G7: Οι χαλαρές στιγμές Μπάιντεν και Τζόνσον και οι ξυπόλητες «Πρώτες Κυρίες»

G7: Οι χαλαρές στιγμές των Μπάιντεν και οι ξυπόλητες «Πρώτες Κυρίες» Facebook Twitter
EPA
0

Χαλαροί, ευδιάθετοι και χαμογελαστοί κατέφθασαν οι Τζο και Τζιλ Μπάιντεν στο Ηνωμένο Βασίλειο για την Σύνοδο των G7.

Μάλιστα, το ζευγάρι, ντυμένο απλά αποφάσισε να καθίσει στο υπαίθριο καθιστικό του Tregenna Castle Hotel, με τους επισκέπτες και τον Τύπο να εκπλήσσονται καθώς δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο.

Ο ανταποκριτής του BBC στη Βόρεια Αμερική Τζον Σόπελ, έγραψε στο Twitter: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έρχεται και κάθεται στο τραπέζι δίπλα μου και παραγγέλνει ένα ποτό. Προσπαθώ να το παίξω αδιάφορος. Ελπίζω να μην αποκαλύπτω κρατικά μυστικά, αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος ήπιε αναψυκτικό ενώ η Πρώτη Κυρία ένα ποτήρι κρασί. Ούτε μπύρα ούτε μηλίτη».

Νωρίτερα, η Downing Street είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο πρώτων Κυριών της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ, στην παραλία της Κορνουάλης, με τον ενός έτους γιο του Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις.

Μάλιστα, οι δύο Πρώτες Κυρίες ήταν χαλαρές και φωτογραφήθηκαν ξυπόλητες (η Τζιλ Μπάιντεν κρατούσε τις σαγιονάρες της στο χέρι) στην αμμουδιά, ενώ δοκίμασαν και έβαλαν τα πόδια τους στο νερό, με τον Τζόνσον τζούνιορ με την πάνα του και τα ξανθά μπουκλάκια του να κλέβει ωστόσο την παράσταση.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε χθες, φορώντας ένα μαύρο τζάκετ με την λέξη «LOVE» κεντημένη στην πλάτη, στη διάρκεια συνάντησης με τον Τζο Μπάιντεν, τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και την σύζυγό του, Κάρι, πριν την επερχόμενη Σύνοδο της G7.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει φυσικό αέριο στην Αίγυπτο αξίας 35 δισ. δολαρίων

Διεθνή / «Ιστορική συμφωνία» πώλησης φυσικού αερίου 35 δισ. δολαρίων στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε ο Νετανιάχου

Η Αίγυπτος έχει δηλώσει ότι η συμφωνία αποτελεί αυστηρά εμπορική συναλλαγή, η οποία συνήφθη αποκλειστικά για οικονομικούς και επενδυτικούς λόγους, χωρίς πολιτικά κίνητρα
THE LIFO TEAM