Ελβετία: Δύο νεκροί, ένας αγνοούμενος σε κατολίσθηση

Ελβετία: Δύο νεκροί, ένας αγνοούμενος σε κατολίσθηση Facebook Twitter
Φωτ: Χ
0

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε κατολίσθηση που προκλήθηκε από καταρρακτώδεις βροχές στη νοτιοανατολική Ελβετία, ενώ αγνοείται η τύχη ενός τρίτου, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία του καντονιού του Τιτσίνο.

«Τα πτώματα δύο ανθρώπων βρέθηκαν από τους διασώστες στην κατολίσθηση που σημειώθηκε στην περιοχή της Φοντάνα», στο βορειοανατολικό τμήμα του ιταλόφωνου καντονιού του Τιτσίνο, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία διευκρινίζει πως βρίσκεται σε εξέλιξη η ταυτοποίηση των νεκρών.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM