Η Beyonce πόζαρε με τις κόρες της, την 9χρονη Blue Ivy και την 4 ετών Rumi, για τη νέα καμπάνια της IVY PARK x adidas.

 

Στο βίντεο της καμπάνιας, η 40χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε φορώντας ασορτί ασπρόμαυρα ρούχα με τις κόρες της, χαμογελώντας στην κάμερα ενώ κρατά αγκαλιά την μικρή Rumi ενώ η Blue Ivy στέκεται όρθια δίπλα της με μια μπάλα ποδοσφαίρου στα χέρια.

 

Η συλλογή Halls of Ivy, όπως ονομάζεται, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για 24 ώρες στο σάιτ της Adidas, στις 9 Δεκεμβρίου, πριν την παγκόσμια κυκλοφορία στις 10 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το WWD. 

 

Στην καμπάνια εμφανίζονται κι άλλα παιδιά διασήμων, μεταξύ άλλων η κόρη των Kobe και Vanessa Bryant, Natalia και τα παιδιά των Ryan Philippe και Reese Witherspoon's kids, Ava και Deacon.

 

 

Τον περασμένο Αύγουστο, οι κόρες της Beyonce μαζί με τον 4χρονο γιο της Sir, είχαν εμφανιστεί σε ένα βίντεο με θέμα καουμπόι- ροντέο για την καμπάνια  της IVY PARK X adidas.

 

 

Τον Φεβρουάριο, η Blue εμφανίστηκε δίπλα στη μητέρα της, για την capsule συλλογή Icy Park. 

 

 

Η μητέρα της Beyonce, Tina Knowles-Lawson είχε αποκαλύψει τότε μέσω social media, ότι η εγγονή της δεν επρόκειτο αρχικά να ποζάρει για την καμπάνια. 

 

«Μπήκε μόνη της στη φωτογράφιση! Όχι, δεν δεν έπρεπε να είναι εκεί. Καθόταν απλώς εκεί, ντύθηκε και μάλλον σκέφτηκε, "θα σας δείξω τι μπορώ να κάνω"!», έγραψε στη λεζάντα.