Αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας διάδοχος της Ιορδανίας- Ποια είναι η εντυπωσιακή Ράτζουα Αλ Σάιφ

Αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας διάδοχος της Ιορδανίας- Ποια είναι η Ράτζουα Αλ Σάιφ Facebook Twitter
Φωτ: The Royal Hashemite Court/ Twitter
0

Ο πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου της Ιορδανίας, Χουσεΐν Μπιν Αμπντάλα αρραβωνιάστηκε και πρόκειται να παντρευτεί την Ράτζουα Αλ Σάιφ.

Η παραδοσιακή τελετή του αρραβώνα πραγματοποιήθηκε στο Ριάντ, στο πατρικό σπίτι της μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα, όπως απαιτεί το έθιμο.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ιορδανικός βασιλικός οίκος, με μια ανάρτηση στο Twitter που συνοδεύεται από τέσσερις φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν το ζευγάρι μαζί με τους γονείς του πρίγκιπα Χουσεΐν, βασιλιά Αμπντάλα Β' και βασίλισσα Ράνια αλ Αμπντάλα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και συγγενείς της νύφης.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε επίσης τη χαρά της για το γεγονός.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι τόση ευτυχία θα γέμιζε η καρδιά μου! Συγχαρητήρια στον μεγαλύτερό μου γιο, πρίγκιπα Χουσεΐν, και στην όμορφη μέλλουσα νύφη Ράτζουα».
 

Κατά τη διάρκεια του αρραβώνα διαβάστηκε η Al-Fatiha, η πρώτη σούρα του Κορανίου, μια συνήθης πρακτική σε αρραβώνες.

Στο Instagram, η βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε περισσότερες φωτογραφίες που δείχνουν το βασιλικό ζεύγος να αγκαλιάζει τη μέλλουσα νύφη του με πλατιά χαμόγελα.

Αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας διάδοχος της Ιορδανίας- Ποια είναι η Ράτζουα Αλ Σάιφ Facebook Twitter

Ο νέος αρραβώνας έρχεται ένα μήνα μετά τον αρραβώνα της αδελφής του πρίγκιπα Χουσεΐν, της πριγκίπισσας Ιμάν, με τον Τζαμίλ Αλέξανδρο Θερμιώτη, που γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας και είναι Αμερικανός με ελληνική καταγωγή.

Είναι διευθύνων σύμβουλος ενός Fund επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα τη Νέα Υόρκη, ενώ η περιουσία του εκτιμάται μεταξύ 10 και 20 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2022.

Ο πρίγκιπας Χουσεΐν, 28 ετών, πήρε το όνομά του προς τιμήν του παππού του, του εκλιπόντος βασιλιά Χουσεΐν μπιν Ταλάλ. Απόφοιτος της βρετανικής στρατιωτικής ακαδημίας Sandhurst, κατέχει τον βαθμό του λοχαγού στις ιορδανικές ένοπλες δυνάμεις και μπορεί να πετάξει στρατιωτικό ελικόπτερο. Ονομάστηκε επίσημα πρίγκιπας διάδοχος το 2009 με βασιλικό διάταγμα.

Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου διεθνούς ιστορίας από το Georgetown University των ΗΠΑ και ασχολείται με διάφορες φιλανθρωπικές δραστηριότητες μέσω του Crown Prince Foundation.

Η μέλλουσα σύζυγός του, Ράτζουα Αλ Σάιφ, γεννήθηκε στο Ριάντ στις 28 Απριλίου 1994 κι έχει τρεις μεγαλύτερες αδελφές. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Σαουδική Αραβία, αποφοίτησε από τη σχολή αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου Syracuse της Νέας Υόρκης.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ