«Θα το προσγειώσω στη μέση του Κάνσας και θα αφήσω κόσμο»- Πιλότος προειδοποιεί επιβάτες για τη συμπεριφορά τους

«Θα το προσγειώσω στη μέση του Κάνσας και θα αφήσω κόσμο»- Πιλότος προειδοποιεί επιβάτες για τη συμπεριφορά τους Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Ένας πιλότος της American Airlines, σε πτήση από την Ουάσινγκτον μετά τις ταραχές στο Καπιτώλιο, προειδοποίησε τους επιβάτες ότι θα προσγειώσει το αεροπλάνο «στη μέση του Κάνσας» και θα αφήσει εκεί κόσμο, αν δεν επιδείξουν την προβλεπόμενη συμπεριφορά.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media ακούγεται η ανακοίνωση του πιλότου που αναφέρει: «Έτσι θα γίνουν τα πράγματα. Είναι μία πτήση 4,5 ωρών προς το Φίνιξ. Θα κατεβάσουμε αυτό το αεροπλάνο στη μέση του Κάνσας και θα αφήσουμε ανθρώπους. Δεν με νοιάζει... θα το κάνουμε αυτό αν χρειαστεί. Οπότε, παρακαλώ, φερθείτε κόσμια».


Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι προηγήθηκε και αναγκάστηκε ο πιλότος να κάνει αυτή την ανακοίνωση, χρήσης του Twitter υποστηρίζει ότι αυτό έγινε επειδή κάποιοι από τους επιβάτες φώναζαν «Αγωνιστείτε για τον Τραμπ» και «USA» ρυθμικά. Σύμφωνα με το Fox News βίντεο με τα συνθήματα, στο οποίο αρκετοί επιβάτες φορούν καπέλο με το σύνθημα MAGA του Τραμ, δημοσιεύθηκε στο Twitter αλλά ο εν λόγω λογαριασμός πλέον έχει μπλοκαριστεί. 

Εκπρόσωπος της American Airlines δήλωσε ότι η εταιρεία «λαμβάνει πολύ σοβαρά την ασφάλεια των πελατών της και εκτιμάμε την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα μας για τη φροντίδα τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού».

Σε ό,τι αφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό, ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι πριν από την αναχώρηση από το αεροδρόμιο «Ρόναλντ Ρίγκαν»της Ουάσινγκτον «ο πιλότος της πτήσης 1242 έκανε μία ανακοίνωση τονίζοντας τη σημασία του να ακολουθούνται οι οδηγίες του πληρώματος και της συμμόρφωσης με την υποχρεωτική χρήση μάσκας».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ