Βελούδινος κάκτος τραγουδά για την κοκαΐνη - Η Walmart το έβγαλε από τα ράφια της το παιχνίδι

Κάκτος της Walmart Facebook Twitter
0

Η Άνια Τάνερ αγόρασε στην εγγονή της από το Walmart έναν βελούδινο κάκτο για παιχνίδι. 

Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι το παιχνίδι δεν έκανε για την μικρή εγγονή της, καθώς έβριζε και είχε τραγούδια για την κοκαΐνη. «Αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιεί βρισιές και μιλάει για τη χρήση κοκαΐνης. Δεν είναι αυτό που παρήγγειλα στην εγγονή μου», είπε η Άνια Τάνερ στο CTV News Toronto.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, το παιχνίδι πωλήθηκε ως «εκπαιδευτικό» για παιδιά και έχει τραγούδια στα Αγγλικά, Ισπανικά και Πολωνικά. Όταν η Τάνερ άκουσε την πολωνική απόδοση του τραγουδιού, συνειδητοποίησε γρήγορα ότι ο χαριτωμένος κάκτος τραγουδούσε για την κοκαΐνη, την χρήση ναρκωτικών, την αυτοκτονία, την κατάθλιψη, χρησιμοποιώντας βρισιές.

«Τυχαίνει να είμαι Πολωνή και όταν άρχισα να ακούω τα τραγούδια και άκουσα τα λόγια έπαθα σοκ. Σκέφτηκα ‘τι, είναι αυτό κάποιο είδος αστείου;’» δήλωσε.

Όπως αποδείχθηκε, το τραγούδι που χρησιμοποιήθηκε ήταν του Πολωνού ράπερ Cypis, ο οποίος δεν γνώριζε ότι ο Κινέζος κατασκευαστής είχε χρησιμοποιήσει τη φωνή του για το παιχνίδι. Μάλιστα, σχεδιάζει να κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας επειδή χρησιμοποιεί τη μελωδία του χωρίς άδεια.

Το Toronto CTV News ανέφερε ότι το παιχνίδι είχε επίσης πουληθεί στην Ευρώπη μέσω Amazon, με ορισμένους χρήστες να διαμαρτύρονται για τους ακατάλληλους στίχους τραγουδιών του.

Η Walmart είπε ότι θα αφαιρούσε το αντικείμενο από τα ράφια της μέχρι να ολοκληρώσει έρευνα επί του ζητήματος. «Αυτά τα είδη πωλούνται από τρίτο πωλητή στον ιστότοπο της αγοράς μας. Αφαιρούμε τα αντικείμενα ενώ εξετάζουμε περαιτέρω αυτό το παράπονο», είπε ένας εκπρόσωπος της μάρκας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM