Αγνοούνται τέσσερις τουρίστες στη Νορβηγία μετά από χιονοστιβάδα

Αγνοούνται τέσσερις τουρίστες στη Νορβηγία μετά από χιονοστιβάδα Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου
0

Τέσσερις τουρίστες από τη Σουηδία και τη Φινλανδία αγνοούνται στη βόρεια Νορβηγία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.


Οι Αρχές εκφράζουν φόβους καθώς οι τουρίστες παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα που έπληξε την Τετάρτη την περιοχή Τρομς, στον Αρκτικό Κύκλο, η οποία είναι πολύ δημοφιλής στους σκιέρ.


Οι τρεις Φινλανδοί και ο Σουηδός που έκαναν σκι εκεί, δηλώθηκαν αγνοούμενοι νωρίς το απόγευμα.

Οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στις ομάδες διάσωσης να συνεχίσουν το έργο τους σήμερα. Ωστόσο, η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης δεν έχει διακοπεί.

«Ο όγκος του χιονιού είναι τεράστιος. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκληθεί νέα χιονοστιβάδα... και στην περιοχή επικρατεί θύελλα», είπε η αρχηγός της αστυνομίας του Τρμος, Άστριντ Ελίζαμπετ Νίλσεν.

Νωρίτερα, η τοπική αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι Αρχές υποθέτουν πως οι αγνοούμενοι τουρίστες παρασύρθηκαν από τη χιονοστιβάδα.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Διεθνή / Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Από την ανάληψη της εξουσίας από τον Τραμπ, στο στόχαστρο βρίσκονται όχι μόνο εγκληματίες αλλά και μετανάστες εργάτες, φοιτητές ακτιβιστές, ακόμη και τουρίστες με ζητήματα βίζας
LIFO NEWSROOM