7 χρόνια φυλακή στον Μπερλουσκόνι για το «Ρούμπι γκέιτ»

7 χρόνια φυλακή στον Μπερλουσκόνι για το «Ρούμπι γκέιτ» Facebook Twitter
1

Σε 7 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι για το σκάνδαλο «Ρούμπι γκέιτ».

Το δικαστήριο του επέβαλλε και ισόβια στέρηση από τα πολιτικά αξιώματα. Ο Μπερλουσκόνι, θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, όπως δήλωσε έξω από το δικαστήριο ο συνήγορός του, προσθέτοντας ότι η ποινή που επιβλήθηκε δεν τον εκπλήσσει καθόλου. Η απόφαση, μετά από 7ωρη συνεδρίαση των δικαστών, έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από ομάδα διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο του Μιλάνου. Η ετυμηγορία βγήκε μετά από 26 μήνες και 50 ακροάσεις με τον Μπερλουσκόνι να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της εκβίασης και της πορνείας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια