Φρουρός της βασίλισσας έβαλε τις φωνές σε τουρίστρια επειδή άγγιξε το άλογο: «Απομακρυνθείτε!»

Φρουρός της βασίλισσας έβαλε τις φωνές σε τουρίστρια επειδή άγγιξε το άλογο: «Απομακρυνθείτε!» Facebook Twitter
Φωτ: Unsplash
0

Φρουρός της βασίλισσας Ελισάβετ φαίνεται να υψώνει τη φωνή του σε μια τουρίστρια που άγγιξε τα χαλινάρια του αλόγου του και το σχετικό βίντεο έχει ήδη γίνει viral.

Εκπρόσωπος της βρετανικής βασιλικής φρουράς δήλωσε στο Insider ότι οι φρουροί οφείλουν να προειδοποιούν το κοινό αν πλησιάσει πολύ κοντά στα ζώα, επειδή μπορεί να γίνουν «απρόβλεπτα».

Το βίντεο, που μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια views, δημοσιεύτηκε από τον χρήστη Ethan, ο οποίος χρησιμοποιεί το @_phigs στο TikTok και δείχνει έναν φρουρό να φωνάζει σε μια τουρίστρια που άγγιξε τα χαλινάρια του αλόγου του. Συγκεκριμένα ακούγεται να φωνάζει: «Απομακρυνθείτε και μην αγγίζετε τα χαλινάρια» με τη γυναίκα να φεύγει γρήγορα.

«Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στο Λονδίνο μετά από αυτό το περιστατικό», προστίθεται στη λεζάντα του βίντεο.

Ο συγκεκριμένος χρήστης έχει δημοσιεύσει δύο ακόμη βίντεο που δείχνουν ξεχωριστά περιστατικά, τα οποία αφορούν τη φρουρά της βασίλισσας: ένα από 5 Ιουνίου με έναν φρουρό να γλιστράει κατά τη διάρκεια της εργασίας του, και ένα άλλο στις 2 Ιουνίου με φρουρούς που παρελαύνουν να λένε σε έναν άνδρα να απομακρυνθεί από το δρόμο τους.

@phigs_ Ruined our trip to London #queensguard #london #jubilee #fypシ ♬ original sound - Ethan

@phigs_ They Should Be More Professional #fypシ #queensguard #london #jubilee ♬ original sound - Ethan

Σε δήλωση που περιήλθε στην κατοχή του Insider, εκπρόσωπος της βρετανικής βασιλικής φρουράς δήλωσε ότι «λαμβάνουν σοβαρά υπόψη όλα τα περιστατικά όπως αυτό» και ελπίζουν όλοι οι τουρίστες που επισκέπτονται το Horse Guards «να περνούν ωραία».

«Η περιοχή αυτή είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστη με τουρίστες και, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι στρατιώτες που εκτελούν υπηρεσία πρέπει να φωνάζουν δυνατά για να ειδοποιούν το κοινό εάν πλησιάσουν πολύ κοντά στα άλογα, κάτι που συνέβη σε αυτή την περίπτωση», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Έχουμε τοποθετήσει πινακίδες που αναφέρουν ότι τα άλογα δαγκώνουν και πάντα ζητάμε στο κοινό να μην πλησιάζει τα άλογα, καθώς, στην τελική, είναι ζώα και μπορεί να γίνουν απρόβλεπτα».

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οι βασιλικοί φρουροί δεν πρέπει να χαμογελούν και το κοινό πρέπει να αποφεύγει να τους αγγίζει. Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις επιτρέπεται, ωστόσο, να φωνάζουν στο κοινό για να απευθύνουν προειδοποιήσεις.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ