Η Β. Κορέα ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν ακόμη αμερικανό πολίτη

Η Β. Κορέα ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν ακόμη αμερικανό πολίτη Facebook Twitter
0

Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε έναν ακόμη αμερικανό πολίτη, ως ύποπτο για ενέργειες κατά του κράτους.

Αν η σύλληψη αυτή επιβεβαιωθεί, θα είναι ο τέταρτος πολίτης των ΗΠΑ που κρατείται από την απομονωμένη χώρα εν μέσω διπλωματικών εντάσεων.


Ο Κιμ Χακ Σονγκ, που συνελήφθη στις 6 Μαΐου, εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Πιονγιάνγκ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, KCNA. Ένας τρίτος πολίτης των ΗΠΑ, ο Κιμ Σανγκ Ντοκ, συνελήφθη στα τέλη Απριλίου για εχθρικές ενέργειες, σύμφωνα με τα επίσημα ΜΜΕ της Βόρειας Κορέας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι ένας κόπανος που καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Σπρίνγκστιν

Διεθνή / «Αυτό το αποξηραμένο δαμάσκηνο καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Μπρους Σπρίνγκστιν

Ο θρύλος της αμερικανικής ροκ έχει αποκαλέσει τον Τραμπ «ακατάλληλο» για το αξίωμα του προέδρου και έχει χαρακτηρίσει τη κυβέρνησή του «διεφθαρμένη»
LIFO NEWSROOM
Πάπας Λέων: Η ομοφοβική ρητορική του αδελφού του κατά των τρανς στα social media

Διεθνή / Πάπας Λέων: Η ομοφοβική ρητορική του αδελφού του κατά των τρανς στα social media

Οι ομοφοβικές, εθνικιστικές και βαθιά ρατσιστικές αναρτήσεις του στο Facebook βρίσκονται στο μικροσκόπιο μετά την ανάδειξη του αδελφού του σε νέο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας
LIFO NEWSROOM