Επίθεση κατά Εβραίου μαθητή στις ΗΠΑ- Χάραξαν σβάστικα στην πλάτη του

Επίθεση κατά Εβραίου μαθητή στις ΗΠΑ- Χάραξαν τη σβάστικα στην πλάτη του Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Επίθεση με αντισημιτικά κίνητρα σε βάρος 17χρονου Εβραίου μαθητή, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, ερευνά το FBI στη Νεβάδα των ΗΠΑ. 

Το αγόρι επέστρεψε από το σχολείο του στις 9 Μαρτίου και η μητέρα του παρατήρησε ότι στην πλάτη του υπήρχε χαραγμένη με αιχμηρό αντικείμενο μια σβάστικα. 

Οι δράστες έσκισαν, επίσης, την τσάντα στην οποία κουβαλούσε τον εξοπλισμό για τον σκύλο υπηρεσίας του. 

«Ο γιος μου είναι ο μόνος μαθητής που φοράει κιπά στο σχολείο» δήλωσε η μητέρα του αγοριού στο πρακτορείο CoLLive.com και κατήγγειλε ότι μολονότι ενημέρωσε το σχολείο για το περιστατικό, δεν έκαναν τίποτα για να βρουν τους δράστες.

Η μητέρα είπε ότι επειδή το σχολείο δεν επιτρέπει κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε αίθουσες διδασκαλίας, αποδυτήρια ή μπάνια, δεν φαίνεται να υπάρχουν αποδεικτικά βίντεο για την επίθεση. 

Το FBI ξεκίνησε την έρευνα μετά από παρέμβαση της μη κερδοσκοπικής ομάδας The Israeli-American Council.

Με πληροφορίες από Insider.com

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι σελέμπριτι που έχουν μιλήσει ανοικτά για τη διάγνωσή τους με διπολική διαταραχή

Διεθνή / Οι σελέμπριτι που έχουν μιλήσει ανοικτά για τη διάγνωσή τους με διπολική διαταραχή

Μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου μίλησαν δημόσια για το πώς είναι να ζεις με διπολική διαταραχή, συμβάλλοντας στην αποδόμηση στερεοτύπων γύρω από την ψυχική υγεία
THE LIFO TEAM