουγγαρία
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν δεν μπορεί να εντοπίσει τις νάρκες που τοποθέτησε, λένε οι ΗΠΑ

Η Τεχεράνη έχει αφήσει έναν περιορισμένο διάδρομο διέλευσης για πλοία που καταβάλλουν διόδια, ενώ έχει εκδώσει προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο σύγκρουσης με νάρκες
THE LIFO TEAM