Γιούχαραν τον Τζόνσον στις εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ

Γιούχαραν τον Τζόνσον στις εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ Facebook Twitter
0

Γιούχαραν τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, καθώς έφτανε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για τη λειτουργία τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ

Το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε τα γιουχαΐσματα και τα σφυρίγματα μόλις είδε τον Τζόνσον, ο οποίος κατέφτασε μαζί με τη σύζυγό του, Κάρι. 

Αντίθετα, θερμής υποδοχής χάρηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν.  Αδιάφοροι πέρασαν οι υπουργοί Λιζ Τρας και Πρίτι Πατέλ, που έδωσαν, επίσης, το «παρών» στη λειτουργία. 

Κατά την έλευση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ το πλήθος ξέσπασε σε ζητωκραυγές. Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιστρέφουν στο πλευρό της βασιλικής οικογένειας από τότε που ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από τα καθήκοντά τους και τη χώρα. 

Η βασίλισσα θα απέχει από τη λειτουργία λόγω «αδιαθεσίας» αλλά θα εκπροσωπηθεί από τον πρίγκιπα-διάδοχο Κάρολ. 

Η 96χρονη Ελισάβετ είχε παραστεί στις χθεσινές εκδηλώσεις, αλλά σήμερα θα παρακολουθήσει μέσω τηλεόρασης. 

Με πληροφορίες από Independent 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Άμστερνταμ τοποθετεί ειδικές σκάλες για να σκαρφαλώνουν οι γάτες που πέφτουν στα κανάλια του

Διεθνή / Το Άμστερνταμ τοποθετεί ειδικές σκάλες για να σκαρφαλώνουν οι γάτες που πέφτουν στα κανάλια του

Τα ίδια κανάλια αποδεικνύονται επικίνδυνα και για τους ανθρώπους. Τα στοιχεία δείχνουν ότι περίπου 14 άτομα τον χρόνο πνίγονται ακουσίως στα νερά της ολλανδικής πρωτεύουσας.
THE LIFO TEAM